صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / سوال در مورد ارگاسم خانمها
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 7 May 2008 11:15

Quoting: iranxiran
دکتر لاله بیا سوالشو جواب بده

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
# : 8 May 2008 08:13

Quoting: vahid3922
تا 20 دقيقه هم تلمبه ميزنم

بگو ببینم چه جوری تلمبه میزنی. شاید اشکال کارت همینجاس.

# : 8 May 2008 18:19

Quoting: HalfDevil
بگو ببینم چه جوری تلمبه میزنی. شاید اشکال کارت همینجاس

احتمالا سوراخ گرفته میخواد راشو باز کنه

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابر
# : 18 May 2008 15:58

تلمبه زدن مگه فرق میکنه هم آروم زدم هم با سرعتهای مختلف اگه اشکالی داره بفرمائید
در ضمن آقای استاد تورج اگه نمی تونی کمک کنی لطف کن اصلا جواب نده اینجا برای کمک کردن به همدیگه است نه برای مسخره کردن

vahid3922
# : 3 Jul 2008 21:06

سلام .منم همین مشکلو دارم .شوهرم هرکارمیکنه ارضا نمیشم.فقط باید با دستش رو کسم بماله تا ارضا بشم .اونم نه مثل اونی که تو فیلماهست وهمه میگن که بی حس میشن و..... من فقط یه کم خوشم میاد هنوز یه ارگاسم واقعی رو نچشیدم.کمکم کنید.میخوام وقتی توشه این حسو تجربه کنم.ممنونم

# : 6 Jul 2008 19:34

وحید3922 سعی کن توی خونه در حالت عادی زندگی که هستین تحریکش کنی مثلا" وقتی داره راه میره بغلش کن و بمالشدر هنگام سکس هم زمان نوازش رو بیشتر کنی در هنگام نوازش حرفهای سکسی بزن،سینه ها و الت زنانه و حتی قسمتهای مختلف بدن رو زیاد نوازش کن تا زمانی که اون بخواد دریک کلام اگر میخوای هر دو لذت ببرین باید فقط بذاری

# : 22 Aug 2008 21:16

http://avizoon.com/forum/3_68926_0.html

# : 7 Oct 2008 22:29

آقا وحید فکر کنم بهتره روی G spot همسرتون کار کنید

neda a
<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.