صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / چطوری حالیش کنم
نویسنده پیام
# : 9 May 2006 18:58

چطوری حالیش کنم
سلام
بچه ها من یه مشکلی دارم
یه دختر خاله دارم از یه راهی یه روز اینجا بود پسووردهاش رو پیدا کردم وقتی رفت رفتم تو ایمیلش دیدم با چند تا پسر رفیق هست که با یکی بیشتر پیغوم میده همش هم به هم عکسهای سکسی میدن از تو پیغامها هم فهمیدم همدیگر رو دیدن و خوب با این عکسهایی که میدن معلومه روشون تو روی هم خیلی بازه و صد در صد با هم حال کردن
من همیشه دوست داشتم دختر خالم رو بکنم ولی روم نمیشد چند بار هم موقعیت پا داد ولی خریت کردم 26 هم سنش هست یعنی بچه نیست دیگه یبار با زبون بی زبونی حالیش کردم میدونم جریان رو
حالا به نظرتون چطوری از این موضوع استفاده بهینه کنم و راضیش کنم
یعنی از چه در وارد بشم
موقعیت منم الان از نظر مکان خیطه یعنی تو خونه نمیتونم وگرنه خودم دست بکار میشدم میخوام از یاهو یا تلفن شروع کنم و راضیش کنم
اگه این راه جواب بده یعنی بدونه ازش چی میخوام همه چی درست میشه چون دیگه یا تو خونه خودشون که خالی شد یا اینکه مکان خالی رفیق و رفقا باید ببرمش که اون مشکلی نداره مشکل اینه که راهش بندازم و سر صحبت باز بشه
منتظر جوابتونم هرچی باشه با تجربه اید
بای

# : 9 May 2006 20:30

بي خود كوس خولي نكني بخواي از اين راه وارد شي.
اين عكسها و برنامه ها رو نگه دار واسه زمانيكه بخواد جانماز آب بكشه و نخواد باهات سكس كنه.
ولي اين دختري كه گهتي مطمئن باش باهات را ميادو لازم نيست بي تجربگي نشون بدي و اينطوري عمل كني.
ياهو و اين بازي ها هم بيشتر بهش بي عرضگيتو ثابت مي كنه.
بهترين بهونه ايه كه يه روز كه خونت خاليه به بهونه اي دعوت كني بياد خونتون.
دختر 26 ساله با مشخصاتي كه گفتي تا جو خونه خالي به مشامش بخوره تا آخرشو خودش بلده.
از اونجايي هم كه بي عرضگيت معلومه و اگه بخواي مثل اينكاره ها عمل كني خودتو لو دادي،
بهتره كه وفتي اومد با چندتا عكس داغش كني و خودتو بزني به سادگي و خريت ، اونوقت مطمئن باش اون از فرصت استفاده مي كنه و تو رو بلند مي كنه.
مشكلي داشتي بازم هميجا بگو ولي ايميل نزن
ببينم چيكار مي كني

# : 9 May 2006 20:49

Quoting: stdtdt
چطوری حالیش کنم

اول یک سیلی محکم میزنی..بعد بیمقدمه میگی... بخورش....خوب بید جانسون کس نلیس؟

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 9 May 2006 23:32

stdtdt
Johnson
بدترين و ناجوانمردانه ترين نوع سكس اينه كه آدم كسي رو مجبور كنه به سكس با تهديد يا ...
جاسوسي هم كار خوبي نيست پسر جون
تو اگه ميتوني برو يه دوست دختر برا خودت جور كن! اگه نميتوني به دوست دختر ديگران چشم داشت نداشته باش...
دختر خاله تو يا هر كسي حق داره انتخاب كنه با كي دوست باشه و يا با چه كسي سكس كنه...
همونطور كه تو حق داري...
اگه به كسي تجاوز كني يه روزي بهت تجاوز ميشه اينو يادت باشه...

تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
# : 11 May 2006 10:05

يه روزي بهت تجاوز ميشه اينو يادت باشهِ

YANI KONESH MIZARIN ADMIN JAN MAGE NA???

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.