صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / عمل زیبایی
نویسنده پیام
# : 13 Jun 2008 15:22

سلام دوستان
من تازه عضو سایت شدم و یک سوال ازتون داشتم
آیا عملی برای زیبایی دستگاه تناسلی خانمها وجود داره؟ و اینکه چرا لبهای کوچک در بعضی از افراد آویزون هستند؟

# : 13 Jun 2008 15:42

اگه کسی اطلاعی در این مورد داره راهنمایی کنه خیلی برام مهمه

# : 13 Jun 2008 15:51

are ke vojod dare mage nemidonesti?

c0ck_khastani
# : 14 Jun 2008 02:08 | ویرایش بوسیله: sam_ra

Quoting: saharbanoo
سلام دوستان
من تازه عضو سایت شدم و یک سوال ازتون داشتم
آیا عملی برای زیبایی دستگاه تناسلی خانمها وجود داره؟

saharbanoo
منظورت از دستگاه تناسلی خانمها چیه؟ .. همون کس را میگی ؟
ببین خانم
کس به خودی خود زیبا آفریده شده .. کس هم مانند دیگر اعضای بدن مثل سروصورت میمونه که باید بهش برسی تا قشنگ بشه .
من خودم موهای دور و برش را میزنم ولی یک تکه مو میذارم اون بالاش باقی بمونه ( مثل این زنهای خارجی ) .
آرایش موهای کس برای زنهایی خوبه که اون مرده کسشون را لیس میزنه ( ماها که کمی کلاسمون بالاتره بهش میگیم ساک زدن )
و اینکه چرا لبهای کوچک در بعضی از افراد آویزون هستند؟

فکر کنم چون این سایت اسمش آویزونه شما هم داری به خودت تلقین میکنی عزیزم .

# : 14 Jun 2008 02:23

چرا لبهای کوچک در بعضی از افراد آویزون هستند؟

یکی از سوالهای بی جواب کودکی سیاوش هم همین بوده !!

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
# : 16 Jun 2008 21:50

پس جوابش رو نمی دونید من می دونم که این عمل وجود داره ولی اینکه اسمش چیه و چه متخصصی این عمل رو انجام می ده برام مهمه

# : 1 Jul 2008 05:23

اسمش عمل vagiplasty )vagina plastic surgery) هستش، کار متخصص جراحی پلاستیک هستش که از دم و دستگاه تناسلی زنانه هم چیزی حالیش باشه که یه وقت صدمه ای نزنه. در واقع یه تخصص جداگانه هستش. نمی دونم که توی ایران وجود داره یا نه. اما توی خارج از ایران انجام می شه.

# : 6 Jul 2008 06:51

Quoting: captivity
اسمش عمل vagiplasty )vagina plastic surgery) هستش، کار متخصص جراحی پلاستیک هستش که از دم و دستگاه تناسلی زنانه هم چیزی حالیش باشه که یه وقت صدمه ای نزنه. در واقع یه تخصص جداگانه هستش. نمی دونم که توی ایران وجود داره یا نه. اما توی خارج از ایران انجام می شه.

بله وجود داره

لاله
# : 8 Jul 2008 15:03

Quoting: mashgholam
یکی از سوالهای بی جواب کودکی سیاوش هم همین بوده !!

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 9 Jul 2008 20:56

بله اگر كسي كليتوريس بزرگي / يا لبهاي داخلي بزرگ غير عادي يا مثلا يك طرف 2 برابر طرف ديگه داشته باشه ميشه قسمتهاي اضافي رو برداشت. البته
اين كاملا بستگي به سليقه خود شخص وبخصوص شريك جنسي اون داره در 2 ادرس زير ميتوني عكسهاي مربوطه labiaplasty از دسته cosmetic surgery
رو ببيني.
http://www.labiaplastysurgeon.com/labiaplasty-photos.html
http://www.labiaplastysurgeon.com/labiaplasty-photo-gallery.html
در ضمن شكل الت تناسلي در افراد از نظر اندازه ها و... بسيار متغيره مثل قيافه و اندامهاي ديگه.

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.