| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام دوستان گرامی خواهیشا" مودب جواب بدهید اگه بلد نیستید جوب را لطفا" پست ندهید.
من مدتی یک هفته است عروسی کردم ولی متاسفانه همسرم درد بسیار زیادی را متحمل میشود موقه رابطه جنسی درد بسیار شدیدی دارد  اگه را حلی بلد هستید بگید تا انجام دهم سوال آیا ممکنه که که تازه روابط ما شروع شده باشه اینجوری شده باشه
عشق یعنی دیوانگی !
|
|
|
این سوال و کرده بودن قبلا
برو بچرخ پیدا میکنی
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
Quoting: sajad_refigh سلام دوستان گرامی خواهیشا" مودب جواب بدهید اگه بلد نیستید جوب را لطفا" پست ندهید خوب... مجبوریم مودبانه جواب بدیم...
آخه ک×خل.... تو اول برو دکتر هر وقت دکتر جوابتون کرد بیا مشکلت رو حل کنیم!
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
|
|
Quoting: sajad_refigh من مدتی یک هفته است عروسی کردم ولی متاسفانه همسرم درد بسیار زیادی را متحمل میشود موقه رابطه جنسی درد بسیار شدیدی دارد
vase inke motmaen beshid hame chiz moratabe ,didane ye doctor bad nist
amma be tore kolli
agar ke pardeye bekaratesh pareh shode ziad vase sex ajale nakon saay kon behet adat kone va majbooresh nakon bahat sex kone
khieli az dokhtar ha bekhatere tars az dard dochare enghebazate azolanie vajan mishan ke be sheddat dard nake
ghabl az sex bahash esgh bazi kon va ejaze bede vajanesh, kam kam ve badane to adat kone
dardesh hade aksar ta chand hafte dige khoob mishe 
One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
|
|
|
مطمئنی که درد داره!!!! شاید حشری شده داره واست ناز میکنه مسه تو فیلم ها!!!!
|
|
|
Quoting: sajad_refigh همسرم درد بسیار زیادی را متحمل میشود موقه رابطه جنسی درد بسیار شدیدی دارد اگه را حلی بلد هستید بگید تا انجام دهم خیلی ببخشید که رک جواب میدم: برادر دلیلش اینه که شما کیرتون کلفته و آن بیچاره هم خب داد میزنه زیر کیر !!! راه حلی هم نداره .. شما که نمیتونی کیرت رو کوچیک کنی . ولی من رساله حضرت آیت العظمی را خواندم . نوشته بود در اینگونه موارد بهترین راه حل اینه که در دهن زن را بگیری تا دیگه داد نزنه . یا اینکه لنگه جورابی توی دهنش فرو کنی .

|
|
|
Quoting: sam_ra یا اینکه لنگه جورابی توی دهنش فرو کنی .

بهار من گذشته شاید...
|
|
|
نکنه اشتباهی کیرتو توی کونش فرو میکنی دقت کردی کجا فرو میکنی؟؟
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
|
|
تاپیک بسته شد !
عشق یعنی دیوانگی !
|