| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: iranxiran دکتر لاله بیا سوالشو جواب بده

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
Quoting: vahid3922 تا 20 دقيقه هم تلمبه ميزنم بگو ببینم چه جوری تلمبه میزنی. شاید اشکال کارت همینجاس.
|
|
|
Quoting: HalfDevil بگو ببینم چه جوری تلمبه میزنی. شاید اشکال کارت همینجاس
احتمالا سوراخ گرفته میخواد راشو باز کنه
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابر
|
|
|
|
|
تلمبه زدن مگه فرق میکنه هم آروم زدم هم با سرعتهای مختلف اگه اشکالی داره بفرمائید در ضمن آقای استاد تورج اگه نمی تونی کمک کنی لطف کن اصلا جواب نده اینجا برای کمک کردن به همدیگه است نه برای مسخره کردن
vahid3922
|
|
|
سلام .منم همین مشکلو دارم .شوهرم هرکارمیکنه ارضا نمیشم.فقط باید با دستش رو کسم بماله تا ارضا بشم .اونم نه مثل اونی که تو فیلماهست وهمه میگن که بی حس میشن و..... من فقط یه کم خوشم میاد هنوز یه ارگاسم واقعی رو نچشیدم.کمکم کنید.میخوام وقتی توشه این حسو تجربه کنم.ممنونم
|
|
|
وحید3922 سعی کن توی خونه در حالت عادی زندگی که هستین تحریکش کنی مثلا" وقتی داره راه میره بغلش کن و بمالشدر هنگام سکس هم زمان نوازش رو بیشتر کنی در هنگام نوازش حرفهای سکسی بزن،سینه ها و الت زنانه و حتی قسمتهای مختلف بدن رو زیاد نوازش کن تا زمانی که اون بخواد دریک کلام اگر میخوای هر دو لذت ببرین باید فقط بذاری
|
|
|
http://avizoon.com/forum/3_68926_0.html
|
|
|
آقا وحید فکر کنم بهتره روی G spot همسرتون کار کنید
neda a
|
|
|