| نویسنده |
پیام |
|
|
آقاي اينكاره مدير
حرف هاي شما هم خوب بود اما چيز ديگري نبود همون حرف هاي ديگران رو تكميل مي كرد يا ميشه گفت من تفاوتي توش نديدم كه بشه خيلي جداش كرد از بقيه. اما مناسب بود.
فقط يه چيزي به نظرم درست نبود .... اين بايد بايد بايد هايي كه گفتي از كجا مي آيد؟ اين كه بايد اينطوري بشود و بايد اينطوري نشود را چه كسي تعيين مي كند؟ جواب من همونه كه بالاتر گفتم خود دو طرف نه هيچ كس ديگر. اين نسخه هاي بايد و نبايد كه همه آدم ها رو با همه سليقه ها و تفاوت ها يكي فرض مي كنند به درد نمي خورند و مشكلات رو بيشتر مي كنند. مگه ميشه يك لباس دوخت و تن همه آدم ها كرد؟
به نظر من كيفيت و چگونگي فانتزي زوج ها رو خودشون مي تونند و بايد تعيين كنند اينكه جسم ديگري يا حرف ديگري يا حتي كس ديگري در اين وسط باشه يا نباشه نسخه عمومي نداره اينو درك و فهم و اعتقادات دو طرف تعريف مي كنه.
يه چيز ديگه كه حسابي تعجب كردم توصيه شرعي بود. از اين توصيه هاي مبهم كه حتي گويندهاش معلوم نيست تو تاريخ اسلام زياده و درستي و نادرستي اش نامعلوم اما يه سوال، ضرورت گفتنش در اينجا چي بود؟ من كه فكر نمي كنم شما عالم ديني باشين و تصور هم نمي كنم اينجا هم محيطي براي روشن كردن حد و حدود شرعي باشه و اينو هم مي دونم كه حرف زدن در مورد اين مسائل در چنين جاي عمومي از نظر همان شرعي كه احتمالا بهش پايبندي جايز نيست. از همه اينها گذشته موضوع اين تاپيك يا موارد اينطوري يك موضوع روانشناسيه كه در علم به شاخه هاي روانشناسي خانواده روانشناسي جنسي رفتارهاي زناشويي و.... تقسيم ميشه و تخصصي ميشه نه يك موضوع شرعي .ضرورتي هم نيست كه از شرع و دين انتظار داشته باشيم مشكلات علمي رو حل كنند. اينها براي حل مشكلات ديگري هستند.
سلامت باشيد.
|
|
|
رضا جون مرسی
فکر میکنم کاملا سوال منو فهمیدی و دقیقا بهش اشاره کردی !!!
منظور من از دور از ذهن بودن و ناخوشایند بودن بعضی از این تخلیات همین بود , اینکه مثلا من تو صحبتام به این اشاره کنم که من دوست دارم تو سکس فرضا فلان دوست تو یا زن دیگه ایی هم باشه , یا همون جسم خارجی (مثل خیار) که بهش اشاره کردی...
نگرانی و سوال من اینه که با وجود تخیلی بودن بیشتر این فانتزیها , آیا مطرح کردن این نوع خواسته ها قبح موجود رو از بین نمی بره و باعث دلسردی , کم شدن احترام و اعتماد طرفین نسبت به هم نمیشه ؟؟؟
از طرفی من دوست دارم مسائل شرعی هم تا حد امکان رعایت بشه
خوشحال میشم بازم جواب تو و سایر دوستان رو ببینم
|
|
|
kest عزیز صحبتای شما هم جالب و مفیده لطفا ادامه بدین تا به یه جمع بندی مناسب برسیم
ممنون از شما
|
|
|
|
|
Quoting: hta ز فانتزیهای که برای شریک شما فانتزی نیست دوری کن!!!
این فانتزیها رو به چه شکل میشه مطرح کرد تا هم نظر طرف مقابلمون مشخص بشه و هم بیشترین تاثیر رو داشته باشه ؟؟؟
|
|
|
Quoting: ramtin2006 فانتزیها رو به چه شکل میشه مطرح کرد تا هم نظر طرف مقابلمون مشخص بشه و هم بیشترین تاثیر رو داشته باشه ؟؟
باید روش کار کنی و حتما مواظب باشی که از اشخاصی در تخیلا ت و یا همان فانتزها که داری کسانی باشند وجود خارجی نداشته باشه یا آشنای شخصی نداشته باشید...مثلا شما خودت را جای هنر پیشه مردی که خانمتون دوست داره میزارید و خانم هم همینطور.... مثلا شما بشو محمد گلزار و خانمت بشه جنیفر لوپز.... اصلا اسم اشخاص نزیک را مطرح نکن که خیلی درد سر خواهی داشت..... ( از تجربه انیو میگم)
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
Quoting: dariushagha اصلا اسم اشخاص نزیک را مطرح نکن که خیلی درد سر خواهی داشت....
