| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 3 May 2006 15:55 | ویرایش بوسیله: cijl_m
سلام دوستان يه مطلب مهم براتون دارم اونم عوارض خود ارضايي خيلي خلاصه ميگم
1-افسرد شدن روح
2-احساس بي فايده بودن ترس از اجتماع ترس از بر قراري ارتباط با مردم
3-شكست شدن چهره اي اراسته شدن شما
4-كسي كه زياد اين كار ميكنند يا تو حمام با فكر كردن درباره اي اندام تناسلي زنان اين كار انجام ميدهند ديگه در سكس واقعي ارضا نخواهند شد
5-از بين رفتن اسپرم و خواجه شدن شما
6-ضعيف شدن چشم و بدن انسان
7-ترشح بيش از انداز هورمون پر كاري و لاغر شدن كم خوابي
و عوارض ديگري كه اگه بخواهم بگم دو سال طول ميكش
راهي جلوگيري:دوستان عزيز راه جلوگير از اين كار كه هميشگي مي باشد يه كار است ارتباط بر قرار كردن با جنس مخالف بچه ها به جاي اينكه اينقدر ضرر اگه روزي 1 هزار تومان جمع كنيد سر 10 روز ميتوانيد با 10 هزار تومان كه داريد يك سكس درست و حسابي انجام بديد اگه مكان نداريد با يكي از دوستان پاي اتون بهم بريزيد و مكان جور كنيد
تغذيه:
بهترين تغذيه طبيعي مواد هستند كه در قران و مصرف كنندگان عربي از انها استفاده ميكنند به شرح زير مي باشند
1-پياز
2-سبزي
3-زيتون
4-موز
5-شير
6-اناناس
7-نارگيل
8-عدس
9-خوايار
و غيره موارد شيمي هم تمام قرصهاي ويتامين البته از نوع خارجي
خوش و موفق باشيد اگه نظر داريد بگيد
نوكر تمام شما سي جل ام
|
|
|
راستي بازم يه خواهش از مدير' Xل تاپي قسمت
>1س4 و >'س. خر خصوص اX و YXا ج؆3ی YنXY كن
د لمون
|
|
|
salam dust aziz in avarezi ke goftid doroste vali baraye oonay ke bish az had in karo mikonana ta ye hadi ba dnist khoob ham hast bebakhsid dekhalt kardam
|
|
|
|
|
Quoting: cijl_m پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی منتقل كنيد ممنون
انجام شد!!!!
|
|
|
Quoting: cijl_m افسرد شدن روح
غلطه..تازه آدم حاش جا میاد
Quoting: cijl_m احساس بي فايده بودن ترس از اجتماع ترس از بر قراري ارتباط با مردم
اون نارحتی روحی هست..ربطی به جلق زدن نداره
Quoting: cijl_m -از بين رفتن اسپرم و خواجه شدن شما
کس شعر محسه.
Quoting: cijl_m ترشح بيش از انداز هورمون پر كاري و لاغر شدن كم خوابي
من که توپول ماندمQuoting: cijl_m
عوارض ديگري از حرفا رو کی بهت گفته؟؟ رهبر؟؟خودش از همه جلقوتره..
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
Quoting: dariushagha من که توپول ماندم
in lahje male koodom dahate darush ??????
GAMOON KONAM HAMEDOONI HASTI
|
|
|
سلام ببخشيد dariushagha جان شما توي امريكا هستيد زن ام داريد جق هم ميزنيد بعدش توپول ام هستيد بابا بي خيال
كس شعر محض عزيزم اين عوارض كاملا اثبات شده است اصلان احتياج به اثبات شدن نيست خود فرد جق ام اينا رو تو خودش مي توان ببين
قربانت داريوش جان خداحافظ
|
|
|
سلام
عوامل 5 و 6 و 7 رو كه اصلا قبول ندارم
واسه 4 هم دلايلي ديگه هم موجبش ميشه البته اينكه شما گفتين بر عكس آن اتفاق مي افتد يعني زود ارضا شدن در سكس نه دير يا اصلا نشدن .
در مورد شماره 3 هم كمي و تا حدودي درسته ولي اونم ميتونه دلايله ديگه داشته باشه
فقط 2 و 1 يكي از عواملي هسنتد كه جز ضرر هاي استمنا به شمار مي آيند .
و همانطور كه قبلا گفتم حالا هم ميگم كه استمنا ضرر جسمي نداره (( اگه از حد نگذره )) و ضرر روحي بي شمار داره .
در مورد تغذيه من نميدونم منظورتون چي است اينايي كه گفتن مسلما مقوي هستند ولي منظور شما چيه ؟؟ خودتون ميدونيد و بس
|
|
|
|
|
chabok2000 شما يك دكتر متخصص انتخاب كن برو پيش اش بگو من روز 2 بار جق ميزنم اون ميگه ....... بعدشم ما كه گفتيم حالا كسي كه باور نميكن جق بزن من كه جلوش نگرفتم
hta خيلي ممنون عزيزم
|
|
|
دوست عزيز
بنده خودم روانشناسم ولي من كه نگفتم روزي 2 بار اگه متوجه باشي منم گفتم اگه از حد نگذره ضرر نداره .
خوب اين كه روشنه هر چيزي كه از حد و حدود بگذرد موجب ضرر مي گردد ولي در كل اگر هفته اي 2 بار باشه چيز خاصي از نظر جسمي ( بازم مي گم ) از نظر جسمي ضرر نداره .
|