صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / دخترای گل آویزونی کمک!!! 2 تا سوال دارم!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 24 May 2008 02:28

rezagoogooly
من دیگه دارم میرم . زیاد به خودت و به خودش سخت نگیر شبت خوش

# : 24 May 2008 02:30

Quoting: mmmmmmmmmmina
ولا تو دوستی گفتم دوما مسئله احساسی برای دخترها مهمتره تا سکس توی دوستی

آهان درسته... آدم که با دوستش سکس نمیکنه....

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 24 May 2008 02:32

مرسی مینا جان
آره می دونم معمولا تا کاملا مطمعن نشیم انکارو نمی کنیم واگر نه تاحالا 100 بار سکس داشتیم!

شب خوش خوب بخوابی ممنون که وقتتو برام گذاشتی

rezagoogooly
# : 25 May 2008 00:53

امروز باهم رفتیم سینما!
همیشه سرشو میذاشت رو شونم و با دستاش محکم بقلم میکرد و کلی همدیگرو ناز می کردیم و می بوسیدیم،ولی امروز حس می کردم یه غریبه پیشمه!!
دستشو می گرفتم می بوسیدم دستمو می نداختم رو شونشو نازش می کردم،ولی فقط لبخند می زد و گاهی قربون صدقم میرفت!!!
نه از بوس خبری بود،نه سرش رو شونم بود،نه اون خنده های قشنگ از ته دلش...
دیگه حتما از اینجوری بامن بودن خسته شده.حقم داره.همه کار کردم که بهش خوش بگذره ولی انگار نشد،فقط خورد شدم! همین.

rezagoogooly
# : 25 May 2008 01:00

ببخشید که این چرت پرتارو میگم!!
به هر حال از همتون ممنونم که نظر دادید و کمک کردید،از ما که گذشت! ولی اگه کسی نظری راجع به موضوع اصلی تاپیک داره بگه که حداقل کسایی که همین سوالو دارن جوابشونو بگیرن و یه ثوابیم ببریم همگی!!!
بازم دم همتون گرم خیلی گلید

rezagoogooly
# : 27 May 2008 16:14

سلام رضا جون
به نظر من دخترا عاشق این کارن مثل من. شاید خجالت میکشه
حالا تو بگو ژسرا از چی خوششون میاد

dj
# : 28 May 2008 01:32

مرسی از نظرت همه عاشق سکسن! مهم اینه که چجوری!
پسرام به قول لیلی ناز مثل دخترا باهم فرق دارن
من خودم دوست دارم بدنم رو ناز کنن! خیلی دوس دارم دودولمو(!) بذارم لای پستون!
و اینکه دولمو آروم لیس بزنن! و در نهایت از ساک زدن اصلاَ خوشم نمیاد!!!
و دیگر هیچ...!

rezagoogooly
# : 28 May 2008 12:00

كل عمرت در فناست

# : 28 May 2008 12:41

كل عمرت در فناست

# : 1 Jun 2008 01:24

حداقل می گفتی نصف عمرت!
اسیر جان! اگه با یکی که کارش سکس باشه(محترمانه: جنده!) سکس کنم(زبونم لال!)نخوره هم به زور می دم به خوردش!
ولی وقتی با یه دوست سکس داری قضیه فرق می کنه،همیشه خودم و میذارم جای اون،واقعا حال به هم زنه به نظر من،وقتی طرف سکست یه کاریو به زور انجام بده و خودش نخواد سکس واسه آدم زهر مار میشه!
من فکر نکنم هیچ دختری از ته دل ساک زدن رو دوست داشته باشه و به قول مینا و لیلی واسه طرف مقابلش این کارو می کنه که ناراحت نشه!
اگه سی از خانوما از ته دل ساک زدن رو دوست داره بگه لطفاَ.
هر پسریم بیاد چرت پرت بپرونه و ID بده و اینا اینم تو اونش! بذارید تاپیک جدی باشه.مرسی.
بحث جدیه کاملا
خواهشاَ نظر بدید دخترا

rezagoogooly
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.