صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ××لطفا كمكم كنيد×× (خيلي مهم)××(help)××
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 23 Oct 2005 14:51

salam
ba javabe k_k kamelan movafegham say konid osoole sexo yad begirid bozorgi va koochiki fare mozooe
Dr.vahid

# : 30 Oct 2005 00:36

سلام
شما ميتونيد با مراجعه به اين سايت مشكل كوچك بودن آلت خودتون رو حل كنيد
www.hamrahcom.com
اين يك سايت مجاز ايراني و پزشكي ميباشد براي حل مشكلات جنسي
آقايون

# : 30 Oct 2005 01:21

کیر بزرگ داشتن هنر نیست :

داشتن آلت تناسلی بزرگ دلیل بر این نیست که هم خود شما و هم شریک جنسی شما لذت تام را ببرید .

بلد بودن مهارت عشق بازی و رفتار احساسی و عاطفی و حتی درست سکس کردن می تواند لذت شما را از سکس بیشتر کند .

پس اگر برید و سر به سایت های خارجی سکسولوژی علمی بزنید خواهید خواند که طبق نظر سنجی هایی که انجام دادند اون زن هایی که شریک جنسیشان معاشقه کردن و مهارت سکس را بلد نسیت طلب کیر بزرگتر می کنند چرا که بر این باورند که نبود یک کیر بزرگ و کلفت باعث بی لذتی آنان است .
قبلا هم در یکی از همین پست ها بود گفتم که کیر بزرگ باعث کشاد شدن مهبل می شود و هیچ زنی حاظر به از دست دادن زیبایی این ناحیه نیست هر چند که در هنگام حشری شدن طلب پاره شدن می کنند ولی خب در حالت عادی از این قضیه به دورند .

پس یک وقت خیال نکنید که حال که شما کیر کلفت و بزرگ ندارید از سکس محرومید .

حد استاندارد کیر 15 سانت مطابق طول استاندارد مهبل است .

برایتان لذتی خوش آرزومندم

سئوالی بود در خدمتم
chabok100salam@yahoo.com

# : 30 Oct 2005 02:00

خوب شما ميگي طول طبيعي 15 اما مال من 11 هست من عشقباززي و سكس اصولي رو بلدم اما دوست دارم كه به طول نرمال برسم من 22 سالمه 11 خيلي كوچيكه براي من ...... از اون دوستمم ممنونم به خاطر سايت همراه جالب بود حتما باهاشون مشاوره ميكنم

# : 30 Oct 2005 02:01

salam
chabok jan kamelan elmi va dorost pasokh dadi, mamnoonam va dige niazi be goftane man nist manamtaeed mikonam
Dr.Vahid
vahid69yx@yahoo.com

# : 30 Oct 2005 02:03

خواهش می کنم قابل بچه های باحالو نداره

# : 22 Apr 2008 19:12

برای ارضا کردن زن ها نیاز به کیر بزرگ نیست چون محل ارضا شدن خانم ها در 2.5 سانتی متری درون مهبل می باشد .

# : 22 Apr 2008 19:22

jahanam
بعد از سه سال می خوای کمکش کنی
اون الآن دیگه ماشالله مبارکش شده 20 سانت

مخلص همه رامین

صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.