صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / جواب بدين به سوال من
نویسنده پیام
# : 12 May 2006 10:29

سلام من 18 سالم وقتي هو مشروب مي خورم و سيگار مي كشم جلق زدن خيلي حال ميده . چرا ؟
2 : مت گاهي كه كيرم شق نيست اما خدمست دارم 1 چيزي تو كونم فرو كنم اما كيرم بلند نميشه . چيزايي مثل خيار . موز . چرا اين طوري ميشم و عجيب اون موقع ها د.ست دارم كه 1 نفر كيرش رو تو كونم بكن . چرا ؟

# : 12 May 2006 10:38

خودت سريعا به يك روان پزشك متخصص برسون بگو من بستري كنيد اوضاع ام قرمز

# : 12 May 2006 10:47

Quoting: Sex_boy
سلام من 18 سالم وقتي هو مشروب مي خورم و سيگار مي كشم جلق زدن خيلي حال ميده . چرا ؟
2 : مت گاهي كه كيرم شق نيست اما خدمست دارم 1 چيزي تو كونم فرو كنم اما كيرم بلند نميشه . چيزايي مثل خيار . موز . چرا اين طوري ميشم و عجيب اون موقع ها د.ست دارم كه 1 نفر كيرش رو تو كونم بكن . چرا ؟

Sex_boy
اعضا

فكر كنم كوني شدي اما خودت حواست نيست

ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
# : 12 May 2006 15:57

از چيز هاي كلف هم خوشم مي ياد اصلا درد نداره

# : 12 May 2006 17:25

كلف

این چی‌ هست؟؟؟؟

دوست من شما که جواب سوال خودت ر امیدانی‌ دیگه چرا هی‌ میگی‌ چرا ، چرا....

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.