| نویسنده |
پیام |
|
|

|
|
|
سلام دوستان و عزیزان باز دید کننده از این تاپیک من وقتی که فروم های این مجموعه رو دیدم و متوجه شدم که بعضی از دوستان در زمینه های روانشناسی و سکسولوژی واقعا اطلاعات زیادی ذارن و اونو تو تاپیکهای مختلف بیان میکنن خیلی خوشحال شدم برای همین خواستم از دوستان عزیز منو در زمینه یه مشگل سکسی راهنمایی کنن راستیتش من 28 سالمه و مجردم البته اینم بگم اگر بیشتر از متاهلها از مسائل سکسی ندونم کمتر هم نمیدونم . من تو مسائل سکسی از هیچ کاری به اندازه اورال سکس یا سکس دهانی لذت نمیبرم اصلا وقتی که سکس دهانی انجام میدم خود به خود ارضاء میشم و حتی وقتی که سکس اصل کاری رو (بذارید جسارتاً رک بگم وقتی که معامله امو تو واژن هم میکنم )اصلا به اندازه اینکه آلت زنانه رو ساک میزنم و میخورم بهم حال نمیده اصلا شده که آلتم تو یه سکس معمولی تو واژن شریک جنسیم که به دلایلی نمیتونستم اورال سکس با هاش داشته باشم از نعوظ افتاده و خابیده میدونید این مشگلیه که آدم نمیتونه مستقیما به کسی بگه خوب تو این جور جاها میشه مطرحش کرد ولی وقتی که بایکی از دوستان صمیمیم قضیه رو گفتم اون به من گفت که این یه مشکل روانیه و باید دکتر برم ولی من اصلا و ابدا به هیچ دکتری نمیتونم اینو بگم از شما دوستان عزیز خواهش میکنم منو راهنمایی کنید اونهایی که در زمینه روانشناسی اطلاعاتی دارن یا اینکه اگر افرادی پیدا میشن که احساس منو نسبت به آلت زنانگی دارن بگن شاید بدونم که تنها نیستم البته شاید تو پست بعدی یکمی رکتر و واضحتر بگم که اصلا از کجا شروع شد که اینطوری شدم و یا اینکه احساس واقعیمو بگم خیلی متشکرم عزیزان
|
|
|
دوستان گرامی برای اینکه بتونید بهتر احساس منو درک کنید بهتر دیدم که داستانمو که تا حالا مستقیما به هیچکس نگفتم اینجا مطرح کنم البنه من پیشاپیش از همه دوستان از صراحت لهجه خودم عذر خواهی میکنم چون واقعاً نمیشه اینجور مسائل رو کتابی و در لفافه گفت من هنوز به سن بلوغ نرسیده بودم (البته اینم بگم من کلا یکمی دیر به سن بلوغ رسیدم)حدوداً 13 یا 14 سالم بیشتر نبود ولی از اونجایی که تو مدرسه ها دیگه همه بچه ها حتی چها پنج ساله اندازه مردهای گنده از مسائل سکسی میدونن منم میدونستم و یه چیزایی حالیم بود ولی هنوز منی از من نمیومد ولی احساسات سکسی داشتم خصوصا یه چند سری هم که با رفقای نادخ رفته بودیم و فیلم سوپر هم دیده بودیم و عکسهای سکسی همچنین کلی چشم و گوشم باز بود ما و عموم که یکی دوسال بیشتر نبود که ازذواج کرده بود تو یه خونه زندگی میکردیم چون بابام با عموم با هم شریکی یه خونه خریده بودند و ما طبقه بالای ساختمون میشستیم و عمو و زن عموم طبقه پایین زن عموم زن جوونی بود که با عموی به سن نشسته ام ازدواج کرده بود یه زن شهرستانی بود که زن دوم عموم شده بود و هم پسر عموی پنج ساله منو که