صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / مشکل با آلتم (کیرم)
نویسنده پیام
# : 12 Aug 2008 11:07 | ویرایش بوسیله: bshahvati

با درود فراوان خدمت همه دوستان و اساتیدی که این متن رو میخونن
راستش من پسری هستم که تازگیا شدم 19 ساله !

و با کیر خودم خیلی مشکل دارم !!!

راستش خیلی وقته که این مشکل رو دارم و باعث خیلی مشکلات شده برام

موقعی که خودم تنها هستم . یا کلا وقتی که تحرکم کم میشه ( دراز کشیدم یا نشستم ) اینقدر شهوتی میشم که ممکنه برای بابام که 50 سالش هست و آدم ریشو ای هست دندون تیز کنم !
که تقریبا من اکثرا تحرکم کم است . و همش به فکر کردن این و اون میوفتم در حدی که نه میتونم درس بخونم و نه .....

در مورد کیرم : تقریبا 13-14 سانتیمتر هستش . موقعی که شهوتی میشم و از خواب بیدار میشه . میشه گفت اگر به یک تریلر بزنیش از وسط دو نصفش میکنه !

حالا گیجتون نکنم !
بریم سر سوالات یا همون مشکلات
1 : در حالت عادی ( خود ارضایی ) کیرم اونقدر کلفت و محکم میشه که خودم ازش میترسم . ولی موقع سکس به زور باید از خواب بیدارش کنم . موقع ای هم که بیدار میشه کم جون هستش و باید با کلی نرم کننده و سر کننده کاری کنم که بتونم تو سوراخ کون هلش بدم . تو کس میره ولی از بس کیرم شل و ول هست اصلا نمیشه حال کرد !

2 : هر کی رو که میبینم باید به کونش نگاه کنم ! چه دختر . چه پسر
راستش من هر چند روز یک بار دختر جدید گیرم میاد که بکنم ولی ذاتن از کون پسر خیلی بیشتر خوشم میاد و اکثرا هم خود ارضایی هام رو روی پسر ها انجام میدم ( جق به یادشون )

3 : اگر یک پسر یا یک دختر رو یک ماچ ساده کنم . یا شب تا صبح کلا گرفتار کردنش باشم بعد از اتمام کار انگار هیچ کاری انجام ندادم ( خیلی ها میگن دیروز سکس کردم نای راه رفتن ندارم . یا حال سکس ندارم ) من اگر الان بکنم . 10 دقیقه دیگه یا 10 روز دیگر هم گیرم بیاد میپرم روش

در ضمن کمرم هم درد میکند . بعضی موقع ها آبش که میاد احساس میکنم کمرم خالی هست و کمی درد میکنه !

شاید سوالاتم و جواب داده باشید. ولی اگر میشه تو این تاپیک هم به صورت کامل و شفاف و بدون شوخی و تیکه پرونی کمکم کنید . سوالات دیگری هم دارم . راستش این مسایل خیلی تو زندگیم اثر گذاشته
داستان های سکسی باحالی هم دارم که هر موقع وقت کنم براتون تعریف میکنم ( از شدت شوهت چه کار هایی که نکردم و چه مدل هایی که کس و کون گیر نیاوردم ! )

لطفا هر کی میتونه یا میدونه نظر بده که چیکار کنم واسه این مشکلات

# : 12 Aug 2008 15:03

یوهوووووووووووووووووووووو
کسی خونه نیس ؟
کسی نمیخواد جواب بده ؟

# : 25 Aug 2008 21:23 | ویرایش بوسیله: estrogen

Quoting: bshahvati
1 : در حالت عادی ( خود ارضایی ) کیرم اونقدر کلفت و محکم میشه که خودم ازش میترسم .

سعی کنید در تاریکی با ...یرتون تنها نمونید!

در ضمن کمرم هم درد میکند .

استامینوفن به مقدار کافی بخورید!

شاید سوالاتم و جواب داده باشید

اول گشتم دنبال سوال که ندیدم . برای اینکه مطمئن بشم دوباره گشتم دنبال علامت سوال که بازم ندیدم! ولی به هر حال یه چند تایی جواب بهت دادم!

راستش من هر چند روز یک بار دختر جدید گیرم میاد که بکنم

حتما" همینطوره که میفرمایید!

# : 26 Aug 2008 06:53

estrogen
خیلی بی ادبی. چرا درست جوابشونو ندادی؟
bshahvati
شما دوست عزیز
تنها راهت اینه که روزانه یک شیشه آبلیمو طبیعی بخوری. شهوتتون کم میشه . ورزش حتما در دستور کارتون باشه . وقتی عمل نزدیکی رو انجام میدید چشماتونو باز نگه دارید و با خودتون تکرار کنید من دارم ک؟ میکنم (اگر پسر بود . همین کلمرو در مورد ک؟ن بگید ) از لحاظ روحی سعی کن ارضا بشی . دیگه !!! ببخشید بیشتر از این اطلاعات ندارم
مرسی

ما مثله هيچكس نيستيم . دنبال خودت نگرد . مرسي
# : 26 Aug 2008 08:52

Quoting: amirkhann
estrogen
خیلی بی ادبی. چرا درست جوابشونو ندادی؟

حرف بی ادبانه ای هم نزدم . زدم؟
یادم باشه هر جا دیدمت از کنارت بگذرم! فقط بگذرم!

# : 26 Aug 2008 09:01

Quoting: amirkhann
نها راهت اینه که روزانه یک شیشه آبلیمو طبیعی بخوری.

# : 26 Aug 2008 17:46 | ویرایش بوسیله: amirkhann

estrogen
عزیزم اینجا اگه کسی میاد سوالی میپرسه . حتما مشکلی داره . شما نباید با سخنت کسیو برنجونی
مرسی
lolipup
معذرت میخوام
مرسی

ما مثله هيچكس نيستيم . دنبال خودت نگرد . مرسي
# : 3 Nov 2008 23:44

estrogen دوست عزیز . شما انگار از اون دسته از آدم ها هستی که باید حتمی خودت هر چیزی رو تست کنی تا باورت شه !
اول از خواهر و مادرت بپرس ببینند تو چند سال اخیر . با آلتی که مشخصاتش رو دادم برخورد کردند یا نه !
اگر کردند که 99.98 % کردند ! به شما توضیح خواهند داد !
اگر هم نه . آدرسی چیزی بگذار . شخصا به شما نشان خواهم داد !

---------------------------------------------------------------------------------------
با تشکر از amirkhann سعی ام رو میکنم . ببینم چی میشه

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.