| نویسنده |
پیام |
|
|
حتما در این زمینه تخصص نداری در زمینه کوس شناسی و تخصص شما در زمینه کیر هست خوشبختانه کیر من بدون هیچ داروی شدیدا شق میشه ولی برای حشری کردن زنها مطمن هستم اسپانیش فلی صد در صد جواب میده خیر موثق دارم حالا بهتره خودم بخرم روی یک کوس سرد مزاج تست کنم اگر شما خودت خانم هستی بگو روی خودت تست میکنم چطوره ؟
|
|
|
Quoting: pesarsxy حتما در این زمینه تخصص نداری در زمینه کوس شناسی و تخصص شما در زمینه کیر هست خوشبختانه کیر من بدون هیچ داروی شدیدا شق میشه ولی برای حشری کردن زنها مطمن هستم اسپانیش فلی صد در صد جواب میده خیر موثق دارم حالا بهتره خودم بخرم روی یک کوس سرد مزاج تست کنم اگر شما خودت خانم هستی بگو روی خودت تست میکنم چطوره ؟ من متاسفانه زن نیستم وگرنه بهت میدادم .. قابلی نداشت . ولی در این زمینه که میفرمائید مرد هستید و کیر مبارکتان سریعا" شق میشود باید بگویم برای شما هم بهترین روش همانا استفاده از روشهای سنتی است .. یعنی فقط و فقط استفاده ازکاسه آب یخ ( که امروزه در نزد روحانیت شریف و معظم رایج است ) . یعنی شما بمحض اینکه احساس کردید که نزدیک است ارضا شوید ، کیرتان را در کاسه آب یخ فرو کنید و هر وقت دوباره خوابید ، مجددا" به سکس کردن بپردازید . آن خانم هم که مرتبا" باید تخمه آفتابگردان بشکند و پوستش را تف کند روی کیر شما .

|
|
|
Quoting: sam_ra کیرتان را در کاسه آب یخ فرو کنی لذتش چند برابر میشه ، آب در آب میشه
|
|
|
|
|
دوست عزیز فکر کنم شما حتی نمی دونید مصرف اسپانیش فلی در چه مورد هست اصلا ربطی به ارضا شدن مرد نداره بهتر کمی تحقیق کنید
|
|
|
Quoting: pesarsxy دوست عزیز فکر کنم شما حتی نمی دونید مصرف اسپانیش فلی در چه مورد هست اصلا ربطی به ارضا شدن مرد نداره بهتر کمی تحقیق کنید اگر ربطی ندارد پس به تخممان که ربطی ندارد. دیگی که برای ما نمی جوشد بگذارید کله سگ در آن بجوشد

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: pesarsxy pesarsxy بچه ها کس شعر نگید بابا... آ
قای pesarsxy من میدونم چیه اسپانیش فلی... یک نوع قطره هست که باید بریزی توی نوشابه خانمه... رسم بر اینکه که بطرف بگی کار کردی چون یکهوی قاطی میکنه.. زیر بغلش و وسط کوسش داغ میشه و حتی نوکها پستون میزنه بیرون ...حتی یک دختره بهم گفت..کونش باز و بسته میشه.... خلاصه در اصل کلافه میشه زود لخت میشه و حشرش میزنه بالا فوری و بهتره که آماده باشی چون شل باشی دختره تو را میکنه با انگشت و دهنو از این حرفا...حالا...اگه مثلا توی پارتی باشی و نگی دختره ندونه چه خبره... فکر میکنه داره سکته چیزی میکنه شروع میکنه به داد و بیداد و کار به آمبولانس کشیده میشه و آبروتم میره و حتی شاید بگیرنت بری زندان... اوه راستی هیچ وقت...هیچ وقت بیشتر از یک قطره نباید بریزی.... طرف خیلی حالش وحشناک بد میشه...منکه توصیه نمیکنم... و فکر کنم دیگه غیر قانونی هم باشه...
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
15 تا 20 قطره را باید در آب بریزی و بدین طرف مقابل بخوره بعد نتیجه را می ببیند
|
|
|
Quoting: dariushagha اوه راستی هیچ وقت...هیچ وقت بیشتر از یک قطره نباید بریزی.... طرف خیلی حالش وحشناک بد میشه...منکه توصیه نمیکنم... و فکر کنم دیگه غیر قانونی هم باشه.
Quoting: pesarsxy 15 تا 20 قطره را باید در آب بریزی و بدین طرف مقابل بخوره بعد نتیجه را می ببیند نه عزیزم 15 تا 20 قطره که نه .. پانزده تا بیست سی سی !! ..( دقت کن : 20cc ) شما پانزده تا بیست سی سی بریز توی چاییش و بده بخوره .. اونوقت ببین چی میشه . اونوقت اینقدر حشری میشه که شما به اون گنده گی را درسته میکنه توی کسش .

|
|
|
|
|
Quoting: sam_ra نه عزیزم 15 تا 20 قطره که نه .. پانزده تا بیست سی سی !! ..( دقت کن : 20cc ) شما پانزده تا بیست سی سی بریز توی چاییش و بده بخوره .. اونوقت ببین چی میشه . اونوقت اینقدر حشری میشه که شما به اون گنده گی را درسته میکنه توی کسش . برای مردا همچین دارویی وجود نداره؟
|
|
|
بله اگه میخوای مرد رو حشری کنی ویاگرا بهش بده هم خوب شق میکنه و حشری میشه البته جدیدا چند تا قطره هم اومده تو بازار برای حشری کردن مرد ها
|