| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام
من الت تناسلی ام بطوری که وقتی خوابیده باشه زیر شلوار پیداست خیلی خیلی تابلو نمیدونم برای چی پیداست ولی اندازش هم متوسط هستش مشکل اینه بطور کامل به سمت پایین آویزون نمیشه وهمیشه در حالت مستقیم قرار داره و این منو اذیت میکنه لطفا منو راهنمایی کنید که بتونم اون رو در حالت عادی قرار بدم تا زیر شلوار مشخص نباشه
|
|
|
# : 8 Jul 2008 01:02 | ویرایش بوسیله: mmmmmmmmmmina
خوب با دستت به سمت پایین اویزونش کن دیگه این سئوال داره
|
|
|
Quoting: am00_zanjer_baf من الت تناسلی ام بطوری که وقتی خوابیده باشه زیر شلوار پیداست خیلی خیلی تابلو نمیدونم برای چی پیداست ولی اندازش هم متوسط هستش مشکل اینه بطور کامل به سمت پایین آویزون نمیشه وهمیشه در حالت مستقیم قرار داره و این منو اذیت میکنه لطفا منو راهنمایی کنید که بتونم اون رو در حالت عادی قرار بدم تا زیر شلوار مشخص نباشه برادر دینی این مشکل شما متاسفانه هیچ راهی ندارد . دلیل ایجاد این مشکل هم اینست که شما حدود چند سال پیش کون داده اید و فشاری که از پشت به شما وارد شده عینا" به آلتتان منتقل گردیده و آنرا از حالت عادی خارج کرده . الآن فقط میتونید بقول این مینا دستتون را در جیب شلوارتان فرو کرده و از داخل جیب شلوار کیرتان را نگهدارید و سرش را بدهید پائین .

|
|
|
|
|
من الت تناسلی ام بطوری که وقتی خوابیده باشه زیر شلوار پیداست خیلی خیلی تابلو نمیدونم برای چی پیداست ولی اندازش هم متوسط هستش مشکل اینه بطور کامل به سمت پایین آویزون نمیشه وهمیشه در حالت مستقیم قرار داره و این منو اذیت میکنه لطفا منو راهنمایی کنید که بتونم اون رو در حالت عادی قرار بدم تا زیر شلوار مشخص نباشه
می تونی با از این چسبای پانسمان سربه زیر نگهش داری 
|
|
|
با نخ ببندش به پات
Love is A Drug
|
|
|
Quoting: am00_zanjer_baf سلام من الت تناسلی ام بطوری که وقتی خوابیده باشه زیر شلوار پیداست خیلی خیلی تابلو نمیدونم برای چی پیداست ولی اندازش هم متوسط هستش مشکل اینه بطور کامل به سمت پایین آویزون نمیشه وهمیشه در حالت مستقیم قرار داره و این منو اذیت میکنه لطفا منو راهنمایی کنید که بتونم اون رو در حالت عادی قرار بدم تا زیر شلوار مشخص نباشه این مشکله جنسیه یا مشکله کیری؟
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|