| نویسنده |
پیام |
|
|
estrogen آی دی یاهوی خودتون رو واسم پیغام خصوصی بزارید! اینجا نمیشه بحث رو ادامه داد
پاسخگو
|
|
|
Quoting: pasokhgoo این دیگه به فهم خودتون بر میگرده!! حرف دهنتو بفهم.. اینجا شر و ور مینویسی که بگی با جنبه ای.. به خیلی جنبه داری...
Unbreak my heart...
|
|
|
estrogen آی دی یاهوی خودتون رو واسم پیغام خصوصی بزارید! اینجا نمیشه بحث رو ادامه داد
پاسخگو
|
|
|
|
|
Quoting: pasokhgoo در ضمن مطلب رو هم خودم ننوشتم! این هم لینکش
حکایت شما هم حکایت دعوت کردن از دم مبارک به جایگاه شهود هست ....
Quoting: pasokhgoo در ضمن این رو هم بگم که من دانشجوی پزشکی هستم و هر سوالی که داشتید رو مطرح کنید ...
Quoting: pasokhgoo در ضمن مطلب رو هم خودم ننوشتم! این هم لینکش
ps. میخوای بگی حتی دانشجوی پزشکی هم نیستی؟ پس کاش لینک اون داداشمون رو هم بذاری سوالاتمون رو , به ترتیب البته , مطرح کنیم!
|
|
|
متاسفم! دوباره تکرار می کنم! ( این دیگه به فهم خودتون بر میگرده!! )tiba09
پاسخگو
|
|
|
دانشجوی پزشکی رو هستم
پاسخگو
|
|
|
بابا بی خیال بحث بشید ... تاپیک رو منحرف نکنید ( کم نیاوردما!!! )
پاسخگو
|
|
|
salam pasokhgii javabeshoona nade manam ye tapic be name nemikhastam irani inchenin shavad sakhtam hamina ra goftan safe dovvome movaffagh bashi
I love Heatstrokes
|
|
|
|
|
salam pasokhgii javabeshoona nade manam ye tapic be name nemikhastam irani inchenin shavad sakhtam hamina ra goftan safe dovvome movaffagh bashi
I love Heatstrokes
|
|
|
؟؟ ببخشید . من تاحالا فکر میکردم استمنا برای بدن لازمه . تازه یکی از دوستامم گفت اگه این کارو بکنی زورت زیاد میشه من الان روز ی یه بار میزنم . خوبه دیگه ؟؟ تا الانم این مشکلاتو نداشتم . البته اینم بگم من تفریحی میزنم . معتاد نشدم مرسی
آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمی کنم چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمی کنم
|