| نویسنده |
پیام |
|
|
کمترین و بیشترین زمانی که طول کشیده که یه زنو به ارگاسم برسونید چقدر بوده ؟ (یا اینکه نرسیده) خواهشا فقط تجربیات خودتون را بگید و از چیزای که شنیدید یا خوندید نگید.
کوچیک همتون
|
|
|
یعنی کسی تا حالا زنی را به ارگاسم نرسونده ؟
اگه نرسوندید هم بگید...
|
|
|
خب خانوما رسیدیم ارگاسم هر کی می خواد پیاده شه.....ایستگاه بعد.... انزال
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|
|
|
|
|

|
|
|
Quoting: ehsan20000 بعد از چند دقیقه یه رنو به ارگاسم رسوندید ؟ من یه بار بعد از 10 دقیقه یک پیکانو به ارگاسم رسوندم . رنو رو امتحان نکردم . سخت تره ؟
Quoting: reza_34 خب خانوما رسیدیم ارگاسم هر کی می خواد پیاده شه.....ایستگاه بعد.... انزال توام با رنو کار میکنی ؟ سپری چی ؟ با رنو ؟
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: mashgholam من یه بار بعد از 10 دقیقه یک پیکانو به ارگاسم رسوندم . رنو رو امتحان نکردم . اونوقت کردی تو اگزوزش ؟ 
|
|
|
Quoting: ehsan20000 بعد از چند دقیقه یه رنو به ارگاسم رسوندید ؟ رنو یه 10 دقیقه ای طول می کشه که داغ شه. بعضی وقتها تازه بعد 20 دقیقه هم باز ریپ می زنه!
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
ظاهرا تا الان که اینکاره پیدا نشده... چون همه جواب چرت و پرت میدن... "رنو" اشتباه تایپی داشته . باید میبود "زنو"... عرضه ندارید گیر دادید به این اشتباه تایپی ؟
|
|
|
|
|
Quoting: ehsan20000 اهرا تا الان که اینکاره پیدا نشده... اینکاره خیلی وقته نمیاد . کاری داری با همه کاره در میون بذار 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
من بعد از حدود 20 دقیقه جون کندنه به معنای واقعی تونستم یه دختر رو که باکره هم بود به ارگاسم برسونم البته از شانس من این زمان بعدها به مرور تا 45 دقیقه هم رسید ولی اوایل بیشتر از 20 دقیقه طول نمیکشید. یعنی دیگه از هر روشی که بلد بودم استفاده میکردم 
|