| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: ahmadbandar کی گفته دوست پسر پیدا کنی مجبوری به داداشت بده که حتماً ملاحظت رو می کنه سکس با داداش حال میده خاک تو ملاجت کس مخ تو انسانیت سرت نمیشه ؟ داری برمیگردی به عصر هجر وقتی آدما همدیگه رو می خوردن و میکردن
صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
|
|
|
Quoting: khanum میخوام باکره بمونم اونوقت درحالی که میشه کره رو هرروز به مقدار لازم از بقالی سرکوچه گرفت شما اینهمه کره رو میخوای چیکار؟؟  نکنه شایعه شده کره هم قراره گرون بشه؟!؟ سوپسیت داشت اونم؟!؟  میمونه خراب میشه ها.. از من گفتن بود حالا میخوای راهنماییم رو به گوش بگیر میخوای به عضو انتهای خط تقارن دوست پسرت 
Quoting: khanum آیا امکانش هست که یهوحشری بشه و بکارتم رو از دست بدم؟ مگه بکارتت رو چسبوندی به آمپرسنج اون که هروقت زد بالا از دست بدیش؟ 
Quoting: khanum اگر آری،چطور میتونم از این اتفاق ممانعت کنم؟ یه سر ببرش قزوین تجربه کسب کنه باقیش حله.. دیگه حتی شب ازدواج هم بکارتت تکون نمیخوره 
Quoting: sam_ra من میتونم باشما یک معامله بکنم چه آدمهایی پیدا میشنها!!! این اومده میگه میخواد کره هاش رو نگه داره اونوقت تو میخوای یه معامله بهش کنی؟!؟ 
no matter who u r or what u do!... there's always a thing 2 sigh 4 u
|
|
|
# : 12 Jun 2008 21:46 | ویرایش بوسیله: Heart_Ace
Quoting: maste_batel داری برمیگردی به عصر هجر لازم به ذکره که عصر حجر با عصر هجر خیلی فرق داره... اون کنایه ای که میگن عصر حجر هست که انگلیشش اشاره به همون استون ایج یعنی عصر سنگ داره که همه چیز رو با سنگ میساختن و توی غارها اکثرا زندگی میکردن... عصر هجر به یه دوره ای از عصر یخبندان میگن که اقیانوس آرام از اطراف تنگه برینگ و اقیانوس اطلس از طرف گرینلند منجمد شد و خشکیهای قاره های آسیا و اروپا به امریکا وصل شد و انسانهای نخستین برای آشنایی بیشتر با طبیعت اطرافشون مسافتهای زیادی رو میپیمودن و چون بین قاره های مختلف سفر میکردن و یه جور چرخه برای سفرهاشون درست شده بود اسم اون مدت رو میگن اماگریشن ایج یعنی عصر هجر 
|
|
|
|
|
khanum bastegi be bfet dare,ke to khodet az hame behtar mishnasish,age kasi bekhad parde bezane ba ghasde ghabli mizane,na inke too sex divoone beshe bokone toosh,sex oonghadra ham bozorg nis ke kasi toosh bekhad divoone beshe vo aghlesho az dast bedevo nadoone chikar mikone. ;)
tj
|
|
|
سلام
این همه جواب دادین هیچ کدوم بدرد این دوست نخورد
دوست عزیز شما به دوستتون این مشکل رو بگین مطمئن باشید که مشکلی براتون درست نمیشه . فکر کنم شما و دوست پسرتون از راه های دیگه ای هم بتونید لذت ببرید
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
Quoting: Golden_Eagle سلام این همه جواب دادین هیچ کدوم بدرد این دوست نخورد

Quoting: Golden_Eagle فکر کنم شما و دوست پسرتون از راه های دیگه ای هم بتونید لذت ببرید مثلا" چیپس و ماست!
|
|
|
Quoting: estrogen مثلا" چیپس و ماست! منم ميخوام
|
|
|
بالاخره این کره ها چی شد؟ گرونش کردن؟ 
|
|
|
|
|
Quoting: shagerd_tanbal فرهنگ بیا رواج بدیم کیر پسر را ساک بزنن دخترا چه حالی میه خدا از بزرگی کمت نکنه اگه می شه زودتر رواج بدین این فرهنگ رو که به عمر ما هم برسه به خدا پیر شدیم .
دیگه خیلی کم می آم . دلم واستون خیلی تنگ می شه .
|
|
|
ميخوام نموني دختره جنده خجالت نميكشه میخوام باکره بمونم جنده
123456
|