صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی
/
(((كمكم كنيد تورو خدا)))
نویسنده
پیام
livan
اعضا
#
: 5 May 2006 05:25
سلام بچه ها من يه مدته كه تو محل كارم با يه دختر آشنا شدم عاشقش شدم. راستش مستقيم بهش نگفتم كه دوسش دارم. ولي بو بردم كه اونم عاشقه من شده همش به زبونه بي زبوني بهم ميگه . ولي مشكلي كه اينجا هست اينه كه اين دختره خيلي خشكله همه دنبالشن به كسي هم پا نميده. ولي من خشكل نيستم زشتم نيستم. ميترسم باهاش دوست شم 2 بهش وابسته شم 2 روزه ديگه يكي از من بحتر پيدا كنه بره سراغه اون بعد من ضربه بخورم. به نظر شما چيكار كنم. ؟؟؟؟
Hamid_Love
اعضا
#
: 5 May 2006 05:30
سلام : دوست عزيز وقتي باهاش دوست شدي اول بكنش كه اگه تو رو غال گذاشت دلت نسوزه
sharmandeh
اعضا
#
: 5 May 2006 05:32
livan
عزیزم اگه خودت اعتماد به نفس نداری . اینکاو نکنی بهتره
اما اگه مصمم باشی همه چی حله
و اگه اونو واسه ازدواج میخوای. حتمن خانواده شو ببین
موفق باشی
livan
اعضا
#
: 5 May 2006 13:27
sharmandeh
آره واسه ازدواج ميخوامش ممنون دوست عزيزم
cijl_m
اعضا
#
: 5 May 2006 13:38
livan بابا تو اگه شصت ساله ام ببين اش همين شكلي برو جلو نترس اون با من بگو سلام چطوري اونم ميگم خوبم تو چطوري بعدش حل ميش ديگه اگه واقعا عاشق اش هستيد اينكار بكن يهو ديدي مرغ از قفس پريد اون موقع بيشتر مي سوزي ولي اگه عاشق ات باش به قيافه ات زياد اهميت نميد اگه عاشق اتم نباش تو اشتباه كردي باهات دوست نميش كون لقع اش اينم دختر ولي اگه دوست شد رفت با ديگري بازم جهنم تو كه باهاش دوست بودي ولي اون عشق واقعيت نبود ميري ميگردي يكي ديگه پيدا ميكني راجع به حرفهم فكر كن من يه دوست داشتم مثل تو بود تازه از تو بدتر بود دختر پولدارم بود..........پس تو يه پل جلوتري اگه از من كمك خواستي در خدمتم كوچيك شما فربد
avizoon_sex
اعضا
#
: 5 May 2006 14:56
Hamid_Love
ravi_gham
مدیر
#
: 5 May 2006 15:03
Quoting: Hamid_Love
سلام : دوست عزيز وقتي باهاش دوست شدي اول بكنش كه اگه تو رو غال گذاشت دلت نسوزه
باهات موافقم
ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
cijl_m
اعضا
#
: 5 May 2006 15:16
راوي معلوم كه دوستاتت درباره ات زياد خالي مي ببندن!!!!!!
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.