| نویسنده |
پیام |
|
|
من با دوست پسرم سکس دارم اما نمیخوام پرده ام پاره بشه.ضمن اینکه دوست پسرم دیر ارضا میشه.آیا امکانش هست که یهوحشری بشه و بکارتم رو از دست بدم؟اگر آری،چطور میتونم از این اتفاق ممانعت کنم؟
|
|
|
خب شما فقط باید از کون سکس داشته باشی
|
|
|
Quoting: khanum من با دوست پسرم سکس دارم اما نمیخوام پرده ام پاره بشه.ضمن اینکه دوست پسرم دیر ارضا میشه.آیا امکانش هست که یهوحشری بشه و بکارتم رو از دست بدم؟اگر آری،چطور میتونم از این اتفاق ممانعت کنم؟ khanum من میتونم باشما یک معامله بکنم .. اگر موافق باشید به مطب من بیائید تا خودم پرده شما را که از نوع حلقوی هم هست بردارم . سپس شما نزد دوست پسرتان بروید تا آن بیچاره هم زیاد زجر نکشد و هر طور دلش میخواد با شما سکس کند . شما ظرف یک هفته هر چه میتوانید کس بدهید و روز هشتم دوباره به مطب بیایید تا بنده پس از تست آنجایتان ، در ازای مبلغی ناچیز پرده شما را دوباره بدوزم .. بطوریکه خدا هم نتواند بفهمد که این کس دست خورده است .

|
|
|
|
|
sam_ra
Quoting: sam_ra من میتونم باشما یک معامله بکنم .. اگر موافق باشید به مطب من بیائید تا خودم پرده شما را که از نوع حلقوی هم هست بردارم . سپس شما نزد دوست پسرتان بروید تا آن بیچاره هم زیاد زجر نکشد و هر طور دلش میخواد با شما سکس کند . شما ظرف یک هفته هر چه میتوانید کس بدهید و روز هشتم دوباره به مطب بیایید تا بنده پس از تست آنجایتان ، در ازای مبلغی ناچیز پرده شما را دوباره بدوزم .. بطوریکه خدا هم نتواند بفهمد که این کس دست خورده است . خوشم میاد خوب ملتو اس میکنی.به این امر شریف ادامه بده.
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
# : 5 Jun 2008 17:38 | ویرایش بوسیله: sam_ra
Quoting: royale_korosh خوشم میاد خوب ملتو اس میکنی. به این امر شریف ادامه بده. اس = درمان ، مداوا ، معالجه --------------------------------- انجام وظیفه است برادر .. این مردم گناه دارن . عیبی نداره .. جای دوری نمیره .

|
|
|
Quoting: royale_korosh خوشم میاد خوب ملتو اس میکنی.به این امر شریف ادامه بده.

در سکوت خود خرابم
|
|
|
be nazare man shooma sexx nadashte bashiid kheili behtare
من تا حالا كس نكردم
|
|
|
واسش بخور این فرهنگ بیا رواج بدیم کیر پسر را ساک بزنن دخترا چه حالی میه
|
|
|
|
|
Quoting: khanum من با دوست پسرم سکس دارم اما نمیخوام پرده ام پاره بشه.ضمن اینکه دوست پسرم دیر ارضا میشه.آیا امکانش هست که یهوحشری بشه و بکارتم رو از دست بدم؟اگر آری،چطور میتونم از این اتفاق ممانعت کنم؟ خب باید دوس پسری پیدا کنی که رفتار پرخطر نداشته باشه کسی که بشه بهش اعتماد کرد  یه آدم خونسرد ولی سکسی و دیوانه کننده دقیقا بر عکس من 
صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
|
|
|
کی گفته دوست پسر پیدا کنی مجبوری به داداشت بده که حتماً ملاحظت رو می کنه سکس با داداش حال میده
|