صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / کمکم کنید
<< . 1 . 2 . 3 .
نویسنده پیام
# : 6 Aug 2008 00:50

واییییییییییییییییییییییی

دختر آخرشی!! ! ! ! ! !

چطوری همین الان جواب دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ولی قصد من شوخی بود نه توهین

همتونو دوس دارم

***سراب نیست واقعیت...سراب نیست یک حقیقت...سراب هست یک بیابان...سراب هست روح ایمان***
# : 6 Aug 2008 00:51

sarabe_manoto

میدونم قصدت چی بودش
ولی اینو ممکنه یکی که تازه عضو سایت شده ندونه
دمت جیز که با ما همکاری میکنی

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 6 Aug 2008 00:59

میخوای روی منو کم کنی تند تند جواب میدی؟

اخه باباجون بزار یه دقیقه بشه بعد جواب بده

ولی خداییش کم نیاوردما

***سراب نیست واقعیت...سراب نیست یک حقیقت...سراب هست یک بیابان...سراب هست روح ایمان***
# : 6 Aug 2008 01:00 | ویرایش بوسیله: lili naze

نه بابا
من هیچ وقت نه قصد رو کم کنی داشتم نه چیزی
اگه تو سایت باشم سریع جواب میدم

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 6 Aug 2008 01:08

بابا قبول ما کم آوردیم

اصلا این چه کاریه؟

چت کنیم که راحتتریم

# : 6 Aug 2008 08:43

Quoting: deniz64

be khoda man bikar nistam va az sare kar gozashtane shoma chizi ayedam nemishe! fagat khastam moshkelamo matrah konam. emroz pishe doktore zanan raftam va pardamo moayene kardan ke saleme! fagat mitarsam ba dashtane parde hamele besham!

خوب خوبه که رفتی پیش متخصص زنان ولی من بهت اطمینان میدم که تو 1000 نفر فقط یک نفر حامله میشه

# : 22 Nov 2008 23:23

از بربری به دنیز
در هنگام حاملگی به دلیل تشکیل تخمک لقاح یافته و تشکیل جف ، غدد فوق کلیه هورمون استروژن پروژسترون تولید می کنه که باعث قطع شدن دوره قاعدگی می شه .
پاره شدن پرده بکارت امری کاملا عادی ، و بستگی به شخص داره کسانی هستند که پرده بکارت بسیار ظریفی دارن و با کوچکترین حرکت پاره می شه و بعضی هم باید حتما عمل کنن و اونو بردارن . پاره شدن پرده بکارت در هر زنی فرق داره به صورتی که ممکنه با خون و درد زیاد باشه و یا خیلی معمولی و خون کم . دیدن لکه دلایل دیگه ای داره .
بهترین راهش اینه که شما یه دکتر برین تا مطمئن شین .
با تشکر بربری

# : 22 Nov 2008 23:26

اگه کسی حامله می شه دیگه پریود نمی شه .
توجه فرمودید . منبع : کتاب فیزیولوژی اعصاب و غدد و روانشناسی رشد
بازهم با تشکر بربری

<< . 1 . 2 . 3 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.