| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 12 Aug 2008 11:07 | ویرایش بوسیله: bshahvati
با درود فراوان خدمت همه دوستان و اساتیدی که این متن رو میخونن راستش من پسری هستم که تازگیا شدم 19 ساله !
و با کیر خودم خیلی مشکل دارم !!!
راستش خیلی وقته که این مشکل رو دارم و باعث خیلی مشکلات شده برام
موقعی که خودم تنها هستم . یا کلا وقتی که تحرکم کم میشه ( دراز کشیدم یا نشستم ) اینقدر شهوتی میشم که ممکنه برای بابام که 50 سالش هست و آدم ریشو ای هست دندون تیز کنم ! که تقریبا من اکثرا تحرکم کم است . و همش به فکر کردن این و اون میوفتم در حدی که نه میتونم درس بخونم و نه .....
در مورد کیرم : تقریبا 13-14 سانتیمتر هستش . موقعی که شهوتی میشم و از خواب بیدار میشه . میشه گفت اگر به یک تریلر بزنیش از وسط دو نصفش میکنه !
حالا گیجتون نکنم ! بریم سر سوالات یا همون مشکلات 1 : در حالت عادی ( خود ارضایی ) کیرم اونقدر کلفت و محکم میشه که خودم ازش میترسم . ولی موقع سکس به زور باید از خواب بیدارش کنم . موقع ای هم که بیدار میشه کم جون هستش و باید با کلی نرم کننده و سر کننده کاری کنم که بتونم تو سوراخ کون هلش بدم . تو کس میره ولی از بس کیرم شل و ول هست اصلا نمیشه حال کرد !
2 : هر کی رو که میبینم باید به کونش نگاه کنم ! چه دختر . چه پسر راستش من هر چند روز یک بار دختر جدید گیرم میاد که بکنم ولی ذاتن از کون پسر خیلی بیشتر خوشم میاد و اکثرا هم خود ارضایی هام رو روی پسر ها انجام میدم ( جق به یادشون )
3 : اگر یک پسر یا یک دختر رو یک ماچ ساده کنم . یا شب تا صبح کلا گرفتار کردنش باشم بعد از اتمام کار انگار هیچ کاری انجام ندادم ( خیلی ها میگن دیروز سکس کردم نای راه رفتن ندارم . یا حال سکس ندارم ) من اگر الان بکنم . 10 دقیقه دیگه یا 10 روز دیگر هم گیرم بیاد میپرم روش
در ضمن کمرم هم درد میکند . بعضی موقع ها آبش که میاد احساس میکنم کمرم خالی هست و کمی درد میکنه !
شاید سوالاتم و جواب داده باشید. ولی اگر میشه تو این تاپیک هم به صورت کامل و شفاف و بدون شوخی و تیکه پرونی کمکم کنید . سوالات دیگری هم دارم . راستش این مسایل خیلی تو زندگیم اثر گذاشته داستان های سکسی باحالی هم دارم که هر موقع وقت کنم براتون تعریف میکنم ( از شدت شوهت چه کار هایی که نکردم و چه مدل هایی که کس و کون گیر نیاوردم ! )
لطفا هر کی میتونه یا میدونه نظر بده که چیکار کنم واسه این مشکلات
|
|
|
یوهوووووووووووووووووووووو کسی خونه نیس ؟ کسی نمیخواد جواب بده ؟
|
|
|
# : 25 Aug 2008 21:23 | ویرایش بوسیله: estrogen
Quoting: bshahvati 1 : در حالت عادی ( خود ارضایی ) کیرم اونقدر کلفت و محکم میشه که خودم ازش میترسم . سعی کنید در تاریکی با ...یرتون تنها نمونید!
Quoting: bshahvati در ضمن کمرم هم درد میکند . استامینوفن به مقدار کافی بخورید!
Quoting: bshahvati شاید سوالاتم و جواب داده باشید اول گشتم دنبال سوال که ندیدم . برای اینکه مطمئن بشم دوباره گشتم دنبال علامت سوال که بازم ندیدم! ولی به هر حال یه چند تایی جواب بهت دادم!
Quoting: bshahvati راستش من هر چند روز یک بار دختر جدید گیرم میاد که بکنم حتما" همینطوره که میفرمایید!
|
|
|
|
|
estrogen خیلی بی ادبی. چرا درست جوابشونو ندادی؟ bshahvati شما دوست عزیز تنها راهت اینه که روزانه یک شیشه آبلیمو طبیعی بخوری. شهوتتون کم میشه . ورزش حتما در دستور کارتون باشه . وقتی عمل نزدیکی رو انجام میدید چشماتونو باز نگه دارید و با خودتون تکرار کنید من دارم ک؟ میکنم (اگر پسر بود . همین کلمرو در مورد ک؟ن بگید ) از لحاظ روحی سعی کن ارضا بشی . دیگه !!! ببخشید بیشتر از این اطلاعات ندارم مرسی
ما مثله هيچكس نيستيم . دنبال خودت نگرد . مرسي
|
|
|
Quoting: amirkhann estrogen خیلی بی ادبی. چرا درست جوابشونو ندادی؟ حرف بی ادبانه ای هم نزدم . زدم؟ یادم باشه هر جا دیدمت از کنارت بگذرم! فقط بگذرم!
|
|
|
Quoting: amirkhann نها راهت اینه که روزانه یک شیشه آبلیمو طبیعی بخوری.

|
|
|
# : 26 Aug 2008 17:46 | ویرایش بوسیله: amirkhann
estrogen عزیزم اینجا اگه کسی میاد سوالی میپرسه . حتما مشکلی داره . شما نباید با سخنت کسیو برنجونی مرسی lolipup معذرت میخوام مرسی
ما مثله هيچكس نيستيم . دنبال خودت نگرد . مرسي
|
|
|
estrogen دوست عزیز . شما انگار از اون دسته از آدم ها هستی که باید حتمی خودت هر چیزی رو تست کنی تا باورت شه ! اول از خواهر و مادرت بپرس ببینند تو چند سال اخیر . با آلتی که مشخصاتش رو دادم برخورد کردند یا نه ! اگر کردند که 99.98 % کردند ! به شما توضیح خواهند داد ! اگر هم نه . آدرسی چیزی بگذار . شخصا به شما نشان خواهم داد !
--------------------------------------------------------------------------------------- با تشکر از amirkhann سعی ام رو میکنم . ببینم چی میشه
|
|
|