صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی
/
please help me im going crazy
.
1
.
2
.
>>
نویسنده
پیام
horny_sexy_asal
اعضا
#
: 30 Jul 2008 22:07 | ویرایش بوسیله: horny_sexy_asal
سلام به همه دوستای خوبم
من عسل هستم 20 سالمه
احساس میکنم زیادی horny هستم دست خودم نیست
اما این موضوع شدیدا داره اذیتم میکنه گاهی حتی بخاطرش گریه هم میکنم احساس می کنم دچار جنون شدم به هر سکسی گرایش دارم مشکلم هم اینه که بیشتر حس سکسیم واجیناله یعنی یه حس شدید از داخل
خواهش میکنم جدی کمکم کنید من نه اگهی دوست یابی زدم نه قصد تحریک کسی رو دارم فقط بگید چی کار کنم
هم گرایسم به لز هست هم به مرد (منظورم این نیست که دو جنسیما) منظورم اینه که همه چیز تحریکم میکنه
راستی یه اعتراف هم میکنم اونم اینه که بخاطر این حالتایی که دارم شدیدا masturbation میکنم
حتی از نگاه کردن به خودم یا گوش دادن به یه سری موزیک ها دیوونم میشم
بازم خواهش میکنم بدون شوخی کمکم کنید دارم افسرده می شم از آقای admin هم در خواست کمک دارم
reza_68ca
اعضا
#
: 1 Aug 2008 21:36
شروع کن آب شوید بخور, اینطوری میل جنسیت به شدت پایین میاد
reza
horny_sexy_asal
اعضا
#
: 1 Aug 2008 23:03
سلام رضا عزیزم
واقعا ازتون ممنونم که راهنماییم کردین
Tiffany
اعضا
#
: 3 Aug 2008 15:11
اگر جسارتي در حرفم هست قصدي ندارم فقط مجبورم واقعيتو صريحا بگم .
مشكل تو در واقع يكسري ذهنيات غلط وتلقين هاي اشتباهه كه به خودت ميكني اطلاعاتي كه
از محيط در زمينه جنسي ميگيري بيش از 90% غلطه و بايد بريزيشون در سطل اشغال اعتقادات
عوامانه .
بر عكس اگه در اين سن تمايل جنسي نداشته باشي غير طبيعي مي بودي.
به هر سكسي گرايش دارم يا هورني هستم رو نميفهمم يعني چي؟ نياز به توضيح داره.
گرايش به لز تصور غلطيه . اگه با دختر بتوني تحريك بشي يا فكرشو بكني الزاما lesbian
نيستي (از نظر علم پزشكي) بيخودي تشخيص رو خودت نگذار .
اينكه همه چيز تحريكت ميكنه احتمالا بخاطر محدوديت زياد محيطيه .هر چه محدوديت بيشتر باشه
سطح استانه تحريك پايين مياد و ادم با چيزهاي كوچكتر و پيش پا افتاده تري تحريك مي شه به اصطلاح
" نديد بديد " ميشه .
اعترافت به مستربيشن لابد نمايانگر اينه كه فكر ميكني كار غير طبيعي اي ميكني نه! تاپيك واقعيت استمناء
يا خود ارضايي از ديدگاه پزشكي (كه خودم گذاشتم بخون) تا اگاه بشي.
horny_sexy_asal
اعضا
#
: 4 Aug 2008 01:40
سلام جناب tiffany البته اسمتون که مونث anyway
ممنونم از راهنماییاتون
درسته شما واقعیت رو گفتین اما قوای جنسی افراد با هم متفاوته من از نشونه هایی که تو خودم میبینم و اونو با همسالام مقایسه می کنم میبینم که واقعا یه سری از گرایشاتم اون چیزی نیست که حتی یکی از اونا داشته باشن
من بر خلاف سنم اطلاعاتم تو زمینه سکسی بالاست نه به خاطر سکس با افراد مختلف بلکه بخاطر مطالعاتم
یکی دیگه از نکاتی که باید متذکر میشدم اینه که محدودیتهام کاملا نرماله بیش از حد نیست با توجه به اینکه حتی تک فرزند هم هستم.
این موضوع اذیتم میکنه واقعا چون مستربیشن برام شده یک نیاز با اینکه سکس هم دارم حدودا 2 ساله که با یه پسری هستم که فقط هم با اون سکس داشتم که این موضوع رو هم من ازش خواستم
در کل اگر سوالی هست که بتونین از طریق اون راهنماییم کنید ازتون ممنون میشم
باز هم مرسی از همه چیز
Tiffany
اعضا
#
: 5 Aug 2008 00:48
سلام: بله درسته ميزان تمايل جنسي در افراد متفاوته مثل همه چيزهاي ديگه مثلا چهره /رنگ پوست
اساسا 30000 ژني كه داريم باعث متفاوت بودنه.
