صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / آیا گفتن فانتزیها و تخیلات سکسی به همسر کار درستی هست
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 17 May 2006 05:22

Quoting: ramtin2006
نگرانی و سوال من اینه که با وجود تخیلی بودن بیشتر این فانتزیها , آیا مطرح کردن این نوع خواسته ها قبح موجود رو از بین نمی بره و باعث دلسردی , کم شدن احترام و اعتماد طرفین نسبت به هم نمیشه ؟؟؟

نگراني تو كاملا" بجا و درست هست . يه سوال آيا تو اگه بفهمي همسرت موقع سكس داره به مردي بجز تو فكر ميكنه ناراحت ميشي يا نه ؟؟؟؟ اگه همسرت يكي از فانتزيهاش اين باشه كه با تو و يه مرد ديگه همزمان سكس كنه , تو چه واكنشي از خودت نشون ميدي ؟؟؟؟

درسته كه ممكنه اين فانتزيها هيچوقت به واقعيت تبديل نشه , اما يه كاتاليزور قوي براي چنين موضوعي به حساب مياد . من به اين ميگم خيانت ذهني . يعني زن يا مرد در زهن خودش با كس ديگري سكس ميكنه . اينجاست كه يه مسئله فلسفي پيش مياد . آيا اگر شخص موقع سكس با همسرش كس ديگه اي رو در ذهن جاي اون قرار بده , به اين معني هست كه داره واقعا" با اون شخص سكس ميكنه يا نه اين فقط يه فكر . اگر بر اين باور باشيم كه نيت و فكر ما سر منشا’ رفتارهاي ماست نتيجه اين خواهد بود كه چنين فانتزئي با واقعيت تفاوتي نداره . يعني اگر به كسي جز همسر كه داريم با اون سكس ميكنيم فكر كنيم , انگار كه داريم واقعا" با اون شخص سكس ميكنيم .

در ثاني يه چيزي هم ميخوام به زبون عاميانه و خودموني بگم :

چقدر مطمئن هستيد كه با عنوان كردن فانتزيهائي كه شخص سومي در اونها دخيل هستند , مثلا" ميگيد كه من دلم ميخواد وقتي دارم با تو سكس ميكنم دوست تو هم حضور داشته باشه و با اونهم سكس كنم , حالا فرض كنيد كه همسرتون فانتزي شما رو به واقعيت تبديل كنه , حالا اگه آدم منصفي باشيم بايد اين حق رو براي اونهم قائل بشيم كه اگر چنين فانتزي و تقاضائي رو همسرمون هم داشت , ما هم براش عملي كنيم يعني يكي از دوستان سيبيل كلفتمون رو بياريم و مشتركا" با همسرمون سكس كنه .

يا اگه فرض كنيم كه همه اينها در حد تخيل و فانتزي هستند و عملي نميشن , چه تضميني وجود داره كه با فروريختن قباحتها و شكسته شدن حريمها و تقويت شدن چنين خواسته هائي و افزايش ميل و كشش به واقعي كردن فانتزيها , هريك از زوجين در خفا و پنهاني به هم خيانت نكنند ؟؟؟؟؟ فكر ميكنيد فراهم كردن و ايجاد زمينه خيانت كار درستي هست ؟؟؟؟؟

البته ممكنه بگيد كه چنين تخيلاتي رو ممكنه هر كسي در ذهن خودش داشته باشه . ولي من ميگم درسته اما با بيان و بروز اونها به مرور زمينه براي عملي شدنشون آماده تر ميشه و شتاب ميگيره . پس ما نبايد با دست خودمون اين زمينه رو فراهم كنيم .

نميدونم توضيحاتم كامل و قانع كننده بود يا نه ؟؟؟؟ اگه جائي ابهام داشت بگيد تا با شيوه ديگه اي و جمله بندي بهتري براتون بگم .

