صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / چرا من تنوع جنسی میخواهم آیا طبیعی است ؟
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 20 May 2008 13:04 | ویرایش بوسیله: m73ir

سلام دوستان
من به عنوان یک مرد متاهل احساس نیاز به تنوع در آمیزش جنسی میکنم.
- چرا ما مردان بسیار بیشتر از زنان احساس نیاز به تنوع جنسی داریم آیا مشکلی در کار است؟
-تا چه حد این موضوع غیر طبیعی است؟ و اگر طبیعی است چرا ازدواج میکنیم و ازداواج در بین انسانها رایج شده است؟
-در ایران مناسب ترین روش چگونه میتواند باشد تا زمان زیادی صرف فروکش کردن غریزهای اینچنینی نکنیم؟
- آیا محدودیتهای حکومتی در خصوص مسائل عاطفی و جنسی از تکنیکهای زمام داری جهت مشغول کردن افراد جامع و اتلاف وقت آنان در جهت برآوردن یک از نیازهای خودشان و انحراف از مسائل اصلی جامعه است؟
-واقعاً چند درصد از وقت افراد (به خصوص افراد مجرد) صرف آرام کردن خودشان میشود؟
- آیا صرف وقت بسیار در این زمینه سبب انحراف مسیر زندگی فرد از مسیری که باید نمیشود؟
دوست دارم مدیران و با تجربه های سایت در این مورد اگر نظری دارند بیان کنند.
منتظر جوابهای شما هستم.
با تشکر

قوقولی قو قول
# : 21 May 2008 19:08

Quoting: m73ir
دوست دارم مدیران و با تجربه های سایت در این مورد اگر نظری دارند بیان کنند.

راستش من نه مدیر هستم نه می تونم خودمو جزو از با تجربه های سایت بذارم .... تازه مرد هم نیستم ولیکن اون سوال اولتون چون مقایسه ای در برابر خانمها کردید خواستم نظرمو بگم.

چرا ما مردان بسیار بیشتر از زنان احساس نیاز به تنوع جنسی داریم آیا مشکلی در کار است؟

این مسله به مرد بودن و زن بودن کاری نداره ....بیشتر به نوع فرهنگ و تربیت بستگی داره ... کما اینکه خانمهای ممالک غربی خیلی راحت از شریک جنسیشون خسته میشن و رابطه جدیدی برقرار میکنن. تو فرهنگ ایرانی چیزهایی که برا دخترها ننگ حساب میشه برا پسرها طبیعی جلوه داده میشه. خوانواده ها به پسرها آزادی میدن و وقتی دختر خانواده اعتراض میکنه جوابهای میشنوه از قبیل اون پسره نمی تونه خودشو کنترل کنه ولی تو دختری می تونی. در دوران ازدواج در صورت خیانت مرد به زن از زن انتظار میره که همسر عزیزشو ببخشه و زندگی رو ادامه بده .... چون بالاخره مرد بوده و تنوع خواسته..... زنی که با این نوع مرد زندگی مشترک رو ادامه بده از نشانه های گذشت و نجابتش هستش در صورتی که زنی به شوهرش خیانت کنه ببخشش شوهر حکم بی غیرتی حساب میشه و از اینکه زنی با وجود داشتن شوهر همچین عملی دست زده گناهی کرده غیر قابل ببخشش. حتی خانواده و جامعه هم حاضر به پذیرش اون زن فلک زده نیستن.
من خودم تصور میکنم ریشه این تفاوتها شاید در این باشه که قوانین شرعی و حتی مدنی ما همه بدست آقایون نوشته شدن . فکر کنم اونا یه نیم نگاهی به مادر و خواهرشون انداختن و یه این نتیجه گیریهای سطحی رسیدن و این قانونها رو در سطح جامعه پیاده کردن که امروزه مورد قبول عرف قرار گرفته. هیچوقت این قانونها بر اساس طبیعت وافعی زن نبوده.
راجب بقیه سوالها بهتره من جوابی ندم چون زن هستم و نگرانی اینو دارم که بد برداشت بشم.

