| نویسنده |
پیام |
|
|
از مدیران و دوستان سوال داشتم میخواستم بدونم که ایا دارویی برای رشد موی صورت (ریش) وجود داره ؟ (خیلی مهم)
تو خیابون پر پلیس اژیر قرمزو میبینی در میری * پس لاشخور نباش * ما همیشه تو خیابون با ادمای لاشخور درگیریم * پس لاشخور نباش
|
|
|
ببخشید سوالمو بد مطرح کردم منظورم این بود که ایا دارویی هست برای در اومدن موی صورت ؟
تو خیابون پر پلیس اژیر قرمزو میبینی در میری * پس لاشخور نباش * ما همیشه تو خیابون با ادمای لاشخور درگیریم * پس لاشخور نباش
|
|
|
PesareAriayi من که توی اون تاپیکت گفتم چیکار کنی . ببین اگر فایده نداشت ما هم میتونیم ماده اولیه برسونیم بهت ! 
جدا از شوخی این یک مسئله ارثیه و انقدر روش حساس نباش . کسانی که مثل تو کم مو هستند ( چه در صورت چه در بدن ) میخوان که پر مو باشند و کسایی هم مجبورند هر روز ریششون رو بزنند و از این قضیه شاکین . اگر بتونی با شرایطت بسازی خیلی بهتره . نسبت به علاقه و توجه جنس مخالف هم باید بگم که چیزایی که مردم میگند رو باور نکن . مثلاَ میگن خانوما مرد پشمالو دوست دارند یا دوست دارند ته ریش داشتی باشی و ... اما بعضی از خانوما اینطورین و بعضی دیگه کاملاَ مخالف این .
اما در نهایت اگر خواستی میشه با تزریق هورمون به دراومدن ریش توی صورتت کمک کرد . بری دکتر راهنماییت میکنه . فکر کنم دکتر غدد بری خوب باشه !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
Quoting: mashgholam نسبت به علاقه و توجه جنس مخالف هم باید بگم که چیزایی که مردم میگند رو باور نکن . مثلاَ میگن خانوما مرد پشمالو دوست دارند یا دوست دارند ته ریش داشتی باشی و ... اما بعضی از خانوما اینطورین و بعضی دیگه کاملاَ مخالف این . یه بار هم شده یه راهنمایی بدرد خور کردی  PesareAriayi پسر آربایی یه چیز دیگه هم بدون که خانما اکثرا جذب اعتماد به نفس تو آقایون میشن تا تعداد ریش.
|
|
|
Quoting: lolipup یه بار هم شده یه راهنمایی بدرد خور کردی داشتیم ؟ 
Quoting: lolipup پسر آربایی یه چیز دیگه هم بدون که خانما اکثرا جذب اعتماد به نفس تو آقایون میشن تا تعداد ریش. تو که رمز موفقیت رو لو دادی . حالا دست زیاد میشه ! 
|
|
|
Quoting: mashgholam داشتیم ؟ چی دارید؟؟؟
Quoting: mashgholam تو که رمز موفقیت رو لو دادی . حالا دست زیاد میشه ! نگران نباش خیلی وقتا پیدا کردن اعتماد یه نفس از درآورن ریشی که نداری سختره.
|
|
|
Quoting: lolipup نگران نباش خیلی وقتا پیدا کردن اعتماد یه نفس از درآورن ریشی که نداری سختره. خوشم اومد . زدی تو خال !
Quoting: lolipup چی دارید؟؟؟ اعتماد به نفس !
اما معنی این اصلطلاحو بعداَ بهت میگم 
|
|
|
خیلی ممنون از راهنماییتون !!!
|
|
|
|
|
به . . ببین کی اینجاست !
گوش کن رفسنجانی . . اگه خیال کردی می تونی ریشه رو در بیاری و تنور که داغ شد ولایت فقیهیت رو بچسبونی . . باید بگم زکی . . !
عبا امامه دار شدن من خیلی راحت تره تا ریشدار شدن تو . . مثل قبلی که یه شبه آیت ا... شد . . اما ریش تو در نیمد . . حالاشم همینه . . بی خود دلتو خوش نکن . .
با سپاس( که اینطور . . خیلی هم مهمه . . ! ؟ ) محمود ( همراه با حاله ی نور )
Sur 20 amis . . 19 disent de mal de vous et le dernier qui en dit du bien lu dit mal !
|
|
|
واقعا مصرف هرمون باعث در اوردن ریش میشه ؟
|