| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام اينكاره من يه مشكلي دارم اگه راهنمايي كني ممنون ميشم من با اينكه 6 ساله ازدواج كردم هنوز نميدونم چطوري بفهمم كي همسرم ارگاسم شده آيا اصلا ميشه يا نه لازم به ذكر كه اندازه آلتم 16 سانته واز نظر زود انزالي هم مشكلي ندارم يعني بعد از 15 تا 30 دقيقه تحريكات اوليه 15 تا 20 دقيقه هم تلمبه ميزنم لطف كنيد در اين مورد مفصل توضيح بديد چون هميشه اين سوال برام هست كه همسرم ارگاسم ميشه يا نه ودر هنگام ارگاسم حتما آبي خارج ميشه
vahid3922
|
|
|
نه
شوک بهش وارد میشه و میلرزه
تو نفهمیدی
برو عینک بزن
بر کیر من سوار شو از روی اعتقاد ----- کاین با هزار حج پیاده برابر است (دالتون)
|
|
|
استاد تورج اگه ميشد كه ميديدم نمي دونم چه را اينطور كه گفتي نميشه يكي بيشتر توضيح بده
vahid3922
|
|
|
|
|
Quoting: vahid3922 سلام اينكاره من يه مشكلي دارم اگه راهنمايي كني ممنون ميشم من با اينكه 6 ساله ازدواج كردم هنوز نميدونم چطوري بفهمم كي همسرم ارگاسم شده آيا اصلا ميشه يا نه لازم به ذكر كه اندازه آلتم 16 سانته واز نظر زود انزالي هم مشكلي ندارم يعني بعد از 15 تا 30 دقيقه تحريكات اوليه 15 تا 20 دقيقه هم تلمبه ميزنم لطف كنيد در اين مورد مفصل توضيح بديد چون هميشه اين سوال برام هست كه همسرم ارگاسم ميشه يا نه ودر هنگام ارگاسم حتما آبي خارج ميشه تنها کسی که میتونه جواب این سوالو بده خود همسرتون هست. از خود ایشون سوال کنید و بهترین زمان برا این گونه سوالها بلا فاصله بعد از سکسه. ازش سوال کن چه احساسی بهش دست داده و از چی چقدر لذت برده . موقع سکس هم یه عکس العملهای خانومت در مقابل حرکات و نوازشهایتون دقت کنید. اینطوری با قسمتهای حساس بدن ایشون آشنا میشید.
|
|
|
Quoting: lolipup قسمتهای حساس بدن

شام عشق عاشقان پاینده باد
|
|
|
vدوست عزيز از جوابتون متشكرم اما همه نقاط حساس همسرم رو مي دونم وخوب هم حال ميكنه ودر بعضي مواقع اونقدر حال ميكنه كه سير ميشه وميگه ديگه بسه اما علائم ارگاسم كه همه جا نوشتن رو من درش نميبينم مثلا ميكن من يه كاري كردم همسرم دوبار ارگاسم وبه شدت به لرزه افتاد يا يه جا خوندم نوشته بود اگه نتونم زنم رو ارگاسم كنم سر درد مي گيره اگه كسي مي تونه بيشتر توضيح بده متشكرم
vahid3922
|
|
|
Quoting: lolipup تنها کسی که میتونه جواب این سوالو بده خود همسرتون هست. از خود ایشون سوال کنید و بهترین زمان برا این گونه سوالها بلا فاصله بعد از سکسه. ازش سوال کن چه احساسی بهش دست داده و از چی چقدر لذت برده . موقع سکس هم یه عکس العملهای خانومت در مقابل حرکات و نوازشهایتون دقت کنید.
من راض تو راضی گو بابای قاضی
vahid3922
پسرجان اگه خودش میگه خوبه که دیگه خوبه
|
|
|
# : 6 May 2008 20:33 | ویرایش بوسیله: lolipup
Quoting: vahid3922 در هنگام ارگاسم حتما آبي خارج ميشه نه الزاما. یعنی مثه اقایون نیست.
Quoting: vahid3922 بعضي مواقع اونقدر حال ميكنه كه سير ميشه وميگه ديگه بسه
 فکر نمیکنی منظورش اینه که بلد نیستی بسه خسته شدم.
Quoting: vahid3922 علائم ارگاسم كه همه جا نوشتن رو من درش نميبينم پس نمیشه والا بعد از 6 سال متوجه میشدید. البته بستگی به روحیات خانمتم داره. شایذ خجالتی هستش و بروز نمیده.
|
|
|
|
|
Quoting: lolipup پس نمیشه والا بعد از 6 سال متوجه میشدید.
شاید به آی کیو هم ربط داشته باشه
|
|
|
دکتر لاله بیا سوالشو جواب بده...
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم...همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|