| نویسنده |
پیام |
|
|
نه این سن حاملگی به اینکار قد نمیده قرص و آمپول کافیه
Quoting: lili naze بعدشم طفلک اگه بخواد حامله بشه چشش رو باز کنه و ببینه دیگه نمیشه دکترها هم همون قرصها و امپولها رو استفاده میکنن
|
|
|
mashgholam

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
Quoting: sam_ra مودب باشید لیلی نازه لیلی من منظوری نداشتم .. فقط میخواستم این خانومو دعواش کنم تا منبعد مواظب خودش باشه و شلخته بازی در نیاره .. همین ضمنا" دیگه کار از کار گذشته و بهتره شما فکری به حال این طفل معصوم بکنید .

|
|
|
|
|
sam_ra
Quoting: sam_ra من منظوری نداشتم .. فقط میخواستم این خانومو دعواش کنم تا منبعد مواظب خودش باشه و شلخته بازی در نیاره دوست عزیز تحت هر شرائط نباید اون الفاظ رو به کار برد میشه طوره دیگه ای هم منظور رو رسوند و مطمئنم که شما خوب درک میکنید که منظورم چیه ممنونم از همکاریت 
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina دکترها هم همون قرصها و امپولها رو استفاده میکنن mmmmmmmmmmina والا یکی از فامیلای ما که اینکارو کرده بود حالا مشکل دار شده 
بهرحال شرائط بدنی هرکس فرق میکنه..! به نظرم بره دکتر بهترتره بازهم صلاح مملک خویش خسروان دانند
|
|
|
Quoting: lili naze بازهم صلاح مملک خویش خسروان دانند
 شما به اونجا میگی مملکت ؟ همینه مملکتمون اینطوری شده دیگه 
حالا اسم طرفو از کجا فهمیدی ؟ خسرو ! 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
mashgholam
Quoting: mashgholam شما به اونجا میگی مملکت ؟ همینه مملکتمون اینطوری شده دیگه

Quoting: mashgholam حالا اسم طرفو از کجا فهمیدی ؟ خسرو ! خوب دیگه قرار نیست اسرار کاری رو بهت بگم که 
|
|
|
Quoting: lili naze خوب دیگه قرار نیست اسرار کاری رو بهت بگم که مال خودت .
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
mashgholam از اولم بودش
|
|
|
خداییش جواب درست و حسابی ندادین با با نصیحت نکنید بهترین راه حل را بفرمایید اگر مواظب بودی................. دیگه این کارو نکن.................. وضع اقتصادی مملکت................... ........................
از اساتید یکی کمک کنه فوری بابا اگه اینجوری بخواهیم جلو بریم بچه به دنیا اومده ؟
|