صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی
/
مدیران محترم لطفا جواب منو بدید.اطلاعات کامل پزشکی میخوام خیلی نگران هستم.
.
1
.
2
.
>>
نویسنده
پیام
aemdad
اعضا
#
: 1 Jul 2008 01:19
سلام من به کمک نیاز دارم.در درگیریهای دانشگاه تهران دستگیر شدم و بر اثر بعضی مسایل دچار بیماری-varicoceleشدم حالا با هر دکتری صحبت میکنم جواب درستی نمیگیرم.خواهش میکنم مرجع کاملی به من معرفی کنید
lili naze
مدیر
#
: 1 Jul 2008 01:37
شرمنده من هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم
ولی مطمئنم که برو بچه ها اگه اطلاعاتی داشته باشن حتما اینجا کمکت میکنن
******* از جان چــــــــــه عزيز است ؟ بگو آن به تــــــــــــــو بخشم !!! *******
sam_ra
اعضا
#
: 1 Jul 2008 02:06
Quoting: aemdad
سلام من به کمک نیاز دارم.در درگیریهای دانشگاه تهران دستگیر شدم و بر اثر بعضی مسایل دچار بیماری-varicoceleشدم حالا با هر دکتری صحبت میکنم جواب درستی نمیگیرم.خواهش میکنم مرجع کاملی به من معرفی کنید
دوست عزیز
ضمن ستایش شما بخاطر پرداخت بهای مبارزه ، باید عرض کنم :
تعداد افرادی که مبتلا به این بیماری هستند کم هم نیست !
ولی فکر نمیکنم راهی بجز عمل جراحی داشته باشید .
بهرحال تصور نمیکنم در این سایت یا سایتهای مشابه کمکی از دوستان بربیاد .
فقط توصیه میکنم مقاله زیر را مطالعه کن .. شاید برات مفید باشه .
http://amizesh.blogfa.com/post-116.aspx
kandoo747
اعضا
#
: 1 Jul 2008 02:14 | ویرایش بوسیله: kandoo747
aemdad
خب دیگه . . با توجه به این حرف شما . . دیگه ما ترسیدیم و سالروز 18 تیر رو برگذار نمی کنیم . . خیالت راحت !
با سپاس ( سلام حاجی رم برسون )
آرمان . . ! ( دم احمد باطبی گرم . . امروز که توی تفسیر خبر voa دیدمش . . دیدم همونیه که فکر می کردم )
Sur 20 amis . . 19 disent de mal de vous et le dernier qui en dit du bien lu dit mal !
aemdad
اعضا
#
: 2 Jul 2008 02:56
سلام lilinaze "sam_ra "kandoo747 ممنونم از اینکه با نظرات محترمانه خودتون باعث کاهش بار روانی این مسئله شدید.اما باید بگم تمام مرارتها ورنجها و 6سال حبس رو با جون ودل تحمل کردم فقط برای ایران و ایرانی.وباز هم ثابت قدم و استوار فر یاد خواهم زد چو ایران نباشد تن من مباد...
Kaveh87
اعضا
#
: 2 Jul 2008 14:51
Quoting: sam_ra
ولی فکر نمیکنم راهی بجز عمل جراحی داشته باشید
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
laleh23
اعضا
#
: 2 Jul 2008 15:09
aemdad
خصوصیتو چک کن
لاله
Tiffany
اعضا
#
: 2 Jul 2008 20:09
واريكوسل بيماري واريسي وريد هاي اسپرمي است و بيشتر در سمت چپ عارض ميشود عموما نشانه هاي ظاهري ندارد درمان بسته به نظر دكتر بستن بيضه بند يا جراحي وبرداشتن تعدادي از وريد هاست براي عمل كشاله ران يا كيسه بيضه را ميشكافند.
اگر اطلاعات بيشتري مي خواي به سايتهاي پزشكي زير مراجعه كن وكلمه varicoceleرو جستجو كن.
www.mayoclinic.com
انگليسي براي عموم
www.medscape.com
انگليسي تخصصي
www.irteb.com
فارسي
aemdad
اعضا
#
: 3 Jul 2008 05:07
ای گل تو ز جمعیت گلزار چه دیدی جز سر زنش و بد سری خار چه دیدی ای لعل دل افروز تو با اینهمه پرتو جز مشتری سفله به بازار چه دیدی رفتی به چمن لیک قفس گشت نصیبت غیر از قفس ای مرغ گرفتار چه دیدی/// و باز هم سلام.دیگر داشت باورم میشد که مردمان دیارم ایران در ستیغ سوزان قرون توحش روحشان را به دگماتیسم نقاب دار زمان سپرده اند وما دیگر عروسکان آدم نمایی بیش نیستیم.وکوک میشویم به وسعت زمان و نام و عشق وخوابمان.
اما شما ای نو گلان زیبای امید در شوره زار قلب غارت شده من بذر عشق پاشیدید. kaveh87 ""laleh23""TIffany یاران قلبم آشیانه مهرتان گشت آن زمان که شمیم روح بزرگتان جانم را نواخت. واما لاله عزیز بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است.منتظر الطاف کریمانه ات هستم.
aemdad
اعضا
#
: 3 Jul 2008 05:32
عشق بازی به همین آسانیست مثل برگی به درخت/// IDخودم رو میزارم تا شاید روزی دل بی پناه من پناهگاه بال و پر شکسته ای رنجور شود و یا بلند پروازی مهربان ما را لایق یک جمله ء روح نواز خود بداند. kamran4161352@yahoo.com
.
1
.
2
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.