| نویسنده |
پیام |
|
|
azun jaee ke bache harf gosh koni hastam pas tebghe tosie modiran tarjih midam mozo ro avaz konam ta ba mohtavaye matn ashna shid ba arze salam khedmate ahalie in anjoman,soali ke mikham tar konam be manzore sanjshe sathe savad va sathe agahie shoma azizan mibashad.dar sorate pasokhgoee dorost teye ghore keshi javayeze nafisi ehda mishavad.khob soalamo matrah mikonam ki midone aya ba vojode parde bekart ehtemale hamnelegi vojod dare ya na?soalaye dge ba yavjo be esteghbale shoma azizan tarh mnishe.mamnun
|
|
|
are mosalaman ehtemalesh hast
c0ck_khastani
|
|
|
فکر میکنم احتمال داشته باشه .
تو خیابون پر پلیس اژیر قرمزو میبینی در میری * پس لاشخور نباش * ما همیشه تو خیابون با ادمای لاشخور درگیریم * پس لاشخور نباش
|
|
|
|
|
Quoting: minnesota aya ba vojode parde bekart ehtemale hamnelegi vojod dare ya na? اول اینکه جایزت که یا کوسه یا کیر هردو بخوره تو سرت(البته کیره بره تو کونت) دوما مگه اینکه همه مثله تو کوس مغز باشن و هنور تنظیم خانواده پاس نکرده باشن اونوقت میگن نه..کونده یخورده صبر کن میری دانشگاه بعدش اولین درسی که انتخاب میکنی تنظیم خانودست ......
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
ببینم یارو احیانا زبون مادریت کدوم جهنم دره ای پاس کردی که هیچ درک شوری توش دیده نمی شه .ازت دیگه بیش از این انتظار ندارم اما واسه بقیه اعضا یاد بگیرین حداقل به یکی مثل خودتون که هموطن تون هست احترام بذارید هر چند تا رفتار زشت ملت های دیگرو نبینید بهش بها نخواهید داد.حالا از کارت برووووووووووووو خجالت بکششششششششششش
|
|
|
احتمال بله البته .چون اسپرم با سرعت 3 ميليمتر در دقيقه حركت ميكند (با تاژكش) وپرده بكارت هم كاملا بسته نيست و اگه اسپرم از واژن ورحم ولوله هاي فالوپ بالا بره خوب به تخمك زن ميرسه ولقاح صورت ميگيره ولي خوب احتمالش كمه / اما احتياط شرط عقله و هر نوع مالشي با تماس الت طرفين بايد با كاندوم صورت بگيره.
|
|
|
Quoting: Tiffany احتمال بله البته .چون اسپرم با سرعت 3 ميليمتر در دقيقه حركت ميكند
اینی که دارید میگید سرعت نور نیست؟  اگر با این سرعت به هم بخورن میشه انفجار نور  به نظر من هم جواب بله هست چون توی دنیا همه چیزی احتمالش وجود داره 
منتظر جایزه هستم 
|
|
|
آره احتمالش هست
کی قرعه کشی می کنید؟
|
|
|
|
|
نه.
fashist
|
|
|
Quoting: minnesota ki midone aya ba vojode parde bekart ehtemale hamnelegi vojod dare ya na? خب رفیق, اسپرم تریلی نیست که از سوراخ رد نشه ! قرعه کشی رو همزمان کن با افتتاح برج مخابراتی میلاد که بی نصیب نمونی!
|