داريوش آقا ‘ يعني كاملا بايد همه چيز تخيلي باشه ؟؟؟ گفتن اسم اشخاص نزديك مشكل سازه ؟؟؟
|
|
|
براي اول كار آره.. چون خانمت اگر بفهمه مثلا از زنه همسايه خوشت مياد و يا هر كي.. بيچارت ميكنه.. حتا اگر اون اصرار هم بكنه و بگه كه نارحت نميشه..
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
Quoting: ramtin2006 ین فانتزیها رو به چه شکل میشه مطرح کرد تا هم نظر طرف مقابلمون مشخص بشه و هم بیشترین تاثیر رو داشته باشه ؟؟؟
وست عزیز این بستگی به شناخت شما از همسر شما دارد!!!
من فکر میکنم (البته این نظر من و من متخصص اینجور مسائل نیستم) بهتر اینه که شما در قدم اول شرع کنی با شناخت همسرت. از چی خوشش میاد یا از چی بعدش میاد!
چه مسائلی در سکس برای او مهم است؟
از چی لذت میبرد و غیره...
در این مدت اجازه بده که همسرت با شما آشنا بش اجازه بده بدون شما از چی لذت میبری زمانی که احساس کردید که همدیگه را میشناسید میتونید قدم بعدی را برداری!!!
گاه گداری بایدایکمی هم از خود گذشتگی کنی برای مثل خیلی از اقایان طرفدار anal sex هستن در صورتی که تعداد کمی از خانمها از این سکس لذت میبرن. اگه همسر شما از این سکس خوش نمیاد و اتفاقی یکی از فانتزیهای شما در این مورد فکر میکنم نباید مجبور این کارش نکنی!!!!
در هر صورت باید به خواستهای سکسی شریکت احترام بگذری!!
|
|
|
|
|
Quoting: kest اينكه جسم ديگري يا حرف ديگري يا حتي كس ديگري در اين وسط باشه يا نباشه نسخه عمومي نداره اينو درك و فهم و اعتقادات دو طرف تعريف مي كنه.
عزيز منهم بر اساس اعتقادات عمومي و غالب اين حرفها رو زدم . چيزهائي كه من گفتم براي يه سكس سالم هست بين يه زن و شوهر .
اگر پاي سخص ثالثي به سكس باز بشه ديگه نميشه به اون يه سكس سالم گفت . ميشه يه سكس گروهي و در باور عامه مردم چنين كاري درست و عقلاني نيست .
بايد قبول كرد كه اگر چنين تفكراتي به فانتزي هاي ما راه پيدا كنند , تا به واقعيت تبديل شدن اون راهي نميمونه . نميدونم نظر شما در باره سكس گروهي چيه , ولي من به هيچ عنوان نميتونم اونو بپذيرم .
سكس خصوصيترين كار يه زن و شوهر هست , نميدونم اينو قبول داري يا نه ؟؟؟؟؟؟ اگر قبول داشته باشي بايد اينو هم قبول كني كه ورود شخص سوم به اين موضوع مضموم هست .
در باره ذكر مسئله شرعي هم بايد بگم كه وقتي داريم يه موضوعي رو بررسي ميكنيم چه ايرادي داره كه نظرات مختلف رو هم در اين زمينه بيان كنيم , بدون اينكه بخواهيم بحث رو تبديل به يه بحث شرعي صرف كنيم . ايرادي كه نداره هيچ خيلي هم مفيد خواهد بود .
اين نظر من بود . تو هم در اين رابطه نظرت رو بگو .
|
|
|
صحبت رو براي خودم ديگر كافي ميبينم و ترجيح مي دهم از نظر شما و بقيه استفاده كنم.
به هر حال ممنون
يه چيزي. از مدير فروم بعيده كه مذموم را اينطوري "مضموم" بنويسه تنت خورده به تن ادبيات پر غلط آقاي hta ها ..... loooooooool
|