| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: iranxiran باید یکی برات بخورتشون....لیسشون بزنه.... دکتر عرفان 
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina دکتر عرفان مخلصیم 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
مخلصیم یا متخصصیم میگم تجربه هات روز به روز داره بیشتر میشه کمک درمانی راه انداختی 
|
|
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina مخلصیم یا متخصصیم هردوتاش  Quoting: mmmmmmmmmmina میگم تجربه هات روز به روز داره بیشتر میشه چش نداری ببینی دیگه 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Quoting: iranxiran چش نداری ببینی دیگه به من چه بلا داره سر خودت میاد
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina به من چه بلا داره سر خودت میاد امان از فکرای بد بد بد بد 
|
|
|
Quoting: mastane30 عزیزم بیا به این ایدی تا بهت بگم چکارش کنیmahnoghre نخون داداش ! این مرده توش نیست
دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
|
|
|
mmmmmmmmmmina آهان خیلی آشنا بوود .. صدای مال خودتم اینجوریه ها!!! 
قوقولی قو قول
|
|
|
|
|
charash faghat alate mardoonast!!!
|
|
|
Quoting: mastane30 عزیزم بیا به این ایدی تا بهت بگم چکارش کنیmahnoghre
 راه حلت خوب بود حیف برق قطع شد
Quoting: sammandar بده به دوست پسرت هیچ کس مثل اون نمیتونه مشکل تورو حل کنه اگه پیشم بود که خودش میدونست چیکار کنه 
Quoting: ali2005 میخوای من نوکشو بمیکم برات؟شاید اینجوری خوب بشه جووووووووونننننننننننن
gharibeh_bf2 cock_khastani مرسی
Quoting: serendipiti عزیز بعضا نزدیک دوره پریود نوک سینه ها حساس میشه ولی موقتیه. راستش تو این چند سالی که پریود میشم بار اوله اینجوری شدم
Quoting: shammer بستگی به سنت داره وقطی غده هایه زیره سینه رشد می کنن درد میگیرن ما پسرهام تو 12 .13 سالگی این جوری میشیم سنم که بالاست 
Quoting: schomakher مشکلی نیست، باید بسپریش به دست صاحبان تجربه دارم همینکارو میکنم
man asheghe sexam
|