صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / آیا گفتن فانتزیها و تخیلات سکسی به همسر کار درستی هست
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 15 May 2006 01:39 | ویرایش بوسیله: ramtin2006

سلام
آیا گفتن فانتزیها و تخیلات سکسی به همسر کار درستی هست یانه ؟ با توجه به اینکه خیلی از این تخیلات ممکنه دور از ذهن باشه یا صورت خوشایندی نداشته باشه آیا در میان گذاشتنش با همسر ( حالا چه مرد به زن بگه و چه بالعکس ) مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟
مشکلاتی مثل زیاد شدن انتظارات طرفین و ناتوانی در براورده کردن این انتظارات , از بین رفتن قبح بعضی مسائل , کم شدن احترام و اعتماد طرفین و ...
با تشکر از همه دوستان

# : 15 May 2006 03:02

سلام آقاي رامتين
من نمي دونم اين تاپيك رو براي شخص خاصي نوشتيد يا نه فقط خواستم بهش پاسخ بدم اگه اشكالي نداره
اولا اينكه به نظر من نه تنها اشكالي نداره بلكه ضرورت داره بالاخره آدم اگه اين حرفاشو به همسرش نزنه پس به كي مي تونه بزنه؟ مگر اينكه همسر آدم محرم آدم نباشه كه اونوقت فاجعه است و بايد پرسيد پس اصلا چرا طرف همسر گرفته !!؟
از اون گذشته خودت ميگي فانتزي و تخيلات سكسي معلومه كه خيالي هست و ذهني اما اينكه ميگي خوشايند نباشه يعني چي؟ اين خوشايند و ناخوشايند و اينا مال زندگي عاديه نه بخش سكسيش .من كه اينطوري فكر مي كنم. تو زندگي عادي يه جورم تو بخش سكسيش يه جور ديگه . عالم سكسي هم رفتار خودشو داره هم حرفاي خودشو. اما اينكه مشكلي ايجاد مي كنه يا نه به جنبه و سطح فهم و درك دوطرف بستگي داره . نميشه براي همه يك نسخه داد.
به نظر من كه هر زوجي بايد اينقدر بتونن با هم راحت باشند كه هر حرفي رو به هم بزنن و اينقدر هم با هم تفاهم داشته باشند و همديگر رو باور داشته باشند كه هر حرفي براشون مشكل درست نكنه. اگر اينطور نباشه و همش بخوان به هم بي اعتماد باشن در مورد هر موضوعي اين مشكلات ميتونه پديد بياد فقط فانتزي ها نيست كه. از همه اينا گذشته اگه دوطرف در مورد چيزي با هم تفاهم داشته باشند چيز قبيحي وجود نخواهد داشت.
ببخشيد تو سوالي كه بهم مربوط نبود كلي هم پرچونگي كردم !!

# : 15 May 2006 03:22

kest
دمت گرم عالي بود ماهم استفاده كرديم.موفق باشيد

# : 15 May 2006 05:47

آقا/خانم kest دوست عزیز من این تاپیک رو باز کردم تا از نظرات همه دوستان استفاده کنم , مخصوصا افرادی مثل شما که منطقی و سنجیده نظرشون رو بیان می کنن .
دوست عزیز سوال من دقیقا اینه :
آیا با مطرح کردن این تخیلات ممکنه مشکلاتی از قبیل زیاد شدن انتظارات طرفین و ناتوانی در براورده کردن این انتظارات , از بین رفتن قبح بعضی مسائل , کم شدن احترام و ... برای طرفین بوجود بیاد ؟
ممنون از شما

# : 15 May 2006 08:37

ramtin2006
خير

# : 16 May 2006 05:45

سلام
اگه باعث پيشرفت در سكس و رابطه جنسي و غير جنسي زن و شوهر بشه نه اشكالي نداره البته اگه خانم جنبشو داشته باشه

