صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / من يك دختر خوشكل و خوش هيكلم اما .....
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 26 Apr 2006 21:17

Quoting: Parnian
Parnian

خانم عزیز..اولا که خوش آمدی.. دوما مو بدنتان.. باید از هورمون باشه..یا دوای برای کلیه شاید میخورید؟؟.. راستی از پیاز پرهیز کن سرعت رشد یواشتر میشود.

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 26 Apr 2006 21:25

holandi
ئثق300

# : 30 Apr 2006 02:47

سلام پرنيان جان :
اگه اعتقاد داري , يكبار هم تخم مورچه رو امتحان كن من كه جواب گرفتم .
تخم مورچه زرد رو جمع كن اونها رو له كن تا مثل خمير شن بعد به هر جايي كه لازمه بمال و 1 ساعت بعد بشور .نهايتا با سه بار تكرار مطمين باش از بين ميرن.
موفق باشي

# : 30 Apr 2006 03:09

Quoting: esse
تخم مورچه

لابد شما اون بسته های 5 کیلوی رو میگی نه؟؟؟ مورچه زرد علا شماره 22. خودشه؟

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 30 Apr 2006 04:00

مشكل شما حل شد ؟

# : 30 Apr 2006 08:04

Quoting: jigjig
ئثق300

من كه از نوشته ات هر چي فكر كردم چيزي سر در نياوردم ا..

به قول یکی از دوستام...تا کی دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟
# : 2 May 2006 09:20

تخم مورچه رو قبلا شنيدم كه خللي موثره
اما از كجا ميشه گير آورد ؟

# : 6 May 2006 08:40

سلام
پرنييان جون اين ديگه به حوصله و زرنگي خودت بر ميگرده
بايد كمي همت كني و وقت بزاري يه لونه پيدا كني و اونو خراب كني تا به مخزنشون برسي
موفق باشي

# : 15 May 2006 07:50

azizam age bedooni man cheghadr az zanhaye pashmaloo khosham myad.kheli az mardha ham mesele man hastand.pas negaran nabash. ×××××××××

آره عزيزم تو هم نگران نباش من آي دي تو رو كه نوشته بودي اديت كردم . اينجا محل دوست يابي نيست . دوست يابي دو تا كوچه پائينتره . برو تا پر نشده يه سر بزن . الانه كه همشو وردارند ببرند و به تو چيزي نرسه .
inkare

# : 15 May 2006 08:01

يك خبر مهم :تعداد زيادي مورچه زرد كه در حال فرار از انگلستان بودند در داخل تونل مانش دستگير شدند البته چون تامين جاني نداشتند و خطر انقراض نسلشون وجود داشت تا اطلاع ثانوي به ناكجا آباد منتقل شدند.

خبرگذاري داريوش پرس

آدم ها فقط در يك چيز مشتركند : متفاوت بودن .
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.