| نویسنده |
پیام |
|
|
یکی از دوستان من یه سوالی از من پرسید که منم برد تو فکر. گفتم اینجا مطرح کنم شاید کسی اطلاعی داشته باشه تو این زمینه. دوستم با یه دختری یه سالی هست که دوسته و رابطه شون واقعا عالیه.از همه نظر. هیچ مشکلی هم با هم ندارن. دوست دختر این آقا ازش خواسته که یه بار کتکش بزنه. گفته میخوام یه بار امتحان کنم. دوست من هر چی ازش پرسیده چرا اون همینو گفته. کسی از این حالت روحی اطلاعی داره که چرا چنین چیزی رو درخواست کرده ؟ من چه جوابی به دوستم بدم. واقعا میخواد امتحان کنه یا کمبودی وجود داشته یا ... پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون
|
|
|
Amir_Dreamer دوست عزیز چرا هی تاپیک تکراری با عنوانهای مختلف میزنید؟ لطفا دقت کنید
من تاپیکای اضافه رو حذف کردم
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
ممنون. ببخشید به خاطر فیلتر شکن بود.چند بار زدم ولی پست نمیکرد.sorry
|
|
|
|
|
Amir_Dreamer گاهی پیش میاد دوست عزیز ایراد نداره
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
اگه يكي دوبار براي تجربه كردن باشه ايرادي نداره ولي اگه دائما بخواد لازمه به به روانپزشك مراحعه كنه.
|
|
|
شما از ایشون بپرس کتک خوردن همراه با سکس رو دوست داره یا کتک خوردن خالی رو . چون در مورد اول میتونه یکی از پوزیشنهای فانتزیه سکس باشه . ولی در مورد دوم باید بگم ممکنه تاثیر فیلم دیدن زیاد باشه مرسی
آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمی کنم چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمی کنم
|
|
|
توسکس
|
|
|
Quoting: Amir_Dreamer دوست من به کمک احتیاج داره ...
Quoting: Amir_Dreamer توسکس ببخشید من دقیقا" متوجه نشدم آیا دوستت برای کتک زدن به کمک احتیاج داره یا برای سکس؟ 
|
|
|
|
|
سلام- اون خانم از سکس خشن خوشش میاد و کاریش نمیشه کرد بعضی ها اینجوری سریعتر و بهتر ارضا میشن
|
|
|
Quoting: rezag سلام- اون خانم از سکس خشن خوشش میاد و کاریش نمیشه کرد بعضی ها اینجوری سریعتر و بهتر ارضا میشن شما میتونی کمکش کنی ؟
|