| نویسنده |
پیام |
|
|
ميگن ماهي سمنقور براي درمان انزال زودرس خوبه ( البته تو كتاب طب بو علي سينا هم نوشته) من هيچگونه اطلاعاتي در مورد آن ندارم و نميدانم از كجا بايد تهيه و چگونه استفاده كرد و آيا فايده دارد يا نه لطفاً هر كي ميدونه راهنمايي كنه!
|
|
|
ماهي سمنقور بيشتر در رودخانه نيل در مصر پيدا ميشه و ماهي كوچكي است كه دو پاي كوچك هم در كنار باله ها داره. ماهي سمنقور براي تقويت باروري و افزايش ميزان اسپرم بسيار مفيده و موجب انزال زودرس هم ميشه . اين ماهي رو از عطاريها ميشه تهيه كرد . البته براي استفاده اون بايد دستورش رو از عطاريها بگيريد چون بايد با چيزاي ديگه مخلوط بشه و به صورت قرص مصرف بشه
|
|
|
آتش خان سلام از اينكه به سؤال من پاسخ دادي و مرا راهنمايي كري متشكرم نوشته اي كه ماهي سمنقور موجب انزال زودرس مي شود منظورت دير انزالي است! من 38 سالم و ساكن اراك هستم به چند عطاري مراجعه كردم ولي چنين چيزي نداشتند و يكي هم كه اطلاعات داشت سرش آنقدر شلوغ بود كه فقط يك كلمه جواب داد "بدردت نمي خورد" حالا سؤال من اين است كه: 1- آيا براي درمان انزال زودرس خوب است؟ 2- آيا شما استفاده كرده ايد؟ و اگر استفاده كرده ايد نتيجه چه بوده؟ قبلاً از همكاري شما سپاسگزارم در ضمن ايميل بنده: abnmanoch86@ yahoo.com مي باشد منتظر جواب شما مي باشم.
|
|
|
|
|
قبلا در نوشته هام درباره انزال زودرس و درمانش توضيح دادم .روي كلمه اعضاء زير اسمم كليك كن
|
|
|
Quoting: atash_bedonedod ماهي سمنقور بيشتر در رودخانه نيل در مصر پيدا ميشه اینکه از قله قاف هم دور تره !! یهویی بگو راهی واسه درمانش نیست و خیال خودتو راحت کن 
|