| نویسنده |
پیام |
|
|
من یه روز تو همون داشتم جق میزدم و با یه دستم هم داشتم پروستاتم رو تحریک میکردم . بهد یهو حس کردم داره آبم میاد . بعدش همون حس لذت رو داشتم ولی آبی مشاهده نکردم حالا کی میتونه علت این پدیده رو توضیح بده
|
|
|
تو چی ؟ 
|
|
|
# : 8 May 2008 23:49 | ویرایش بوسیله: Resurrection
private ببین مخزن خالی بوده هوا فرستاده این همه جلق زدنات حروم نشه!
|
|
|
|
|
Quoting: private من یه روز تو همون داشتم جق میزدم
تو همون دیگه ! چقدر بیسوادی تو . ایشششششششششششش 
Quoting: private با یه دستم هم داشتم پروستاتم رو تحریک میکردم . با پات هم هیپوفیزتو تحریک میکردی . غده لمفاوی هم بده بچه محلا تحریک کنن .
Quoting: private حالا کی میتونه علت این پدیده رو توضیح بده پدیده هایی مثل خودت 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: Resurrection ببین مخزن خالی بوده هوا فرستاده این همه جلق زدنات حروم نشه!

بیچاره با هوا هم ارضا میشه
.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
|
|
|
Quoting: mashgholam تو همون دیگه ! چقدر بیسوادی تو . ایشششششششششششش آهان الان فهمیدم
Quoting: private یهو حس کردم داره آبم میاد تا حالا آبت اومده ؟ اصلا به سنی رسیدی که آبت بیاد ؟ 
|
|
|
Quoting: mashgholam تو همون دیگه ! چقدر بیسوادی تو این همون با اون همون فرق داره

private
Quoting: private من یه روز تو همون داشتم جق میزدم و با یه دستم هم داشتم پروستاتم رو تحریک میکردم . بهد یهو حس کردم داره آبم میاد . بعدش همون حس لذت رو داشتم ولی آبی مشاهده نکردم حالا کی میتونه علت این پدیده رو توضیح بده انتظار داری از عقب بشاشی؟ احتمالا گوزیدی حست بابت اون بوده

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: private ارسگام بدون انزال
Quoting: private من یه روز تو همون داشتم جق میزدم

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
|
|
private
هنوز بالغ نشدی
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
اصلا کمک نمیخوام خودم میدونم پروستاتم دیگه تحریک شده !!!!!!!!!!!!!!111111111
|