| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: lolipup کدوم؟؟؟ راجب چی حرف می زنی؟؟؟

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
# : 10 Jun 2008 03:18 | ویرایش بوسیله: sam_ra
Quoting: lolipup کدوم؟؟؟ راجب چی حرف می زنی؟؟؟ آخه آب نبات!! "راجع به " را اونجوری مینویسند؟!!!
تازه هنوزم امثالهم غلطه!!.. گریه ام گرفت برات .

|
|
|
Quoting: sam_ra بنظر من عامل این مشکل هم تنها مرد نیست .. شاید بیش از پنجاه درصد مشکل از خانمها سرچشمه میگیره . این درسته و ابن میتویه یه مشکل اساسی تو زندگی زناشویی باشه. ولی راهش ابن نبست که مرد بره دنبال زنه دیگه ای. عوضش یاید مشکل رو ریشه یابی کنه شاید خانمه از چیری ناراحته شاید روز خسته کننده ای رو داشته شاید احساس میکته که فقط تو رختخواب برا شوهرش مطرح هستش. اینا فقط چند تا مثاله. در ضمن یه چیز دیگه... گاهی اوقات مرها از زناشون انتظار دارن مطابق اون پرن استاره که مثلا تو آویرون دیدن عمل کنه. و اگه خانمه کمی خودشو جمع کنه بهش میگن تو سردی. بابا نمیشه. اولا اون زنا اکثرا تحت تاثر دارو هستن دوما خوب هنر پیشه هستن مجبوره اون حالتهای رو بیاد که کارگردان میگه و بیننده می خواد ببینه و الزاما حالتهای طبیعی خودش نیست.
|
|
|
|
|
# : 10 Jun 2008 04:23 | ویرایش بوسیله: sam_ra
Quoting: lolipup این درسته و ابن میتویه یه مشکل اساسی تو زندگی زناشویی باشه. ولی راهش ابن نبست که مرد بره دنبال زنه دیگه ای. عوضش یاید مشکل رو ریشه یابی کنه شاید خانمه از چیری ناراحته شاید روز خسته کننده ای رو داشته شاید احساس میکته که فقط تو رختخواب برا شوهرش مطرح هستش. اینا فقط چند تا مثاله. در ضمن یه چیز دیگه... گاهی اوقات مرها از زناشون انتظار دارن مطابق اون پرن استاره که مثلا تو آویرون دیدن عمل کنه. و اگه خانمه کمی خودشو جمع کنه بهش میگن تو سردی. بابا نمیشه. اولا اون زنا اکثرا تحت تاثر دارو هستن دوما خوب هنر پیشه هستن مجبوره اون حالتهای رو بیاد که کارگردان میگه و بیننده می خواد ببینه و الزاما حالتهای طبیعی خودش نیست. خب درسته .. همه حرفات منطقیه . ولی منظور من اینه که بعضی خانوما اصلا" نمیتونن گرم باشن .. خیلی هم سعی میکنن ولی انگار این استعداد را ندارند !! .. درسته؟ ببین! .. تجربه ثابت کرده که شاید بیش از 70% استحکام بنای زندگی بر پایه روابط گرم زناشوئیه . اصلا" یه چیزی : اینهمه زن و شوهر که طلاق میگیرند ، از هر کدوم که بپرسی دلیل جدائیتان چی بود؟ میگن : تفاهم اخلاقی نداشتیم ! ولی آیا واقعا" دلیل اصلی همینه؟ بنظر من بیش از هشتاد درصد طلاقها بدلیل عدم تفاهم جنسیه ! ولی زن و مرد شرم میکنند که دلیل اصلی را بگن و مجبورن علت را " عدم تفاهم اخلاقی " ذکر کنند .

|
|
|
# : 10 Jun 2008 05:31 | ویرایش بوسیله: lolipup
Quoting: sam_ra ولی منظور من اینه که بعضی خانوما اصلا" نمیتونن گرم باشن .. خیلی هم سعی میکنن ولی انگار این استعداد را ندارند !! .. درسته؟ درسته که بعضی خانوما سردن ولی بعضی از آقاینون هم روش عشقبازی رو بلد نیستن یا زیادی خودخواهند و بی حوصلگی نشون میدن . اغلب سردی یا گرمی خانونما واکنشی هستش به رفتار مرد. در اوایل ارتباط جنسی مسائلی مثه شرم و خجالت حتی نوع تربیت و فرهنگ امکان داره باعث بشه که زن سرد و بی علاقه جلوه کنه ولی با رفتار و برخورد صحیح مرد زن خیلی سریع میتونه تبدیل به همون پرن استار بشه. مثال: خانومی که ابتدا بدنشو از مردش می پوشونه اما به محض اینکه شوهرش این احساسو بهش بده که در چشم او زیباترین بدنهارو داره سریع خجالتش ریخته میشه و اصلا لذت از به نمایش گذاشتن بدنش میبره و در عین حال بلعکس اگه حس کنه مردش همیشه او رو به نگاه انتقاد آمیز و تحقیر کننده می بینه تمام اعتماد خودشو برا لوندباریها و دلربایی کردن لازمه از دست میده و به قول شما تبدیل به زنی سرد میشه.
|
|
|
خانم lolipup به نکته جالبی اشاره کردید درست است فرمایش شما و لی در این دوره و زمونه کو وقت و کدام حال و حوصله و عدم خستگی... قبول کنید خانمها از نظر درک منطقی گاهی اوقات- فقط گاهی اوقات- واقعا دچار سر گیجه میشن.
قوقولی قو قول
|
|
|
# : 10 Jun 2008 23:46 | ویرایش بوسیله: lolipup
Quoting: m73ir قبول کنید خانمها از نظر درک منطقی گاهی اوقات- فقط گاهی اوقات- واقعا دچار سر گیجه میشن اینگونه تفکر راجع به خانمها دلیل مشکلی هستش که تو همون تاپیک زدی. http://www.avizoon.com/forum/3_62932_0.html
|
|
|
بابا اصلا خانمها از سکس برای پیشبرد اهدافشون استفاده میکنن یه سکس میدن هزار تا چیز دیگه میخوان.... من به شخصه انواع روشهای ارضایی رو بلد هستم و بکار میبرم و طرف مقابلم هم کلی حال میکنه ...حتی شده که 3 تاکید میکنم" سه " بار ارضا میشه ولی وقتی من از طرفم یک سال کوچکتر هم هستم مطمئن هستم که اون اندازه من نه تنها سکسی نیست حتی رمانتیک هم نیست. پس حتما هم گام با من در این موضوع پیشرفت نداره و واقعا میل در اون سن پایین امده است.
قوقولی قو قول
|
|
|
|
|
Quoting: javatiiiiiiiiiii حساس می کنم نیاز دارم به یه نفر دیگه میگما نکنه گی داری میشی خودت خبر نداری؟
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
Quoting: lolipup درسته که بعضی خانوما سردن ولی بعضی از آقاینون هم روش عشقبازی رو بلد نیستن

Quoting: dariushagha میگما نکنه گی داری میشی خودت خبر نداری؟

♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|