| نویسنده |
پیام |
|
|
dariushagha
همش؟؟ هفته دوبار که کمه... لااقل روزی 3 دفعه باز یک چیزی

|
|
|
می گم اقا دارو چی؟
معرفی کنید ؟
من روزی 4 5 بار می رزنم
|
|
|
اين كار جلق زدن هيچگونه اشكالي ندارد. نه از نظر پزشكي و نه از نظر رواني. متاسفانه اين فرهنگ غلط و تربيت ناسالم اموزش و پرورش جامعه ايراني هست كه به اين موضوع به صورت اشتباه برخورد ميكند. وگرنه جلق زدن براي بدن و آسايش دادن ذهن بسيار مهم هست. در زندگي زناشويي نيز ميتوانيد از جلق زدن به صورت يكي از روشهاي سكسي ميان زن و شوهر استفاده كنيد. اين روش ميتواند به اين صورت باشد كه زن براي مرد و يا مرد براي همسر جلق بزند و يا اينكه هر دو براي خود در حاليكه مقابل هم نشسته باشند به هم تماشا كنند وجلق بزنند. يكي از زيباترين و شهوت انگيزترين رابطه سكسي هست.
|
|
|
|
|
شرط میبندم این تاپیک رو بعد از اینکه جلق زدی نوشتی نمیدونم چه جوری ترکش کنی ولی می دونم اگر درست درکش کنی و قبول کنی که هفته ای 1-2 بار تاثیر بدی روت نداره خیلی از مشکلاتت حل میشه .
|
|
|
راستش منم ميخام يه حقيقتي رو بگم منم جلقي هستم و روزي 3 الي 4 بار ميزنم راستش من از وقتي كه ابم نمييومد هم ميزدم در اصل جلق به طور غريزي در من درست شد بدش هم بايد عرض كنم كه تر كش هم بسيار مشكله و من چنين ارادهاي ندارم و تازه الان داره تاثيراته منفيش ظاهر ميشه مثله كم حواسي از دست دادنه حافظه ي كوتاه مدت و .....
|
|
|
منه بد بخت كه بيچاره شدم تازگيا روزی دوبار می زنم
|
|
|
منه بد بخت كه بيچاره شدم تازگيا روزی دوبار می زنم
|
|
|
روستان جق بيشتر از سن 20 سالگي نيست و بده 20 خيلي كم ميشه .ناراحت نباشيد. ولي اگه زياد ادامه بديد تخماتون هي كوچكتر ميشه.و تمايلات زنونه پيدا ميكنيد
|
|
|