| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: aemdad IDخودم رو میزارم تا شاید روزی دل بی پناه من پناهگاه بال و پر شکسته ای رنجور شود و یا بلند پروازی مهربان ما را لایق یک جمله ء روح نواز خود بداند.

خوراک پشت پیکانه !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
سلام مش غلام عزیز"فکر میکنم شما آدم فناتیکی باشی و من دقیقآ نقطه مقابلت هستم من میگم ادمی که هنوز پیکان میبینه و جایی زندگی میکنه که پشت آرزوهاشون شعر مینویسن نیاز به لطف داره"و من حاضرم دنیای تو رو عوض کنم"اگه تونستی فقط یک ساعت در مقابل استدلا لهای یک ماتریالیست استقامت کنی و باز توی تاپیک های بچه ها حرف از خدا و طنابش بزنی من یه کاری میکنم که آرزوی داشتن یه پیکانت بر آورده بشه.
|
|
|
# : 4 Jul 2008 21:12 | ویرایش بوسیله: royale_korosh
×××ویرایش×××
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
|
|
جانا تو چه میدانی"من با تو همه گویم داستان غم تنهائی و سلول غم افزا را" جائی که در آن روح من و رستم وکیخسرو نام آور" در غربت ظلمانی یک لحظهء بیجان توحش" ز یر افسانهء بیداد زمان له شد و مرد.و همکنون منم آن قطرهءبر جا مانده.
|
|
|
روشهای جراحی واريکوسل چيست ؟ جراحی واريکوسل يا به اصطلاح پزشکی واريکوسلکتومی اقدام به بستن وريدهای بيضه مبتلا می باشد که پس از انسداد اين وريدها بتدريج بدليل عدم حرکت خون، وريدهای مسدود شده کوچک شده و از بين می رود و واريکوسل برطرف می گردد. اين اقدام از طريق برش کوچکی بر روی پوست شکم به طول 4-2 سانتيمتر قابل انجام است. روش ميکروسرجری(microsurgical varicocelectomy) که به عقيده بسياری بهترين روش جراحی واريکوسلکتومی می باشد. امتيازات آن بزرگنمايی حين جراحی و دسترسی به تمامی وريدهای فرعی می باشد ولی مدت زمان جراحی طولانی تر می گردد و ازنظر تکنيکی نيز مشکل می باشد.
آيا درمان دارويی برای واريکوسل وجود دارد ؟ خير
عوارض واريکوسلکتومی شامل : 1- احتمال عود واريکوسل که در روش معمولی و سنتی واريکوسلکتومی 25% - 5% ذکر شده و در روش ميکروسرجری نيم درصد می باشد.
2- ايجاد هيدروسل ( آب آوردگی بيضه ) که احتمال آن در روش معمولی جراحی واريکوسلکتومی 15- 5 درصد و در روش ميکروسرجری بسيار نادر گزارش شده است.
3- عارضه سوم احتمال آتروفی بيضه که در روش جراحی معمولی کمتر از 3% و در روش ميکروسرجری بسيار نادر گزارش شده است. ( اينجانب طی حدود 700 مورد واريکوسلکتومی ميکروسرجری که انجام داده ام 4 مورد عود و هيچ مورد هيدروسل يا آتروفی نداشته ام. در حاليکه بيش از 200 مورد از اين بيماران، مواردی بوده اند که قبلا در مراکز مختلف تحت عمل واريکوسلکتومی به روش معمولی قرار گرفته بودند ولی واريکوسل برطرف نشده بوده و يا عود کرده بود که مجددا تحت عمل واريکوسلکتومی ميکروسرجری قرار گرفتند و موفق بوده است.)
آيا عمل جراحی واريکوسلکتومی منجر به معلوليت يا ناباروری مي گردد ؟ اين سؤالی است که بسياری از بيماران قبل از جراحی سؤال می کنند و درجواب بايستی گفت که عمل واريکوسلکتومی جهت درمان يا جلوگيری از ناباروری انجام می گردد و خود منجر به ناباروری نمی گردد و پس از جراحی نيز فرد می تواند به فعاليتهای عادی روزمره و انجام ورزش و کار بطور معمول و قبل از جراحی بازگردد. لذا معلوليتی ايجاد نمی کند.
دستخطی که تو را عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست.. بخند!
|
|
|
Setare07 عزیز از راهنمایی جامع شما بسیار خرسند شدم. کارهای زیبات رو در سایت دیده ام وباید اعتراف کنم که شما رو انسان فرزانه ای میدونم. آدمک آخر دنیاست بخند"آدمک مرگ همین جاست بخند
|
|
|
Quoting: aemdad اما شما ای نو گلان زیبای امید در شوره زار قلب غارت شده من بذر عشق پاشیدید. kaveh87 ""laleh23""TIffany یاران قلبم آشیانه مهرتان گشت آن زمان که شمیم روح بزرگتان جانم را نواخت. واما لاله عزیز بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است.منتظر الطاف کریمانه ات هستم.

لاله
|
|
|
لاله جان ممنونم از اینکه بازم به من سر زدی""وفای تو را نازم ای برگ گل""که من از خدا هم جفا دیده ام
|
|
|