زن اول عموم بود بزرگ میکرد هم دختر عموم که تازه به دنیا اومده بود و تو بغل داشت بابام وعموم تو کارشونم با هم شریک بودن و یه آشپزخونه داشتن و دیر وقت خونه میومدن منم چون پسر خوبی بودم و کار مارهای خونمون و زن عمومو انجام میدادم و خرید بچه داری و .... میکردم زن عموم منو خیلی دوست داشت و رابطه خوبی با هم داشتم برای جلوگیری از طولانی شدن موضوع میرم سر اصل مطلب اون موقع ها اگه یادتون بیاد دیگه ویدئو داشتن مد شده بود ما نداشتیم ولی عموم چون زنش غرغر میکرد یکی براش خریده بود منم بعضی وقتها فیلم میگرفتم و میبردم اونجا و با زن عموم نگاه میکردم سرتونو درد نیارم یکی از همین روزها بود که عموم برای کاری رفته بود شهرستان و زن عموم تنها مونده بود از مادرم خواست که شبها برای اینکه نترسه من برم خونشون بخوابم منم که عاشق فیلم دیدن بودم خیلی خوشحال شدم و استقبال کردم یه روز غروب بود من سریع یه فیلم ترمیناتور که خیلی هم اوموقه مد بود گرفته بودم و داشتم نگاه میکردم در همین حین زن همسایمون که رفت و آمد زیادی با زنموم(مخفف زن عمو) داشت . طبق معمول اومد تلپ شد اونجا یه چیزی هم دستش بود شبیه فیلم رفتن تو آشپز خونه و با زنموم پچ پچی کردند دو بهد زنموم گفت علی جان برو نون بگیر! منم با دلخوری رفتم از شانس نونوایی هم خلوت بود و منم سیم ثانیه برگشتم وقتی که در رو باز کردم دیدم بله جیران خانم یه فیلم سوپر آورده و دوتاشون دارن نیگاه میکنن تا پریدم تو خونه جیران خانم گفت وای خدا مرگم بده سریع ریموت ویدئو رو برداشت خواست فیلم و قطع کنه که زنموم ریموتو از دستش گرفت به ترکی گفت: وایستا بابا مگه چیه این اون که هنوز بچه است مثل خودمونه چیرو خاموش میکنی اونا فکر میکردن من ترکی بلد نیستم نمیدونستن که خیلی هم خوب بلدم ولی به رو خودم نیاوردمو رفتم نونها رو گذاشتم تو جا نونی و پر رو پر رو نشستم پای فیلم. البته من سوپر دیده بودم ولی اینجوریشو نه . خدایشش این جدید بود جیران خانم هی داشت به ترکی میگفت که منو ردم کنن برم زنمومم میگفت که ولش کن بذار ببینه درست بود که من هنوز آب منیم نمیومد و بالغ نشده بودم ولی آلتم که راست میشد این لامسبم راست کرده بود و منم هی سعی میکردم که دیده نشه ولی نمیشد یه هو جیران خانم با دیدن این منظره شاکی شد و دوباره گفت نسرین دیدی کیرش راست میکنه تو که گفتی اون مثل خودمونه . که یه دفعه میره به جاریت میگه آبرومونو میبره بعدش دید که زنموم عین خیالش نیست بلند شد و رفت خونشون گفت میام بعدا میبینمش و رفت من موندم و زن عمو نسرین یه مدت که گذشت زنموم گفت علی تا حالا از این فیلما دیده بودی منم واسه اینکه ضایه نشم گفتم نه بعد گفت اه چطور بچه های هم سنو سالات همه میبینن تو چطور ندیدی از بس که مامانت تو رو لای پنبه بزرگت کرده ولی به مادرت نگیها اینو اینجا دیدی خوب منم گفتم باشه زنمو بعد به یه صحنه رسیدیم که مرده داشت کس زنه آی میخوردا خفن زنه جیغ و داد میکرد منم کوندگیم گل کرد و گفتم زنمو اینا چرا دارن این کارای بیتربیتی رو میکنن مگه اونجاشون کثیف نیست زنموه یکمی جا خورد گفت نه عزیزم این کارا برای بچه ها بیتربیتیه ولی برای زن و شوهرها بیتربیتی نیست همه میکنن منم پررو گفتم یعنی بابا و مامانم و شما و عموم این کارهارو میکنین ؟ اونم گفت باباتو نمیدونم ولی عموت داهاتیه از این کارا نمیکنه که دل زنموت باز شه که منم گفتم مگه دل شما با این چیزا باز میشه ؟ اینو که گفتم نمیدونید از چشهای زنموم حشر بود که داشت فوران میکرد گفت آره عزیزم من دلم خیلی گرفته خیلی ... بعدش بلند شد گفت علی من فتانه رو میبرم حموم عزیزم تو بشین نگاه کن بعدش فتانه بدبختو که تو هفتا خواب بود بیدار کرد و لباساشو در اورد و خودشم رفت در حموم یه طوری که کاملا دیده میشد لخت شد رفت تو حموم من خوب میدنید شاید واسام کس کون جالب بود ولی اصلا احساسی که الان دارمو نداشتم منم شروع کردم به دیدن بدن زنموم و فیلم سوپر بعد از یه مدت سر صدای فتانه بدبدخت تو حموم بلند تر شد زنموم سرشو از در حموم کرد بیرون و گفت علی بیا این بچه نگه دار آروم بشه منم غرغر کنان رفتم در حموم که بچه رو بگیرم زنموم گفت بیا تو بیرون که سرما میخوره منم رفتم تو زنمو گفت واسه اینکه خیس نشی لباساتو درار بیا تو بچه رو نگه دار من به کارام برسم منم گفتم که بابا من تازه حموم بودم نمیخوام خیس شم زنموم گفت درار دیگه حالا دوباره فوقش حموم میکنی منم کندم و بچه زرزروشو گرفتم زنعموه هم سریع شروع کرد کسشو تیغ زدن اون مو قع که من خیلی حالیم نبود ولی الان که فکر میکنم میبینم که بابا عجب لعبتی بود خداییش خوصوصا که صافشم کرده بود . فتانه هه هم که داشت کون ما و خودشو تو حموم جر میداد از بس که گریه میکرد زنموم که کارش تموم شد اون پستونهای مامانیشو کرد تو دهن فتانه و بهش شیر داد تا خفه شه منم که نشستم یه گوشه زنموم با اون چشای حشریش بهم نگاه میکرد بهو گفت چیه علی تو ام خسته شدی شیر میخوایی ؟ منم خندیدم گفتم نه ! بعد اونیکی پستونشو دستش گرفت و گفت بیا تو ام شیر بخور !! ولی گاز نگیریها خوب؟ منم که کنجکاو شده بودم این که پستونهای زنها رو تو فیلما میخورن چطوریه سریع سرمو گذاشتم رو زانویشو دبخور که میخوری زنعموه هم داشت آروم آروم سر و صدا میکرد آه و اوه که فتانه که داشت شیر میخورد هی سر منو هل میدادو نغ نغ میکرد زنمومم گفت بیا علی جون ولش کن بذار اینا مال فتانه تو بیا دل زنموتو باز کن منم با تعجب گفتم چی؟ بعد رو کمر خابید کف حموم و پاهاشم باز کرد او جیگر بیموشو داد بالا گفت مثل اون مرده بیا اینو بخور تا دل زنموت باز بشه !! منم گفتم اه زنمو کثیفه ! زنموم گفت نه علی جون من تمیز تمیزش کردم لیسش بزن خلاصه از اون اصرار و از منم انکار تا آخر سر راضیم کرد که یه لیسی بهش بزنم منم تا سرم بردم لای پاهاش یه لیس (مثل فیلما) به چوچولش زدم یهم صدای زنموم در اومد یک آه و ناله راه انداخت که بیا و ببین منم اول بدم میومد ولی وقتی اصرار های حشرانه زنمومو دیدم و خودمم از نرمی و گرمی و شوری و ترشی کسش بدم نیومده بود هی بیشتر لیسیدم هی لیسیدم !!! هر چی بیشتر میلیسیدم خواهشهای زنموم بیشتر میشد اون خیلی با من مهربون شده بود یه جور عجیبی که اون موقع اصلا اون طور مهربونی رو ندیده بوده و درک نمیکردم هی سر منو فشار میداد تو اونجاشو منم میخوردم البته باید بگم بعدها که رومون با هم باز تر شد بیشتر اورال سکس داشتیم در انواع مختلفش منم اینقدر دلشو باز کردم که نگو- البته اونها بعد از چند سال رفتن شهرستان من خیلی کم اونو میبنم ولی این کار رو اون به من یاد داد و من این عادتو از زموی هوسبازم یادگاری هنوز نگه داشتم من بعد ها که به این کار معتاد شده بودم با زید میدام زیاد این کار رو انجام میدادم اونها هم خیلی راضی بودن البته اینم بگما من فکر میکنم (البته نظر شخصیمه و ممکنه که اشتباه باشه) خانمها وقتی که این کار رو باهاشون انجام میدی خیلی مهربونتر میشن و محبتشون به آدم زیاد تر میشه من که اینطور فکر میکنم البته من نمیخواستم که داستان سکسی براتون تعریف کنم هرچی میخواستم از جزئیات طفره برم نشد ببخشید دیگه ما مطبوعاتی ها موقع نوشتن نمیتونیم جلوی خودمونو بگیریم دیگه میاد دیگه ببخشید راستی منظورم از مطبوعاتی اینه که من تو یه نشریه ویراسدارس میکنم (البته غلطهای املائی من بخاطر عجله در نوشتنم و میخواستم عامیانه باشه دوستان)
|
|
|
|
|
خلاصه دوستان من فقط خواستم ریشه اشو براتون توضیح بدم که بدنید قضیه چی بوده من حتی یه دفعه که با برو بکس یه خانوم برده بودیم منم به خاطر اینکه میترسیدم این زنا ایدز داشته باشن از سکس دهنی پرهیز کردم و کاندو گذاشتم سر معامله و کارمو کردم ولی اصلا برای مکن این حالی نداشت تازه هم همینطور که زورکی راست کرده بودم و تلمبه میزدم متوجه شدم آلتم تو جریان خابید یک ضایع شدم که نگو بروبکس که قضیه رو فهمیدن کلی مسخرم کردن . یکیشونم گفت این یه بیمای روانیه من خیلی ناراحت شدم و فعلا این کار رو که از جونم برام مهمتره رو کنار گذاشتم تا بفهمم واقعا این یه بیماریه یا نه لطفا منو راهنمایی کنید دوستان من وقتی که آلت زنونه (کس) رو میبینم اول از اینکه مامله ام تحریک بشه زبونم تحریک میشه و آب از دهنم راه میوفته آخه نمیدونید وقتی که زبون ماهیچه ای تویه جای گرم و نرم مثل واژن میره چه احساسی پیدا میکنم با هیچ شیئی تو دنیا این احساس بهم دست نمیده فقط خواستم احساسمو بگم همین لطف میکنید که به من کمک کنید با اطلاعات علمی و یا تجربه تون یا حد اقل بگید که من فقط اینجوریم یا بعضی از شما ها هم هستید و من تنها نیستم خداحافظ ...........