راستي رامتين جان در باره مسئله شرعي اين موضوع پرسيده بودي , بايد خدمتت عرض كنم كه تصور كردن شخصي به جز همسر در ذهن و قراردادن اون به جاي همسر حرام موكد هست . و در بعضي كتابهاي ديني عنوان شده كه اگر در چنين مقاربتهائي نطفه اي بسته بشه باعث نقص عضو و مخنس بودن اون بچه ميشه . البته باور يا عدم باور اين موضوع بستگي به اعتقادات شما داره . چون پرسيده بودي منهم خدمتت عرض كردم والا قصدم ديني كردن بحث نبود .

قربانت رضا

# : 17 May 2006 05:47

Quoting: kest
يه چيزي. از مدير فروم بعيده كه مذموم را اينطوري "مضموم" بنويسه تنت خورده به تن ادبيات پر غلط آقاي hta ها ..... loooooooool

اي بابا شما ها چقدر گير ميديد ؟؟؟؟؟؟ حالا اگه كسي مدير شد مگه فرشته هم ميشه . عزيز دل برادر منم آدمم ( والبته ترك ) خب اشتباه هم پيش مياد .
در ضمن بعد از اين كه متن رو ارسال كردم متوجه شدم ولي حقيقتش حس تصحيحش رو نداشتم . ممنون از يادآوريت . اما اينم بگم كه من از كم غلط ترين اعضاي سايت هستم . و از بين حدود 3000 پستي كه من توي اين سايت ارسال كردم بيشتر از تعداد انگشتهاي يك دست غلط املائي نداشتم . اگه قبول نداري ميتوني بري تمام 3000 پست منو بخوني

قربانت رضا

# : 17 May 2006 06:02

سلام من هم خواستم يك نظر بدم..من فقط ميتونم در مورد خودم بگم.در مورد ديگران نميدونم چطوري اثر ميكنه و يا بقيه چطور فكر ميكنند.
براي من كاملا بستگي به فانتازي داره..من هر نوع فانتازي رو قبول نميكنم.و ميتونه روم اثر بد بزاره.حتي باعث ميشه ديگه نسبت به طرف بدبين بشم و بعد كم كم فاصله بگيرم و سرد بشم.
و اين رو تجربه اش را دارم.البته بگم همه مثل هم نيستند.بايد طرفت رو بشناسي.چي دوست داره و چي دوست نداره.؟ من خودم ادم كاملا بازي هستم.يعني بعد از حتي چند جلسه ديدن من طرف ميتونه كاملا من رو بشناسه.ادم باز و تقريبا خودمحوري هستم.چيزي رو كه دوست ندارم تحت هيچ عنواني قبول نميكنم.حتي اگر رابطه بهم بخوره.روي عقايدم هميشه محكم هستم.و اين توي اين سالها بخودم حتي ثابت شده.شما بايد طرفت رو اول بشناسي.بايد بفهمي چه چيزهايي مورد علاقه اش هست.اگر كاملا از هم جدا باشيد(فانتازيهاي مختلف) بنظر من نبايد بگيد و براي اينكه به خودتون ظلم نشه بايد جدابشيد.ولي اگر شباهت داريد بايد با هم فانتازيهاي مشترك پيدا كنيد.من خودم شخصا از فانتازيهايي مثل-خشونت( در حد زياد)-سكس هاي كثيف-سكس ظربدري-anal sex- اصلا خوشم نمياد.و اگر كسي اين فانتازيها رو داشته باشه براي من كاملا غير قابل قبول هست.و تحت هيچ عنوان انجام نميدم.و حتي اگر چند بار عنوان كنه ازش سرد ميشم و رابطه رو بهم ميزنم.اين نظر شخصي من بود..

به قول یکی از دوستام...تا کی دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟
# : 17 May 2006 06:05 | ویرایش بوسیله: kest

اووووووووووه
نمي خواستم جسارتي كرده باشم آقاي مدير. فقط بهتره اين تعريف رو بقيه بكنن. بخدا نمي خوام مچ بگيرم اما من همه 3000 تا تاپيك شما رو نخواندم چندتايي كه شايد كمتر از 30 بشه خوندم ولي تعداد غلط ها از انگشت هاي دست و پا بيشتر بود ....
فقط نگران زبان مظلوم فارسي خودمان هستم همين. تو همين تاپيك فقط نگاه كن چندتا غلط هست. همين خط هاي بالارو بخون ضربدري رو ظربدري نوشته اين نسرين خانوم پركار !!
ضمن اينكه تا مرد سخن نگفته باشد عيب و هنرش نهفته باشد( هرچند اين ضرب المثل به ما خانوما بي توجهي كرده ) !

