صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / يك سوال در مورد سايز سينه زن داشتم كي مي تونه جواب سوالمو بده
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Jul 2008 22:43

سلام من پسرم.اگه واقعا يك دختري مي تونه اين سوال منو جواب بده.پسر م اگه مي دونه جواب بده. من تو چت به يكي گفتم من دخترم 27 سالمه و 170 قدم هست و 68 كيلو هستم و سايز سينم 76 هست.تا گفتم سايز سينم 76 هست به من خنديد.البته من خودمو دختر جا زده بودم گفتم 85 بازم خنديد گفتم 87 بازم خنديد.من از سايز سينه سر در نميارم مگه سايز سينه دختر بايد چند باشه و چطوريه.اخه خودش ميگفت كه زنه و 28 سالشه و 170قد و 90 كيلو دارد و سايز سينش 85 است.
من هر چي سايز گفتم منومسخره ميكرد.در ضمن من گفتم بودم دختر هستم نه زن.ولي گفت تو سوتي دادي و فهميد پسرم اخه از كجاي سايز سينه فهميد.من چه سوتي اي داده بودم

# : 23 Jul 2008 22:46

Quoting: bahbahcos
من چه سوتي اي داده بودم

سوتی از همون جایی که پسر بودی و خودت رو جای دختر جا زده بودی

# : 23 Jul 2008 22:55

زن موجودی ناشناخته س همون باهاش قاطی نشی بهتره

. . . دوست . . . ◄... خدایا سپاس...►
# : 24 Jul 2008 01:17 | ویرایش بوسیله: sam_ra

Quoting: bahbahcos
تا گفتم سايز سينم 76 هست به من خنديد.البته من خودمو دختر جا زده بودم گفتم 85 بازم خنديد گفتم 87 بازم خنديد.من از سايز سينه سر در نميارم مگه سايز سينه دختر بايد چند باشه و چطوريه

bahbahcos
خب خنده هم داره .. منم اینجا خنده ام گرفت که صحبت از 85 و 76 و این چیزا کردی .
میدونی سایز سینه رو چه جوری اندازه میگیرن؟ ( خب نمیدونی دیگه !!)
ببین عزیزم .. من خودم خانوم هستم .. شما هم که منو نمیشناسی .. پس بذار بهت بگم :
برای اندازه گرفتن سایز سینه یک خانم فقط به یک عدد خط کش احتیاح داری ( فقط باید خط کش باشه ها ، با متر پارچه ای نمیشه ) .
شما بااین خط کش بایستی فاصله نوک دوتا پستان را از یکدیگر بدست بیاوری .. این میشه سایز سینه یک خانم .
تا حالا که اینجوری بوده .. مگه اینکه ازاین ببعد قانون عوض بشه .

# : 24 Jul 2008 10:53

Quoting: mmmmmmmmmmina
سوتی از همون جایی که پسر بودی و خودت رو جای دختر جا زده بودی

واقعا که خیلی باهوشی از راهنماییتون ممنون
Quoting: shammer
زن موجودی ناشناخته س همون باهاش قاطی نشی بهتره

من زیاد چت نمی کنم این یک بارم فکر کنم اگه با این موجود ناشناخته آشنا نشده بودم بهتر بود ولی نه حداقل یه چیز یاد می گیرم در مورد سایز سینه
موجود ناشناخته را خوب اومده بودی.من که نتونستم بشناسمشون اگه راستشو بگی و بگی پسری باهات چت نمی کنند اگر هم دروغ بگی بعد از اینکه فهمیدند می گند تو دروغگویی اگه از همون اول گفته بودی پسرم باهات چت می کردم ولی دیگه حالا نه.
Quoting: sam_ra
خب خنده هم داره .. منم اینجا خنده ام گرفت که صحبت از 85 و 76 و این چیزا کردی .
میدونی سایز سینه رو چه جوری اندازه میگیرن؟ ( خب نمیدونی دیگه !!)
ببین عزیزم .. من خودم خانوم هستم .. شما هم که منو نمیشناسی .. پس بذار بهت بگم :
برای اندازه گرفتن سایز سینه یک خانم فقط به یک عدد خط کش احتیاح داری ( فقط باید خط کش باشه ها ، با متر پارچه ای نمیشه ) .
شما بااین خط کش بایستی فاصله نوک دوتا پستان را از یکدیگر بدست بیاوری .. این میشه سایز سینه یک خانم .
تا حالا که اینجوری بوده .. مگه اینکه ازاین ببعد قانون عوض بشه .

