صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / یه نفر کمک کنه
نویسنده پیام
# : 12 May 2008 18:33

چرا تو اسلام سکس از کون حرامه ؟ اگه زن و شوهری هر دو به این نوع سکس علاقه داشته باشن تکلیف چیه ؟ آیا بازم حرامه ؟

# : 13 May 2008 12:18

jack007

خیلی هم حلاله

از شیر مادر هم حلال تره

فتوای منه

برو حالشو بکن

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
# : 15 May 2008 21:39

baba eslam sikhi chand bokon toosh halesho bebar

# : 3 Jun 2008 11:12

سلام، کی گفته در اسلام از عقب حرامه؟؟؟ در اسلام از عقب نزدیکی کردن فقط کراهت شدید دارد که یعنی نکنید بهتر است در ضمن استاد تنظیم خانواده ما در دانشگاه می گفت که این کار باعث مشکلاتی از جمله عدم کنترل مدفوع در آینده خواهد شد......لطفا فتوای علکی ندید!!!!!

خدایا من توبه کردم منو ببخش
# : 3 Jun 2008 11:13

سلام، کی گفته در اسلام از عقب حرامه؟؟؟ در اسلام از عقب نزدیکی کردن فقط کراهت شدید دارد که یعنی نکنید بهتر است در ضمن استاد تنظیم خانواده ما در دانشگاه می گفت که این کار باعث مشکلاتی از جمله عدم کنترل مدفوع در آینده خواهد شد......لطفا فتوای علکی ندید!!!!!

خدایا من توبه کردم منو ببخش
# : 11 Aug 2008 22:28

Quoting: jack007
چرا تو اسلام سکس از کون حرامه ؟ اگه زن و شوهری هر دو به این نوع سکس علاقه داشته باشن تکلیف چیه ؟ آیا بازم حرامه ؟

تا جایی که من می دونم حرام نیست . یه جا خوندم که از یکی از علما در این باره پرسیدن طرف گفته پیامبر فموده اند زنان مانند مزرعه شما هستند هر طور دوست دارید در مزرعه خود بتازید(اینو اون گفته ها من نگفتم به منم هیچ ربطی نداره )
تو بعضی از رساله ها هم دیدم نوشته مکروهه . اما هیچچ جا ندیدم بگن حرامه .

Quoting: mojii
استاد تنظیم خانواده ما در دانشگاه می گفت که این کار باعث مشکلاتی از جمله عدم کنترل مدفوع در آینده خواهد شد

تصادفا استادتون استاد جعفری نبوده ؟؟ اگه بوده بش بگو هوشنگ گفته یه وقت بعدا مشکل عدم کنترل مدفوع پیدا نکنی .(اگه بش بگی تا حد مرگ می زنتت)
دهن این بیچاره رو سرویس کرده بودیم ما.

دیگه خیلی کم می آم . دلم واستون خیلی تنگ می شه .
# : 13 Aug 2008 19:11

اگه منظورت از اسلام فقه شيعه است كه من درباره اش اطلاع دارم . خير نزديكي دهاني و مقعدي حلاله چون در صدر اسلام قيدي براي رابطه زن ومرد قائل نشدن لذا فقها به شرح زير فتوي دادن.
مساله: هر گونه تماس بدني بين زن وشوهر با هر عضوي باشد . جايز است حتي اگر براي تلذذ باشد.
ايت اله : خميني _ فاضل لنكراني _ مكارم شيرازي :عروه الوثقي- نكاح مساله 19و29
مساله : زن و شوهر ميتوانند هر گونه استمتاعي را از يكديگر داشته باسند .
ايت اله : خميني_بهجت _تبريزي_ فاظل لنكراني_ مكارم شيرازي :استفتاء
در ضمن از نظر پزشكي هم اين نوع نزديكيها طبيعي وبي ضررند.

# : 16 Aug 2008 20:33

به نظرم اگر طبق اصول عمل بکنی هیچ اتفاقی نمیفته.

حرام هم نیست ولی بیشتر علما گفتن مکروه هست.

شاید گفتن مکروه هست چون آلت خودشون قدرت فرو روندگی نداشته و یا اصلا بلد نبودن وگرنه میگفتن از پشت کردن واجب هست

# : 20 Aug 2008 16:04

ببين عزيزم 1 قانون بيشتر نداره و بس:(البته اين نظر مشترك بيشتر مرجع هاست)
بدون اجازه زن حرامه و با اجازه زن كراهت شديد داره و هيچ گونه گناهي(با اجازه زن)هم نداره.

fashist
# : 22 Aug 2008 04:08

jack007

باید یه مرجع باحال از همین برو بچهای آویزون انتخاب کنی

¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.