# : 16 May 2006 06:02

چابك جان ميشه بيشتر توضيح بدي ؟
ممنون ميشم

# : 16 May 2006 06:15

آقاي رامتين
ناچارم دربرابر سوال مجدد شما همون جوابو تكرار كنم كه اين نسخه براي همه نداره و به جنبه آدما بستگي داره. اما بزار با يه سوال اونو بيشتر نشون بدم. به نظر شما فقط مطرح كردن تخيلات هست كه مي‌تونه انتظار همسر رو از سكس بالا ببره؟ مطالعه روزنامه، كتاب، مقاله، داستان، رمان، اينترنت، برنامه تلويزيون، راديو، ماهواره، پزشك مشاور، دوست، ميهمان، همسايه، درد ودل و... نمي‌تونه اينكارو بكنه؟ چرا ميتونه. پس نگراني نبايد از گفتنش باشه بايد از سطح شعور، فرهنگ، درك، سواد، روشنبيني، تحليل و... باشه .از اينها گذشته اگه آدم ميتونه تلاش كنه در همه زمينه ها مثل ورزش، كار، تلاش فكري، خلاقيت، كاسبي و... خودشو بالا ببره چرا تلاش نكنه توان خودشو در ارتياط جنسي با همسرش يا پارتنرش بالا ببره و بهتر كنه ؟
از اينها هم باز گذشته به نظر من نگفتن و به زبون نياوردن انتظارات چه سكسي و چه غيرسكسي اصلا دليل بر نبودن يا ندونستنش نيست. ممكنه همسر من چيزي رو انتظار داشته باشه اما به زبان نياره بههر دليلي و اين خودشو جاي ديگه نشون مي ده مثل بهانه گرفتن هاي بي مورد يا كم تحملي يا بي ادبي يا .... پس اتفاقا بايد زمينه اي رو آماده كرد كه حرفا زده بشه .و اصلا چه كسي بهتر از همسر يا پارتنر آدم؟
در مورد قبح هم نظرمو قبلا گفتم و ديگه تكرار نمي كنم . به نظر من بين همسران چنين چيزي بي معني است.
در مورد احترام هم يك جواب وجود ندارد و براي هر كسي فرق داره مثل توضيح بالا. فقط فراموش نكنيم هر جايي آداب خودشو داره سكس هم همينطور. همونطور كه شما با پيژامه احتمالا به يك ميهماني عروسي نميرين اما در منزل ممكنه بپوشين در سكس هم حرفهايي رو ممكنه بزنين يا كارهايي رو ممكنه بكنين كه در مواقع ديگه اصلا به زبون نميارين و به هيچ وجه انجام نميدين. اين نه تنها بد نيست كه خيلي هم درست و بجاست. نگران نباشيد و همسرتان را بهترين و همزبان ترين آدم اطرافتون بدونيد. باهاش حرف بزنين از راهش وارد شيد. بزارين اون هم قدرت تخيلش رو كشف كنه و بتونه ذهنش و از بندهاي دست و پاگير عرف و سنت هاي مردسالار باز كنه و براي لحظه كوتاهي هم كه شده در زحرف و زبان مثل خيلي از آقايون كه هيچ حدومرزي براي تخيل و زبانشان ندارند آزادي رو تجربه كنه.
ببخشيد بازم خيييييييييييييييييييييلي حرف زدم.شرمنده.

# : 16 May 2006 12:30

مطالبي رو كه دوستان گفتند درست بود اما من يه چيز ديگه ميگم :

خيلي بهتره كه زن و مرد بتونند به فانتزيهاي مشترك برسند .

خيلي خوبه كه زن و مرد با بيان فانتزيهاي خودشون هم پي به فانتزيهاي مشتركشون ببرند و هم سعي كنند فانتزيهاي هم رو درك كنند و تا حد امكان و بطوري كه به هيچ كس آسيب جسمي يا روحي نرسه اونها رو عملي كنند . و هم اينكه فانتزيهاي مختلط ايجاد كنند يعني يه فانتزي ايجاد كنند كه مخلوطي از فانتزيهاي هم باشه .

نكته مهم اينجاست كه بايد دقت بشه كه شخص ثالثي وارد اين فاتزيها نشه . اين خيلي مهم و حياتي هست . حتي ورود يه جسم مثل خيار هم ممكنه روابط زن و مرد رو تحت تاثير قرار بده . فانتزي بايد فقط بين مرد و زن باشه اصلا" سكس بايد بدون وسيله باشه فقط بدنهاي مرد و زن در اون دخيل باشند .

يه مسئله شرعي رو هم بيان كنم از يكي از معصومين سوال شده بود كه آيا فرو كردن انگشت در مهبل زن ايرادي نداره ؟؟؟؟ اون بزرگوار هم در جواب گفته بود هيچ ايرادي نداره و باكي نيست ولي نبايد از چيزي بجز بدن خود استفاده كرد .

عدم وجود واسطه در فانتزيهاي زن و مرد خيلي مهمه . بايد به اون توجه كرد . چون ممكنه رفته رفته نوع خواسته ها تغيير كنه . كه اين اصلا" خوب نيست .

فانتزيها در سكس نقش عمده و موثري دارند و بايد خيلي با دقت و احتياط با اونها برخورد بشه .

آرزومند شادي و سعادت و سلامتي شما ...رضا

# : 16 May 2006 14:39

در تکمیل صحبت استاد رضا (دیگه به من نگی‌ مهندس)
زمانی‌ که میخواهی‌ از فانتزی خودت با ‌ همسرت صحبت کنی باید قدم به قدم بری جلو و ن اینکه باعث ترس و دل زدگی‌ شریکت بشی‌!!!
باید در این مورد ببینی‌ شریک زندگیت تا چه اندازه امادگی‌ دارد!!!
از فانتزیهای که برای شریک شما فانتزی نیست دوری کن!!!
اگه شما این چند قانون اولیه را دنبال کنی‌ گفتن این موضوع نه تنها باعث بهتر شدن روابط زناشوی شما می‌شه بلکه باعث روشد عشق و علاقه شما به هم دیگه می‌شه و هر دوتن میتونید از وجود هم لذت ببرید!!!

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.