صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / *****دوستان عزیز کمکم کنید من یه مشکلی در سکس دارم*****
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 11 Sep 2008 11:07

آقا از همتون ممنون

# : 29 Oct 2008 23:17

# : 29 Oct 2008 23:25

Quoting: aliakhi
بعضی از دوستان در زمینه های روانشناسی و سکسولوژی واقعا اطلاعات زیادی ذارن و اونو تو تاپیکهای مختلف بیان میکنن خیلی خوشحال شدم برای همین خواستم از دوستان عزیز منو در زمینه یه مشگل سکسی راهنمایی کنن راستیتش من 28 سالمه و مجردم البته اینم بگم اگر بیشتر از متاهلها از مسائل سکسی ندونم کمتر هم نمیدونم . من تو مسائل سکسی از هیچ کاری به اندازه اورال سکس یا سکس دهانی لذت نمیبرم اصلا وقتی که سکس دهانی انجام میدم خود به خود ارضاء میشم و حتی وقتی که سکس اصل کاری رو (بذارید جسارتاً رک بگم وقتی که معامله امو تو واژن هم میکنم )اصلا به اندازه اینکه آلت زنانه رو ساک میزنم و میخورم بهم حال نمیده اصلا شده که آلتم تو یه سکس معمولی تو واژن شریک جنسیم که به دلایلی نمیتونستم اورال سکس با هاش داشته باشم از نعوظ افتاده و خابیده میدونید این مشگلیه که آدم نمیتونه

دوست عزی شما علاوه بر این مشکلاتی که گفتی
دچار مشکل بی سواتی یا دیکته ئ قلت هم حصتی

.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.