صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ماهي سمنقور براي درمان انزال زودرس
نویسنده پیام
# : 17 Jul 2008 19:40

ميگن ماهي سمنقور براي درمان انزال زودرس خوبه ( البته تو كتاب طب بو علي سينا هم نوشته) من هيچگونه اطلاعاتي در مورد آن ندارم و نميدانم از كجا بايد تهيه و چگونه استفاده كرد و آيا فايده دارد يا نه لطفاً هر كي ميدونه راهنمايي كنه!

# : 18 Jul 2008 12:31

ماهي سمنقور بيشتر در رودخانه نيل در مصر پيدا ميشه و ماهي كوچكي است كه دو پاي كوچك هم در كنار باله ها داره. ماهي سمنقور براي تقويت باروري و افزايش ميزان اسپرم بسيار مفيده و موجب انزال زودرس هم ميشه . اين ماهي رو از عطاريها ميشه تهيه كرد . البته براي استفاده اون بايد دستورش رو از عطاريها بگيريد چون بايد با چيزاي ديگه مخلوط بشه و به صورت قرص مصرف بشه

# : 18 Jul 2008 17:25

آتش خان سلام از اينكه به سؤال من پاسخ دادي و مرا راهنمايي كري متشكرم نوشته اي كه ماهي سمنقور موجب انزال زودرس مي شود منظورت دير انزالي است! من 38 سالم و ساكن اراك هستم به چند عطاري مراجعه كردم ولي چنين چيزي نداشتند و يكي هم كه اطلاعات داشت سرش آنقدر شلوغ بود كه فقط يك كلمه جواب داد "بدردت نمي خورد" حالا سؤال من اين است كه:
1- آيا براي درمان انزال زودرس خوب است؟
2- آيا شما استفاده كرده ايد؟ و اگر استفاده كرده ايد نتيجه چه بوده؟
قبلاً از همكاري شما سپاسگزارم در ضمن ايميل بنده: abnmanoch86@ yahoo.com مي باشد منتظر جواب شما مي باشم.

# : 25 Jul 2008 16:50

قبلا در نوشته هام درباره انزال زودرس و درمانش توضيح دادم .روي كلمه اعضاء زير اسمم كليك كن

# : 23 Dec 2008 08:52

Quoting: atash_bedonedod
ماهي سمنقور بيشتر در رودخانه نيل در مصر پيدا ميشه

اینکه از قله قاف هم دور تره !! یهویی بگو راهی واسه درمانش نیست و خیال خودتو راحت کن

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.