صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / میخوام باکره بمونم
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 3 Jun 2008 14:58

من با دوست پسرم سکس دارم اما نمیخوام پرده ام پاره بشه.ضمن اینکه دوست پسرم دیر ارضا میشه.آیا امکانش هست که یهوحشری بشه و بکارتم رو از دست بدم؟اگر آری،چطور میتونم از این اتفاق ممانعت کنم؟

# : 3 Jun 2008 17:09

خب شما فقط باید از کون سکس داشته باشی

# : 4 Jun 2008 03:34

Quoting: khanum
من با دوست پسرم سکس دارم اما نمیخوام پرده ام پاره بشه.ضمن اینکه دوست پسرم دیر ارضا میشه.آیا امکانش هست که یهوحشری بشه و بکارتم رو از دست بدم؟اگر آری،چطور میتونم از این اتفاق ممانعت کنم؟

khanum
من میتونم باشما یک معامله بکنم .. اگر موافق باشید
به مطب من بیائید تا خودم پرده شما را که از نوع حلقوی هم هست بردارم .
سپس شما نزد دوست پسرتان بروید تا آن بیچاره هم زیاد زجر نکشد و هر طور دلش میخواد با شما سکس کند .
شما ظرف یک هفته هر چه میتوانید کس بدهید و روز هشتم دوباره به مطب بیایید تا بنده پس از تست آنجایتان ، در ازای مبلغی ناچیز پرده شما را دوباره بدوزم .. بطوریکه خدا هم نتواند بفهمد که این کس دست خورده است .

# : 5 Jun 2008 15:55

sam_ra

Quoting: sam_ra
من میتونم باشما یک معامله بکنم .. اگر موافق باشید
به مطب من بیائید تا خودم پرده شما را که از نوع حلقوی هم هست بردارم .
سپس شما نزد دوست پسرتان بروید تا آن بیچاره هم زیاد زجر نکشد و هر طور دلش میخواد با شما سکس کند .
شما ظرف یک هفته هر چه میتوانید کس بدهید و روز هشتم دوباره به مطب بیایید تا بنده پس از تست آنجایتان ، در ازای مبلغی ناچیز پرده شما را دوباره بدوزم .. بطوریکه خدا هم نتواند بفهمد که این کس دست خورده است .

خوشم میاد خوب ملتو اس میکنی.به این امر شریف ادامه بده.

بهار من گذشته شاید...
# : 5 Jun 2008 17:38 | ویرایش بوسیله: sam_ra

Quoting: royale_korosh
خوشم میاد خوب ملتو اس میکنی. به این امر شریف ادامه بده.

اس = درمان ، مداوا ، معالجه
---------------------------------
انجام وظیفه است برادر .. این مردم گناه دارن .
عیبی نداره .. جای دوری نمیره .

# : 6 Jun 2008 16:32

Quoting: royale_korosh
خوشم میاد خوب ملتو اس میکنی.به این امر شریف ادامه بده.

در سکوت خود خرابم
# : 8 Jun 2008 16:49

be nazare man shooma sexx nadashte bashiid kheili behtare

من تا حالا كس نكردم
# : 8 Jun 2008 16:56

واسش بخور این فرهنگ بیا رواج بدیم کیر پسر را ساک بزنن دخترا چه حالی میه

# : 9 Jun 2008 12:13

Quoting: khanum

خب باید دوس پسری پیدا کنی که رفتار پرخطر نداشته باشه
کسی که بشه بهش اعتماد کرد
یه آدم خونسرد ولی سکسی و دیوانه کننده دقیقا بر عکس من

صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
# : 10 Jun 2008 12:02

کی گفته دوست پسر پیدا کنی مجبوری به داداشت بده که حتماً ملاحظت رو می کنه سکس با داداش حال میده

. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.