صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / بچه ها عوارض خود ارضاي حتما بخوانيد
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 5 May 2006 08:05

ولي من اينو براي اون دوستم نوشتم كه گفت روز چهار بار اين كار تكرار ميكن نوشتم و دوستان كه هم روز دارن اينكار تكرار ميكند

# : 7 May 2006 16:05

salam cijl_m
ageh tonesti be in email mail kon asheghshodi_natars2005@yahoo.com
ya be id sad_statue16 ye pm bedeh khodetam moarefi kon
mikham bahat ashena sham
rastesho bekhay
felan
khaheshan yadet narehaaaaaaaaaaa

# : 9 May 2006 20:35

خود ارضايي كه هيج عوارضي نداره. تازه واسه زنها خوبم هست و انرژي مي گيرن.
اونهايي هم كه گفتي تا عوارض سن هست يا تنهايي روحي.
من تازه نيم ساعت بعد سكس كه دوباره شق مي كنم چون دوست دخترم گفته كه بعد خواب دوباره بيدارش نكنم مجبورم يه بار خودارضايي كنم تا حالم جا بياد..
زندگي رو عشق است!

# : 28 Jun 2006 16:13

تاپيك من

خود ارضايي وقتي زياد و اصولي نباشه مشكل داره.
هر 2 روز يكبار مشكل نيست احساس گناه هم نكنين اين بار 10 توضيح ميدم تو تاپيكهاي متفاوت گفتم پيدا كنيد

تو خارج ادم راحت ميره يه جاهايي خودشو راحت ميكنه اينجا چي تو خودمون ميريزيم و بعد يه موجود عوضي ميشيم

# : 29 Jun 2006 02:03

واقعا این حرفای چرت و پرت این حکومت هستش.
من خودم از 12 سالگی جلق میزنم و الان 22 سالم هستش. چشمم از بچگی ضعیف بود ولی جلق ضعیفترش نکرد و تازه توی این 22 سال 2 نمره هم کاهش پیدا کرده (البته کم شدنش ربطی به جلق نداره ولی میگم که بدونید ضعیف نشده). افسرده اصلا نیستم و روابط اجتماعی خوبی هم دارم و هیچ مشکل روحی هم ندارم. از لحاظ قوای جنسی هم بهتر شدم. راستی ای کاش لاغر میکرد چون هرچی رژیم میگیرم وزنم نمیاد پایین . همیشه هم سرحالم. درضمن مگه خود ارضایی چیه؟ به هرکی میپرستید همون سکس هستش فقط بجای اینکه بکنه تو کن یا کس قفلش میکنه کف دستت و بجای حرکت کمرت دستت رو حرکت میدی. اگه این طوری هستش پس سکس از این بدتره چون آدم حرکت هم داره . خیالتون راحت هیچ عوارضی نداره. جلق بزنید و از سکس با خودتون لذت ببرید.

# : 4 Jul 2006 05:36

دوستان عزيز من خودم خودارضايي رو گناه مي دونستم ولي بعد ديدم نه بابا اگر به چا و اندازه باشه خيلي هم به تقويت روحيه و ارامش اعصاب كمك مي كنه. هر چيزي از حد بگذره بد مي شه.

# : 6 Jul 2006 19:19

کس نگو مومن ضرر نداره//حاجی سیدتو کشتن حاجی:سید رو بی خیال موتور چی شد

<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.