| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام دوستان میخواستم بدونم قورت دادن ادرار طرف تو سکس اشکالی نداره؟کسی تجربه کرده؟البته من اب منی قورت دادم که خیلی به من مزه داده میخوام شاشو تجربه کنم
|
|
|
عزیز جان شما که همه چیو تجربه میکنی اینم روش ولی صد در صد به معده و نواحی نا اسیب میرسونی چون آمونیاک سوزانندست
|
|
|
Quoting: canada20iran سلام دوستان میخواستم بدونم قورت دادن ادرار طرف تو سکس اشکالی نداره؟ از نظر بقیه و مخصوصاَ اون کسی که داری شاششو میخوری هیچ عیبی نداره .
Quoting: canada20iran کسی تجربه کرده؟ پسردایی من تجربه کرده . بچه بودم شاشیدم تو لیوان گفتم آب سیب با ماءالشعیره . 7 سالم بود . از داغیت شاکی بود ولی بیشترشو خورد .
Quoting: canada20iran البته من اب منی قورت دادم که خیلی به من مزه داده میخوام شاشو تجربه کنم تو خیلی مستعدی ها !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
Quoting: canada20iran سلام دوستان میخواستم بدونم قورت دادن ادرار طرف تو سکس اشکالی نداره؟ هیچ اشکالی نداره فقط معده ات کیری میشه 
هرگز نمى خواهم به واسطه محدوديت هايم، محدود شوم
|
|
|
از بربری به کانادا ادرار به دلیل داشتن مواد کاملا سمی از بدن انسان دفع می شه چرا که اگه بدن این مواد رو نیاز داشت اونارو جذب می کرد . و قورت دادن ادرار همون طور که دوستمون گفت به دلیل داشتن آمونیاک خطراتی رو به بار میاره که در دراز مدت خودشو نشون می ده و در مواردی امکان سقط جنین و یا بچه منگول رو داره . پس نخور . با تشکر بربری
|
|
|
سازمان فضایی ناسا همون جیش رو داره تصفیه میکنه میده به فضانورداشون
|