صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / لطفا خانمها جواب بدن ممنون
نویسنده پیام
# : 9 May 2006 05:37

يه سوال مهم از خانم ها داشتم اينكه اگه يه دختر از يه پسر خوشش بياد بدون اينكه بهش بگه با چه حركاتي اينو بيان ميكنهلطفا جوابمو بدين

# : 9 May 2006 05:49

با حركات موزون

بابك اسپريت

# : 9 May 2006 06:56

Quoting: nima99
يه سوال مهم از خانم ها داشتم اينكه اگه يه دختر از يه پسر خوشش بياد بدون اينكه بهش بگه با چه حر

والله هر كس يكجوري هست...تازه به سن هم ربط داره..تو هر سني يك كاري ادم ميكنه..
بايد بپرسي كه تو چه سني رو دوست داري بدوني؟؟؟؟؟؟/
من كه كاري كه تو همه سني كردم اين بوده كه دست و پام رو گم كردم...با اين كه حاضر جوابم ولي حرفهاي نا ربط زدم.الكي مي خنديدم.سعي ميكردم كه چشمم تو چشمش نيوفته.(چون فكر ميكردم تو چشمام ميخونه) سعي ميكردم هر چه زودتر مكان رو ترك كنم.(از جلوي چشك دور شم) خلاصه از اينجور كارهاي بچگانه......
ولي اگر توي مهموني يا جايي باشم و يكي از من خوش بياد و هي نگاه كنه ..ديگه فاتحه ام رو بايد بخوني...چون اينقدر دست و پام رو گم ميكنم كه ديگه هيچي.رنگم ميپره و دستام ميلرزه و هر جور شده سعي ميكنم از محيط فرار كنم ..خلاصه با اينكه مجلس گرم كن همه جا من هستم( رقص-جك-شوخي-...) كاملا ساكت ميشم. بخصوص اگر طرف بدونم زن داره و يا دوست دختر داره و يا خودم تو اون موقع كسي رو داشته باشم...ديگه حالم خيلي خراب ميشه نه اينكه خوشم بياد ها..نه وحشت ميكنم.يعني براي چند ساعت قدرت تصميمگيريم رو از دست ميدم.

به قول یکی از دوستام...تا کی دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟
# : 11 May 2006 10:01

Quoting: holandi
براي چند ساعت قدرت تصميمگيريم رو از دست ميدم.

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.