# : 17 May 2006 06:08

Quoting: kest
يه چيزي. از مدير فروم بعيده كه مذموم را اينطوري "مضموم" بنويسه تنت خورده به تن ادبيات پر غلط آقاي hta ها ..... looooooooo

kest جان من می‌دونم ادبیاتم خیلی‌ ضعیف (بی‌ ادبم دیگه) اگه جای چیزی غلط نوشتم
1- بدل نگیر
2- خوشحال میشم اگه تحصیش کنی‌!

# : 17 May 2006 06:17

رضا جان توضیحاتت کاملا جامع و قانع کننده بود , واقعا استفاده کردم
در مورد بیان کردن مطالب مذهبی (حتی چنین جاهائی) با شما کاملا موافقم , واقعا چه ایرادی داره كه نظرات مختلف من جمله نظرات مذهبی رو هم در اين زمينه بيان كنيم , بدون اينكه بخواهيم بحث رو تبديل به يه بحث شرعي صرف كنيم ؟؟
Quoting: inkare
آيا اگر شخص موقع سكس با همسرش كس ديگه اي رو در ذهن جاي اون قرار بده , به اين معني هست كه داره واقعا" با اون شخص سكس ميكنه يا نه

دوست عزیز حتی فکرش هم آزار دهنده س ؛ اگه اینطور باشه که دیگه بهش نمشه گفت زندگی زناشوئی !!! واقعا ممکنه یه حرف یا تصمیم نابجا تمام زندگی آدم رو نابود کنه یا حداقل تاثیرات بدش واسه همیشه بمونه
بابت زحمتی که میکشی سپاس گذارم

# : 17 May 2006 06:50

hta

مهند عزيز آقاي مدير :

اخه چرا دقت نميكني . اينهمه غلط واسه چي ؟؟؟ چرا تو مدرسه خوب درس نخوندي ؟؟؟؟ تا امروز مديرها رو بد نام كني ؟؟؟؟
بيا به هدفت رسيدي ..................... حالا ملت ميان ميگن مديرها سوات موات يوخدي .البته سواد شما چوخدي . من يكي سوادت رو قبول دارم . فقط ديكته تو يه مقدار خيلي زيادي ضعيفه كه اونم ايرادي نداره بزرگ ميشي يادت ميره

خيلي مخلصيم مهندس جون

# : 17 May 2006 06:51

ramtin2006

رامتين جان ممنون از لطفت

# : 17 May 2006 06:57

kest

بيخيال خانم عزيز , زيادي اگه به من گير بدي سرخورده ميشم اونوقت مجبور ميشم كه تركي تايپ كنم . اونوقت خرجتون زياد ميشه بايد بريد يه مترجم زبان تركي هم استخدام كنيد تا پستهاي منو براتون ترجمه كنه . اگه دوست داري اينجوري بشه بازم ازم ايراد بگير

اينا همش شوخي بود . خطا و اشتباه و ندونستن جزئي از وجود انسان هست , فكر كنم به منهم بگن انسان , اگه ترك بودنم رو ناديده بگيرن !!!!!!!!!!

به هيچوجه هم از اينكه كسي اشتباهها و خطاهاي منو بهم گوشزد كنه , ناراحت نميشم و نميرنجم . تازه خيليهم خوشحال ميشم و استقبال ميكنم . پس ادامه بده و بي تعارف و رودربايستي بهم بگو . ممنون .

راستي من نميدونستم كه با يه خانم طرف هستم و اينو از آخرين پستت متوجه شدم .

# : 17 May 2006 06:58

holandi
بعله ميبينم كه نسرين خانم هم نظر دادند .
ممنون از مشاركتت

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.