صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / کمکم کنید
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 4 Aug 2008 08:01

با سلام من 8تیر پریود شدم و یکبار در 24 تیر و بار دیگر در 13 مرداد با نامزدم رابطه داشتم
البته به دليل باكره بودنم خيلي سطحي تا حد تماس الت )
( بصورت مالش برروي دستگاه تناسلي
ایشون بار اول ارضا نشد ولی بار دوم به انزال کامل رسید و مقداری از منی روی واژنم ریخت
ولی من تا 2دقیقه واژنم را شستم
چند ساعت بعد لکه هایی روی لباس زیرم دیدم آیا امکان پاره شدن پرده باوجودیکه من هیچ دردی نداشتم هست؟
پریود من اکثرا نامنظم هست آیا این چند روز تاخیر ممکنه از حاملگی باشه؟ ممنون از راهنماییتون

# : 5 Aug 2008 01:41

deniz64
حاملگی که باعث پریود نمیشه دختر !
اتفاقاَ باعث پریود نشدن میشه . باعث قطعش میشه .
خیالت راحت . از استرس یا چیزای دیگه بوده که خونی شدی .
برو حالتو بکن

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
# : 5 Aug 2008 12:36

yaani chi? yaani man hamelam???????

# : 5 Aug 2008 12:44

# : 5 Aug 2008 12:45

deniz64
راحت ترین راه برای فهمیدن این موضوع و اینکه کاملا خیالت راحت بشه یه آزمایش هست...بارداری حتی با وجود داشتن پرده بکارت پیش میاد...استرس و تصورات روانی هم تاثیر داره در تاخیر پریود...اگه خیلی نگرانی بهتره بری ازمایش و خیالتو راحت کنی.

باد آمد و همه ی رؤیاها را با خود برد...با این همه اما من باید آوازی بخوانم.
# : 5 Aug 2008 12:47

# : 5 Aug 2008 13:23

Quoting: deniz64

دخترای با کره معمولا بعد از سکس پریود شدنشون یا زودتر انجام میشه یا یخورده به تاخیر میفته....

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 5 Aug 2008 14:08

یعنی چی ؟؟؟ . یعنی اینکه حالا نوبت تو شده مردومو سرکار بزاری و بهشون بخندی ... بازم بگم یعنی چی ؟؟ یعنی تو یه پسر لوسی و از خودت دروغ درآوردی . برو برس به درس و مشقت تا لیلی نازه نیومده بنت کنه . بدو آقا پسر خوب .... !!

چاکر همه دوستان و آشنایان
# : 5 Aug 2008 18:57

احتمال خیلی کمی داره که شما حامله بشی حتی کمتر از 1 درصد
ولی خواهشن سره کارمون نزار

# : 5 Aug 2008 22:15

be khoda man bikar nistam va az sare kar gozashtane shoma chizi ayedam nemishe! fagat khastam moshkelamo matrah konam. emroz pishe doktore zanan raftam va pardamo moayene kardan ke saleme! fagat mitarsam ba dashtane parde hamele besham!

. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.