| نویسنده |
پیام |
|
|
تورو خدا بهم لگید چیکار کنم بعد از شاش کردن از سوراخ کیره 20 سانتی متریم مایع سفیدی میاد من 19 سالمه
|
|
|
# : 30 Jul 2008 18:46 | ویرایش بوسیله: sammandar
Quoting: hashari68 تورو خدا بهم لگید چیکار کنم بعد از شاش کردن از سوراخ کیره 20 سانتی متریم مایع سفیدی میاد من 19 سالمه معلومه اوضات خیلی وحشتناکه اخه با عجله و هول پست زدی خدا مشکلتو حل کنه داداش حیف که توی اون انجمن نیست وگرنه کلی سر این موضوع بچه ها میخندیدن بازم واست دعا میکنم مشکلت حل بشه
.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
|
|
|
هرچیزی هست شما عفونت داری باید سری بری دکتر
reza
|
|
|
|
|
Quoting: hashari68 20 سانتی متریم مایع سفیدی میاد 20 سانتیمتر ؟؟شاید منظورت 20 میلی لیتر بوده
به هر حال , حتما در اولین فرصت به دکتر مراجعه کن .
دیگه خیلی کم می آم . دلم واستون خیلی تنگ می شه .
|
|
|
Quoting: hashari68 تورو خدا بهم لگید چیکار کنم بعد از شاش کردن از سوراخ کیره 20 سانتی متریم مایع سفیدی میاد من 19 سالمه البته دوستان حرف خوبی زدن برای مراجعه به دکتر ولی این مسئله عادیه و خیلی ها این مشکل رو دارن و از نظر بدنی هیچ مشکلی نداری 
مهدي السروش همه كاره ي سايلنس استورمه آيدي ثانيه طوفان ساكته نايلون كن !!!!!
|
|
|
salam duste aziz in moshkele manam hast albate fek konam moshkel nabashe,age dorost fahmide basham vaghty jagh mizany,ya ba kiret bazi mikonio abet nemiad,chand ghatreii az ab kiret mimune,ke mogheye shashidan (albate male man ke ba feshare ziad!) az kiret miad birun. man ke be nazaram addie hala az ostadaye in bakhsh nazar bedanan bad nist
inkare jan,chooghalef dastemoon be shortetooon!
rezagoogooly
|
|
|
hashari68 نشاش
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
غير طبيعيه به متخصص پو ست و مو واميزشي مراجعه كن برات ازمايش كشت از مايع رو مي نويسه بعد قطعا معلوم ميشه
|
|
|
|
|
Quoting: Tiffany متخصص پو ست و مو

دیگه خیلی کم می آم . دلم واستون خیلی تنگ می شه .
|