| نویسنده |
پیام |
|
|
چرا من تنوع جنسی میخواهم آیا طبیعی است ؟
اگه شما مجرد باشین میشه گفت طبیعیه ولی اگه متاهل باشین نه غیر طبیعی هستش
Quoting: m73ir اگه شما متاهل باشین اجازه میدهید همسر شما تنهایی به یه بار بره؟
چرا این سوال ؟
من یک پیشنهاد به شما میکنم البته قصده جسارت ندارم اگه خیلی تنوع جنسی دوست داری هیچ وقت ازدواج نکن .
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب حق حقه گریه رو لب اینه اون غصه غم...............
|
|
|
lolipup ممنون واقعا این اجازه رو نمی دی؟ میدونی که طبیعتا حسی در انسان است که طبیعتی با تنوع طلبی با این وضعیت رو در انسان سرزنش میکند، که گمان میکنم اسم ان وجدان باشد. ولی چرا؟ چرا این احساس در انسان هست؟ !!! از لا آباللی گری و ولنگ انگاری ، از شهوت رانی؟ از چی اگر هست خوب است ویا بد؟ اگر بد است چرا تصورات آن در ذهن است و میل به آن و این همان هوای نفسانی و... نیست که باید سرکوب شود؟
Golden_Eagle
با تشکر خوب است. خودم هم موافقم ولی باید تا آخرش باشم.و کنترل کرد. و مشغولیات دیگری پیدا کرد.
eshghe_sex2008 باشه عزیزم اگه خواستم یه گونی میکشم روی سرت و پشت سرتون میگم: خاک بازی نکن بچه!! ولی خدا نکنه تا اوون حد ادامه دار بشه. چون دیگه اون موقه کاملا از مسیر خارج شدم.
قوقولی قو قول
|
|
|
manam intoriam hazeram ba har kesi sex konam ama ba zanamam sex mikonam vali digari be mazajam khoshtare valo inke bad gel bashe
man
|
|
|
|
|
با سلام sasann_sa11 جان خب فکر میکنی این حالت طبیعی است . و اگرکاری غیر طبیعی باشد و حاصل یک مرض روحی و روانی و ناهنجاری باشد عوارض خطرناکی در پی خواهد داشت.که تا اخر عمر شما رو درگیر خواهد کرد و موفقیت را از شما سلب خواهد کرد.
قوقولی قو قول
|
|
|
زنها هم نياز به تنوع دارند
|
|
|
noonoo با سلام و تشکر... آیا شما هم زن هستید که این اظهار نظر رو میکنید یا هنوز تجربه نکرده گمان تنوع رو دارید؟!!!
قوقولی قو قول
|
|
|
من 1 زن هستم و خیلی هم تنوع در سکس رو دوست دارم سابق این حس رو نداشتم و لی حالا دوست دارم .ولی دوست دارم فقط با مردهایی باشم که در سکس ماهرن
|
|
|
nahidkhoshtip سلام منون از پاسخ شما ولی فکر میکنید چه قدر این حس طبیعی است و آیا همه این حس رو دارند؟ واقعا سابق این حس رو نداشتین؟ از کی نیاز رو حس میکنید؟
قوقولی قو قول
|
|
|
|
|
نبود نظر نبود؟
قوقولی قو قول
|
|
|
Man 24 salme tahal g.f nadashtm tazgya 1mahi mihse daram azhamin alan mitarsam bada age khastam ba yeki dige sex konm chmihse?? choon nemitoonm be sex fekr nakonm ro zendgim tasir gozashte
|