| نویسنده |
پیام |
|
|
چرا تو اسلام سکس از کون حرامه ؟ اگه زن و شوهری هر دو به این نوع سکس علاقه داشته باشن تکلیف چیه ؟ آیا بازم حرامه ؟
|
|
|
jack007
خیلی هم حلاله
از شیر مادر هم حلال تره
فتوای منه
برو حالشو بکن
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
baba eslam sikhi chand bokon toosh halesho bebar
|
|
|
|
|
سلام، کی گفته در اسلام از عقب حرامه؟؟؟ در اسلام از عقب نزدیکی کردن فقط کراهت شدید دارد که یعنی نکنید بهتر است در ضمن استاد تنظیم خانواده ما در دانشگاه می گفت که این کار باعث مشکلاتی از جمله عدم کنترل مدفوع در آینده خواهد شد......لطفا فتوای علکی ندید!!!!!
خدایا من توبه کردم منو ببخش
|
|
|
سلام، کی گفته در اسلام از عقب حرامه؟؟؟ در اسلام از عقب نزدیکی کردن فقط کراهت شدید دارد که یعنی نکنید بهتر است در ضمن استاد تنظیم خانواده ما در دانشگاه می گفت که این کار باعث مشکلاتی از جمله عدم کنترل مدفوع در آینده خواهد شد......لطفا فتوای علکی ندید!!!!!
خدایا من توبه کردم منو ببخش
|
|
|
Quoting: jack007 چرا تو اسلام سکس از کون حرامه ؟ اگه زن و شوهری هر دو به این نوع سکس علاقه داشته باشن تکلیف چیه ؟ آیا بازم حرامه ؟ تا جایی که من می دونم حرام نیست . یه جا خوندم که از یکی از علما در این باره پرسیدن طرف گفته پیامبر فموده اند زنان مانند مزرعه شما هستند هر طور دوست دارید در مزرعه خود بتازید(اینو اون گفته ها من نگفتم به منم هیچ ربطی نداره ) تو بعضی از رساله ها هم دیدم نوشته مکروهه . اما هیچچ جا ندیدم بگن حرامه .
Quoting: mojii استاد تنظیم خانواده ما در دانشگاه می گفت که این کار باعث مشکلاتی از جمله عدم کنترل مدفوع در آینده خواهد شد
تصادفا استادتون استاد جعفری نبوده ؟؟ اگه بوده بش بگو هوشنگ گفته یه وقت بعدا مشکل عدم کنترل مدفوع پیدا نکنی .(اگه بش بگی تا حد مرگ می زنتت ) دهن این بیچاره رو سرویس کرده بودیم ما.
دیگه خیلی کم می آم . دلم واستون خیلی تنگ می شه .
|
|
|
اگه منظورت از اسلام فقه شيعه است كه من درباره اش اطلاع دارم . خير نزديكي دهاني و مقعدي حلاله چون در صدر اسلام قيدي براي رابطه زن ومرد قائل نشدن لذا فقها به شرح زير فتوي دادن. مساله: هر گونه تماس بدني بين زن وشوهر با هر عضوي باشد . جايز است حتي اگر براي تلذذ باشد. ايت اله : خميني _ فاضل لنكراني _ مكارم شيرازي :عروه الوثقي- نكاح مساله 19و29 مساله : زن و شوهر ميتوانند هر گونه استمتاعي را از يكديگر داشته باسند . ايت اله : خميني_بهجت _تبريزي_ فاظل لنكراني_ مكارم شيرازي :استفتاء در ضمن از نظر پزشكي هم اين نوع نزديكيها طبيعي وبي ضررند.
|
|
|
به نظرم اگر طبق اصول عمل بکنی هیچ اتفاقی نمیفته.
حرام هم نیست ولی بیشتر علما گفتن مکروه هست.
شاید گفتن مکروه هست چون آلت خودشون قدرت فرو روندگی نداشته و یا اصلا بلد نبودن وگرنه میگفتن از پشت کردن واجب هست 
|
|
|
|
|
ببين عزيزم 1 قانون بيشتر نداره و بس:(البته اين نظر مشترك بيشتر مرجع هاست) بدون اجازه زن حرامه و با اجازه زن كراهت شديد داره و هيچ گونه گناهي(با اجازه زن)هم نداره.
fashist
|
|
|
jack007
باید یه مرجع باحال از همین برو بچهای آویزون انتخاب کنی 
¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
|