صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / من زنم نمیدونه لذت جنسی چیه... کمکم کنید
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 7 Aug 2008 04:29

سلام به همه

ما چند ماهه که عقد کردیم و 4 ماهه که رابطه جنسی کامل داریم. ولی زنم درک درستی از لذت جنسی نداره.. من فکر میکنم نمیدونه حال اومدن یعنی چه.. خودمم که تا حالا زن نبودم بتونم براش توضیح بدم که بلکم کمکی شه.
اصلا هم از رابطه جنسی لذت نمیبره.. البته لذت روانی میبره و بدش نمیاد.. ولی لذت جنسی نه

از با تجربه هاش... خانوما و آقایون خواهش میکنم کمکم کنید...مرسی

# : 7 Aug 2008 04:34

اینم بگم که موقع سکس خیس میشه واژنش...

ولی من هرچی چوچولشو میمالم انگار نه انگار... میگه خسته شدم

# : 7 Aug 2008 04:38

ehsan20000
ببرش دکتر

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
# : 7 Aug 2008 04:55

مرسی از راهنماییتون... از دکترای اینجا راهنمایی میخوام

# : 7 Aug 2008 07:47

احتمالا" زنه شما از مشکلات روانی رنج میبره
یا دجار عارضه ای شده که باید داروهاییه تقویتی جنسی بخوره

زندگي من = http://www.avizoon.com/forum/2_71337_0.html
# : 7 Aug 2008 18:15

مشکل روانی که نداره... اتفاقا خیلیم سر زنده و شاد هست... فقط تو این مساله مشکل داره...

من فکر میکنم اگه بتونم براش توضیح بدم اون لذتو بهش کمک کنه... از آقایون یا خانوما کسی میتونه لذت جنسی رو در زنان توصیف کنه ؟

# : 8 Aug 2008 12:59

ehsan20000

دوست عزیز احسان جان خانم شما باید از داروهای تقویت جنسی استفاده کند ..البته زیر نظر

پزشک متخصص...

با صحبت که نمیتونی لذت جنسیش رو زیاد کنی البته اگه اطلاعات میخواهی چند تا تاپیک بود

در این مورد که من فعلا آدرس اونارو ندارم

¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
# : 16 Aug 2008 14:48

خوب لذت جسمی نمیبره احتمالا به ارگاسم نمیرسه؟ تا حالا ارگاسم تجربه کرده؟

# : 16 Aug 2008 20:21

چوچولشو با یک دستت بمال و با دست دیگت سینه هاشو بمال و دهنتو بذار روی گردن و بناگوشش و نفس بکش و تحریکش کن.
اگر همزمان این کارارو کردی و جواب نداد بهتره ببریش پیش یه دکتر زنان که اکثرا زن هستند.
این طوری روت میشه بهش مشکلو بگی.
موفق باشید

# : 16 Aug 2008 20:48

روی گردن و بناگوشش و نفس بکش

یادت نره حتما قبلش مسواک بزنی

. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.