صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی
/
yek soale mohem daram, behem komak konid khahesh mikonam
.
1
.
2
.
3
.
4
.
>>
نویسنده
پیام
khanoomtala
اعضا
#
: 12 Jun 2008 19:50
salam man taze daram ertebate sexy tajrobe mikonam
midoonam ahmaghanast amma man nemidoonam key orgasm misham, vaghti sex daram az hamoon ebteda koli tarashoh daram va vaghti ke az tolombe zadane doostam khaste misham migam ke orgasm shodam oonam ye kami edame mide ke abesh biyad
amma man vaghan nemidoonam ke orgasm zan che jooriye, va az koja befahmam ke orgasm shodam
Merci
Tala
Kaveh87
اعضا
#
: 12 Jun 2008 20:38 | ویرایش بوسیله: Kaveh87
دوست عزیز مقاله ای رو براتون آپلود کردم شاید بتونه کمکتون کنه.....
http://www.2shared.com/file/3427093/2e4de686/7_neshaneye_erza_zan.html
برای دانلود مقاله پایین صفحه روی save کلیک میکنید بعد از دانلود با کمک برنامه آکروبات ریدر میتونید مقاله رو بخونید
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
khanoomtala
اعضا
#
: 12 Jun 2008 21:35
salam khaveh jan
Merci khob ye kam khiyalm rahat shod ke man normalam va ye chizaye dasgiram shod.
Merci
Tala
Kaveh87
اعضا
#
: 12 Jun 2008 21:36
khanoomtala
موفق باشی
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
khanoomtala
اعضا
#
: 12 Jun 2008 22:07
pas age mishe 2 ta soale digamam javab bedin:
1. pesar ha mitoonan ke bela fasele bad az sex dobare tahrik shan va ye sex dige dashte bashan?? man in ghaziyaro too khaterati ke neveshtan kheyli ziyad didam dar hali ke hich vaght dooset khodam hata too 1 shab natooneste 2 bar sex kone? age in emkan baraye tamame pesarha voojood dare rahe halesh chiye??
2. man kheyli vaghta bad az 10 min dobare meyle jensi daram, in tabiyee hast ya be dalile inke man doros erza nashodam? yani agar ye dokhtar kamel va dorost erza beshe dige bade 10 min dobare meyle jensi nadare??
Merci
Tala
Kaveh87
اعضا
#
: 12 Jun 2008 22:23 | ویرایش بوسیله: Kaveh87
khanoomtala
Quoting: khanoomtala
. man kheyli vaghta bad az 10 min dobare meyle jensi daram, in tabiyee hast ya be dalile inke man doros erza nashodam? yani agar ye dokhtar kamel va dorost erza beshe dige bade 10 min dobare meyle jensi nadare
در مورد سوال دومت....
اینکه تا چقدر میتونی سکس داشته باشی بستگی به خودت داره.......ولی تو مقاله ای خوندم خانوم ها تا 56 بار پشت هم میتونن ارگاسم داشته باشن ...بنابر این چیز غیر طبیعی نیست
Quoting: khanoomtala
. pesar ha mitoonan ke bela fasele bad az sex dobare tahrik shan va ye sex dige dashte bashan?? man in ghaziyaro too khaterati ke neveshtan kheyli ziyad didam dar hali ke hich vaght dooset khodam hata too 1 shab natooneste 2 bar sex kone? age in emkan baraye tamame pesarha voojood dare rahe halesh chiye
در مورد سوال اول.....
راستش....نمیخوام بگم نیست.....ولی من خودم ندیدم
ولی میگم ممکنه باشن کسانی که چند میتونن سکس کنن در یک شب.....ولی عموما مرد ها بعد از یک بار ارگاسم نمیتونن پشت سرش خودشون و برای ارگاسم دوم آماده کنه
با این حال سوال اولت رو شاید کسی بهتر بتونه جواب بده
khanoomtala
اعضا
#
: 12 Jun 2008 22:50
Bazam merci
Heart_Ace
اعضا
#
: 13 Jun 2008 00:30
Quoting: Kaveh87
عموما مرد ها بعد از یک بار ارگاسم نمیتونن پشت سرش خودشون و برای ارگاسم دوم آماده کنه
ببخشید کاوه خانوم لطفا راجع به مسائل ما نظر ندید
کاوه تو هم گودی کمر گرفتی؟
انوم ها تا 56 بار پشت هم میتونن ارگاسم داشته باشن
مگه ما چی کم داریم ازشون؟
remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
Kaveh87
اعضا
#
: 13 Jun 2008 09:32
Heart_Ace
Quoting: Heart_Ace
ببخشید کاوه خانوم لطفا راجع به مسائل ما نظر ندید
کاوه تو هم گودی کمر گرفتی؟
مگه خانوما هم گودی کمر میگیرن؟
Quoting: Heart_Ace
مگه ما چی کم داریم ازشون؟
یه چیزایی اضافه داریم
Heart_Ace
اعضا
#
: 13 Jun 2008 18:24
مگه خانوما هم گودی کمر میگیرن؟
نميدونم اينهاش ديگه به تجربه خودت بستگي داره.. به هرحال من گوديش رو ديشب اومده بودي ديدم
یه چیزایی اضافه داریم
چرا با جمع اول شخص بستي كاوه خانوم؟
remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
.
1
.
2
.
3
.
4
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.