| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام. من خواستم بدونم که اپیل یعنی چیه ؟و چطور باید این کار رو واسه کم کردن موی بدنم انجام بدم لطفا راهنمای کنین
|
|
|
# : 24 Jun 2008 03:12 | ویرایش بوسیله: sam_ra
Quoting: pesar_tanha_1_1 سلام. من خواستم بدونم که اپیل یعنی چیه ؟و چطور باید این کار رو واسه کم کردن موی بدنم انجام بدم لطفا راهنمای کنین
اپیل را معمولا" روی سرشونه لباس ( بالای آستین ) میدوزند تا لباس آدم صاف واییسته . تاحالا هم نشنیدم که عوارضی مثل کچلی داشته باشه .. نگران نباش .

|
|
|
نه من اونو نمیگم تو یه تاژیک خوندم با اپیل کردن میتونید موهای بدنتون رو از بین ببرید .آستین 
|
|
|
|
|
sam_ra دستت دکتر بابت راهنمایی های ارزنده ات درد نکنه 
|
|
|
Quoting: pesar_tanha_1_1 نه من اونو نمیگم تو یه تاژیک خوندم با اپیل کردن میتونید موهای بدنتون رو از بین ببرید .آستین تو همین طور تاژیک بخون تا دکتر بر گردده 
|
|
|
sam_ra
Quoting: sam_ra اپیل را معمولا" روی سرشونه لباس ( بالای آستین ) میدوزند تا لباس آدم صاف واییسته . هنوز هم به اس کردن امت شریف وهمیشه در صحنه مشغول هستی  حقشونه
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: royale_korosh هنوز هم به اس کردن امت شریف وهمیشه در صحنه مشغول هستی حقشونه
اس = راهنمایی royale_korosh بله .. این ملت گردن ما حق دارن . وظیفه منه که برادر دینی خودم را راهنمایی کمک کنم .

|
|
|
عزیزم تاژیک نه تاپیک
none
|
|
|
|
|
Quoting: pesar_tanha_1_1 سلام. من خواستم بدونم که اپیل یعنی چیه ؟و چطور باید این کار رو واسه کم کردن موی بدنم انجام بدم لطفا راهنمای کنین منظورش اپیلیدور بود جگر...
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: sam_ra بله .. این ملت گردن ما حق دارن . وظیفه منه که برادر دینی خودم را راهنمایی کمک کنم . موفق باشی 
بهار من گذشته شاید...
|