# : 25 May 2008 08:26

با سلام
ممنون از اینکه جواب تاپیک من را ارسال کردید. لازم به ذکر است که من نمیخواهم مشکلات جامعه را حل کنم و یا انقلابی پایه گذاری کنم. بنده فقط میخواهم علت این غریزه یا شاید اختلال شخصیتی خودم را حل کنم. بنا بر این من هم با توجه به جامعه ای که در آن زندگی میکنم و میخواهم مطابق قوانین آن از زندگی بهره ببرم این سوال را مطرح کردم. وقتی در جامعه ما این نگاه برای خانمها سنگین تمام میشود - حداقل فعلا- من کاری به حقوق آنها ندارم و در واقع میخواهم خودم را ارزیابی و احیانا مشکلم را حل کنم.
با تشکر.

قوقولی قو قول
# : 25 May 2008 08:38

دوستان زیاد اینجا سر نمی زنم ممنون میشم اگه جواب دادین یه پیام به یاهو مسنجر من بفرستین.

قوقولی قو قول
# : 25 May 2008 09:32

آقا منم مشكل شمارو دارم و فكر ميكنم اين تو مردا يه چيز طبيعيه
هر چند خانمها ناراحت ميشوند.

# : 25 May 2008 09:35

آقا فرهاد اگه چیز طبیعی هست چرا انسانها ازدواج را تا آخر عمر برگزیده اند و سالیان سال دارند به این شیوه زندگی میکنند؟!!

قوقولی قو قول
# : 27 May 2008 17:55

خانم lolipup
خوشبختانه به مدد تکنو لوژی شما میتونید جواب بدین و کاملا هم ناشناس بمونین که حتی اگر هم به فرض محال مورد قضاوت قرار گرفتید باز هم ناشناس بوده اید و خواهید ماند. بنابر این شما نگران برداشت خوب یا بد نباشید کما اینکه بنده خودم خارج از سایت با ده ها نفر که خود را زن معرفی میکردند پیرامون خصوصی ترین مسائل صحبت کرده ایم بدون اینکه هویت کسی مشخص شود. در واقع یکی از مزایای تکنولوژی همین است که افکار انسانها بدون سانسور در اختیار هم قرار میگیرد و این نکته را همگی بهتر میدانیم که درصد کمی از عملیات و فکر و ذکر انسانها سکس است. و همیشه و همه جا قرار به عنوان کردن آن نیست. بنا بر این بهترین زمان الان و بهترین محل همین سایت است.
همین جا ، بگین و بنویسید و خوش باشید!

قوقولی قو قول
# : 28 May 2008 20:06

من هم خیلی دوست دارم در کنار زندگی متاهلیم با خانمی دوست و رابطه سکسی داشته باشم
ولی چطور میشه اینکار ا انجام داد اخه خانمها تا متوجه میشن متاهلی ازت فاصله میگیرن خیلیها بسمت من امدن ولی من ادمی رک و صادقی بودم وزندگیم گفتم انهام رفتن یعنی میگن دورع بگو راحت باش من هم دوست ندارم

# : 29 May 2008 10:39 | ویرایش بوسیله: lolipup

من نمیخواهم مشکلات جامعه را حل کنم و یا انقلابی پایه گذاری کنم.

تصور نمیکنم جواب من راه حل برا مشکلات جامعه بود. من در رابطه با سوال شما که گفتید چرا ما مردان بسیار بیشتر از زنان احساس نیاز به تنوع جنسی داریم جواب دادم و اشاره به این داشتم که نیاز به تنوع جنسی کاری به زن یا مرد نداره. همه انسانها از هر تنوعی لذت میبرن و فقط فاکتور فرهنگ و تربیت هستش که برا یه جنسی این مسئله رو رواج داده و برا یه جنس دیگه ممنوع. پس مشکل از طبیعت مردها نیست بلکه از تربیت اوناست. اگه دیدتونم از این که .....من مرد هستم و برام طبیعی هستش که تنوع بخوام پس حقم هست پس دنبالش برم ..... عوض کنید اونوقت مشکل حل میشه.

# : 29 May 2008 13:07

اقا far0049
من هم دوست دارم صادق باشم ام سوای صادق بودن از مسائل ذهنی که ممکن است بر اثر غیر طبیعی بودن این موضوع برایم پیش بیاورند تردید دارم و در شک هستم.
منون از اظهار نظرتون.

قوقولی قو قول
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.