|
|
|
سلام اینو نمیشه گفت بیماری بلکه بیشتر یه عادته من خودمم قبلا از اینکار بدم میومد ولی یه دوست دختر داشتم که تشنه اینکار بود و در طی 2 الی 3 سالی که باهاش بودم من شدیدا عادت کردم طوریکه اگه اونجاشو نمیخوردم نمیتونستم درست و درمون سکس کنم . ولی راه حل اینه که مثل هرنوع عادت دیگه اونو یواش یواش ترک کنی یعنی یه زید پیدا کنی که آروم آروم در مدت چند هفته این کارو کم کنی و به تعداد دخول اضافه کنی بعد میبینی که بدون اینکه خودت متوجه باشی این عادت از سرت افتاده ضمنا با این نوع عادات نمیشه ضربتی برخورد کرد چون ممکنه جواب عکس بگیری. موفق باشی اینم آیدی یاهو من اگه کاری داشتی در خدمتم rezag20
|
|
|
ضمنا سعی کن به زیدت بگی که اونم تا میتونه با آلتت ور بره و بحالش بیاره و نیز در موقع دخول سعی کن زبونتو بکنی تو دهن زیدت و اوایل سعی کن اینطوری واسه خودت وانمود کنی که داری زبون تو اونجاش میکنی . سعی کن درست میشه . فکرای بد هم نکن و بدون که مریض نیستی. خوش بگذره
|
|
|
اینی که رضا میگه شاید اثر بکنه اما بعید میدونم زیدی پیدا بشه که هر 24 ساعت حداقل یکبار در دسترس باشه! 
|
|
|
نه ! به هيچ وجه نزديكي دهاني با زن cunnilingus غير طبيعي نيست . همينطور با مرد /fellatio خوبه قضيه رو كامل تعريف كردي اگه بقيه هم اينطور صريح مي گفتن خوب بود .تقريبا هميشه اولين تجربيات جنسي روي ذهن ادم به شدت نقش ميبنده خصوصا در ايران واينكه تو هنوز بالغ نشده بودي وتجربه عملي با دختري همسن نداشتي كه مثلا انتخاب كني جه كاري رو ترجيح ميدي. گاهي دخترههايي كه اولين تماسهاي جنسي هر چند محدود رو با دوست پسرهاشون داشتن بعد از ازدواج از شوهرشون نميتونن همون طور لذت ببرن وشكايت دارن. در ايران بخاطر محدوديت رابطه بين دختر وپسر اين چيزها زياد پيش مي ياد. دخترها هم از نزديكي دهاني خوششون مياد چون هم حفظ بكارت ميكنن هم لذت رابطه با پسر رو تجربه ميكنن. بنا به امار 50% زنان با تحريك كليتوريس به ارگاسم ميرسن. زن عموي بيچاره شما هم تقصيري نداشته . تمايلي طبيعي داشته كه شوهرش براورده نمي كرده از مرد غريبه هم كه نمي تونسته چنين چيزي بخواد نتيجتا بقيه داستان... ميتوني نزديكي دهاني دو طرفه با دختري داشته باشي ودرضمن نزديكي مقعدي يا مهبلي رو هم تجربه كني به تدريج لذت بردن از راه الت خودت هم برات جالب ميشه. البته فواحش يك شريك جنسي دلخواه ودوست داشتني نيستن و خيلي ها خوششون نمياد دوست دخترثابت كه باهاش رابطه عاطفي هم داشته باشي خيلي بهتره/ تاكيد ميكنم ثابت. هرچند باكره باشه ونتونين نزديكي واژينال داشته باشيد.
|
|
|
|
|
آقا یه سوال این زید که شما میگین قبلا صیغه شده یا همینطوری میزارین درش آخه اینطوری که تا تهش گناهه
|
|
|
Quoting: aliakhi سلام دوستان و عزیزان باز دید کننده از این تاپیک من وقتی که فروم های این مجموعه رو دیدم و متوجه شدم که بعضی از دوستان در زمینه های روانشناسی و سکسولوژی واقعا اطلاعات زیادی ذارن و اونو تو تاپیکهای مختلف بیان میکنن پس این اظهار نظرهای ما همچین هم پر بیراه نیست! بقیه سکسولوژیستهای عزیز کوشن پس؟
|