اگه فكر ميكني گرايش عجيب وغريبي داري با كلمات فارسي دقيق توضيح بده .چون كلمات انگليسي
مثل lesbian/homosexual /bisexual/ هر كدوم معناي خاصي دارند كه افراد غير متخصص معمولا
نميدونن. اگر هم اينجا نمي توني بگي و اكراه داري در قسمت پيام خصوصي بگو تا ببينم در رده بندي
اختلالات جنسي انجمن روانپزشكي امريكا چنين اختلالي ذكر شده يا نه؟
اگه اطلاعاتت با مطالعه كتابهاي مولفين ايرانيه متاسفانه اينها كه بعضي دكتر هم هستن چون خودشونو
قيم مردم ميدونن بعضي واقعيتها رو نميگن يا جعل ميكنن. اگه اطلاعات درست ودقيق ميخواي بايد كتابهاي
تخصصي پزشكي يا سايتهاي انگليسي معتبر رو بخوني.
مستربيشن( مثل غذا واب خوردن) براي همه ادمهاي طبيعي كه دسترسي هر روزه به شريك جنسي دلخواه
رو ندارند يك نيازه نه فقط تو وكساني كه شريك جنسي دارن معمولا 24 ساعت يكبار نزديكي ميكنن ولي حدي
براش تعيين نكردن و ممكنه روزي چند بار هم باشه . مگه تو روزي چند بار به ارگاسم ميرسي؟
به حرفهاي عاميانه كه فلان چيز ميل جنسي رو كم ميكنه نبايد توجه كرد بنا به اطلاع من براي كم كردن ميل زنان دارويي كهFDA تاييد كرده باشه (شيميايي يا گياهي) وجود نداره. مگر كسي واقعا اختلالات هورموني داشته باشه.
mashgholam
اعضا
#
: 5 Aug 2008 01:17
Quoting: horny_sexy_asal
من عسل هستم 20 سالمه
احساس میکنم زیادی horny هستم
Quoting: horny_sexy_asal
از آقای admin هم در خواست کمک دارم
اون بنده خدا اگه میتونست کمک کنه یه فکری به حال خودش میکرد !
horny_sexy_asal
به نظر من تا جایی که میتونی از این حست لذت ببر.
هر جور سکسی رو که دوست داری و البته برا ایجاد خطر نمیکنه تجربه کن و لذت ببر .
خیلی ها دلشون میخواد یه لحظه مثل تو باشن
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
Gash
اعضا
#
: 16 Aug 2008 14:58
فکر نکنم این دوستمون دچار گرایش عجیب و غریبی باشه
اما در مورد حالاتش به نظر من باز هم اطلاعاتی که دادن کم هست از جمله دفعات خودارضایی ، تعداد دفعات سکس
اینها از نظر من تعیین کننده هست میشه در موردش نظر داد هر چند یک مواردی توی ذهنم دارم که ترجیح میدم بعد از پاسخ اینها بگم که مطمئن باشم در موردشون
captivity
اعضا
#
: 16 Aug 2008 18:08
سلام عسل
نمی دونم چرا چنین چیزی ناراحتت می کنه؟ تنها چیزی که ممکنه برات تولید دردسر کنه اینه که تو انتخاب شریک جنسیت بی احتیاطی کنی یعنی راضی بشی که با هر کسی باشی و این برات تولید مشکل کنه، فقط می تونم بهت توصیه کنم که تو انتخاب شریک جنسیت دقت کن . وگرنه ممکنه خدای نکرده مورد سوئ استفاده قرار بگیری یا اینکه صدمه بخوری
خودارضایی هم همونو که tifanny بهت گفت بخونی کمکت می کنه. من خودم به طور متوسط روزی سه بار خودارضایی می کنم و مشکلی هم ندارم
سقف داره ترک می خوره همه ازین تاپیک فرار کنن
Kaveh87
اعضا
#
: 16 Aug 2008 18:14
horny_sexy_asal
ما که چیز غیر طبیعی ندیدیم
اینایی که گفتی هیچ کدوم
مشکل
نبود...مگر حالا به عقیده بعضی ها خودارضاییش
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
.
1
.
2
.
>>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.