کاش همه دخترها مثل شما بودند و آنچه را که میدونند به دیگران هم یاد میدادند.ولی یک سوال این که خودش میگفت سایز سینه هام 85 هست یعنی چه؟یعنی راست میگفت یا منو سر کار گذاشته بود .

ولی یک چیز دیگه که برادرم بهم در مورد سایز سینه گفت این بود که سایز سینه ها از 70 یا 75 (دقیق نمی دونست) شروع میشه و 5 تا 5 تا بالا میره .یعنی 70-75-80-85-90 فکر کنم سایز سینه 76 و86 و این عددها که من گفته بودم وجود نداشت.برادرم میگفت تو یک کتاب علمی این مطلبو خونده و درست چیزی یادش نمییومد.

به هر حال از شما ها ممنونم که جواب دادید.بازم اگه کسی مطلبی در این مورد می دونه جواب بده خوشحال میشم.

# : 24 Jul 2008 11:05

Quoting: sam_ra
من خودم خانوم هستم .. شما هم که منو نمیشناسی .. پس بذار بهت بگم

یعنی اگه می شناختمت حاضر نبودی جواب سوالمو بدی.
یا اینکه چون پسرم
شاید فکر کردی چون پسرم بهتره جوابمو ندی!!!!!! نمی دونم چرا شما دخترها این جوری فکر میکنید.
ولی خیلی خوشحالم که به هر صورت جوابمو دادی و چیزی را که می دونستی به منم گفتی.آخه اون هم وقتی فهمید من پسرم هر کارش کردم جواب سوالمو بده جواب نداد.

بدو بدو هر کی بازم اطلاعاتی در این زمینه داره منو راهنمایی کنه.اگر دخترید و راهنمایی کنید چیزی ازتون کم نمی شه به خدا .اگه کم شد بیا باهم حساب می کنیم.

فعلا تا بعد که دوباره ببینمتون

# : 24 Jul 2008 11:07

bahbahcos
چند نوع پستان انتخاب کن و بعد تک تک رو بکن اندر باسنت... و وقتی هربار دخول و خروج کردی با کولیکس اندازه گشاد شدنت رو اندازه بگیر اون میشه سایز سینه..

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 24 Jul 2008 11:43

size sine

masalan 75 A
80C

75B

ya

30A
40B

....................

az size 70 shoroo mishe ta 95 ya 100 ke xxl hesab mishe
dar bazi az keshvar ha az nesfe in aadad estefade mikonan
masalan bejaye 70,migan 35
ya bejaye 80 migan 40

---------------

ghesmate A-B--C
marboot be dore
sine mishe

dar haghighat mohite ghafaseye sine +sine

agar shoma A bashid
laghar va ostokhanbandie zarifi darid

agar B hastid
motevaset

va agar c hastid
dorosht va pahn hastid

........................

khieli az khanoom ha be A_B _C
tavajof nadarand
va sootinai ro mikharand va miaran khoone
(chonke lebase zire ro nemishe pooshid va mtehan kard )
baad mibinand ke bande poshte sootian baste nemishe
ya khieli goshade ....

vase ine ke be inghesmat tavajoh nakardand

One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
# : 24 Jul 2008 16:31

Quoting: amo bade
چند نوع پستان انتخاب کن و بعد تک تک رو بکن اندر باسنت... و وقتی هربار دخول و خروج کردی با کولیکس اندازه گشاد شدنت رو اندازه بگیر اون میشه سایز سینه..

امان از تجربه

Gipsy Girl
خیلی ممنون .کمک زیادی به من کردید.واقعا از شما متشکرممطلب خوبی بود.
بازم ممنونم.

بازم اگه کسی مطلب جدیدی در مورد سایز سینه داره آماده گوش دادنم

# : 24 Jul 2008 18:41

دوست عزیز میتونی به مطب sam_ra مراجعه کنی و اون همه چیز رو برات توضیح میده . اینجا هرکس مشکل داره میره مطب sam_ra چون ایشون پزشک هستن. مطمئن هستم که کمکت میکنه

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.