صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / سوال در مورد ارگاسم خانمها
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 5 May 2008 07:41

سلام اينكاره من يه مشكلي دارم اگه راهنمايي كني ممنون ميشم من با اينكه 6 ساله ازدواج كردم هنوز نميدونم چطوري بفهمم كي همسرم ارگاسم شده آيا اصلا ميشه يا نه لازم به ذكر كه اندازه آلتم 16 سانته واز نظر زود انزالي هم مشكلي ندارم يعني بعد از 15 تا 30 دقيقه تحريكات اوليه 15 تا 20 دقيقه هم تلمبه ميزنم لطف كنيد در اين مورد مفصل توضيح بديد چون هميشه اين سوال برام هست كه همسرم ارگاسم ميشه يا نه ودر هنگام ارگاسم حتما آبي خارج ميشه

vahid3922
# : 5 May 2008 12:49

نه

شوک بهش وارد میشه و میلرزه

تو نفهمیدی

برو عینک بزن

بر کیر من سوار شو از روی اعتقاد ----- کاین با هزار حج پیاده برابر است (دالتون)
# : 5 May 2008 14:57

استاد تورج اگه ميشد كه ميديدم نمي دونم چه را اينطور كه گفتي نميشه يكي بيشتر توضيح بده

vahid3922
# : 6 May 2008 09:40

Quoting: vahid3922
سلام اينكاره من يه مشكلي دارم اگه راهنمايي كني ممنون ميشم من با اينكه 6 ساله ازدواج كردم هنوز نميدونم چطوري بفهمم كي همسرم ارگاسم شده آيا اصلا ميشه يا نه لازم به ذكر كه اندازه آلتم 16 سانته واز نظر زود انزالي هم مشكلي ندارم يعني بعد از 15 تا 30 دقيقه تحريكات اوليه 15 تا 20 دقيقه هم تلمبه ميزنم لطف كنيد در اين مورد مفصل توضيح بديد چون هميشه اين سوال برام هست كه همسرم ارگاسم ميشه يا نه ودر هنگام ارگاسم حتما آبي خارج ميشه

تنها کسی که میتونه جواب این سوالو بده خود همسرتون هست. از خود ایشون سوال کنید و بهترین زمان برا این گونه سوالها بلا فاصله بعد از سکسه. ازش سوال کن چه احساسی بهش دست داده و از چی چقدر لذت برده . موقع سکس هم یه عکس العملهای خانومت در مقابل حرکات و نوازشهایتون دقت کنید. اینطوری با قسمتهای حساس بدن ایشون آشنا میشید.

# : 6 May 2008 09:46

Quoting: lolipup
قسمتهای حساس بدن

شام عشق عاشقان پاینده باد
# : 6 May 2008 12:24

vدوست عزيز از جوابتون متشكرم اما همه نقاط حساس همسرم رو مي دونم وخوب هم حال ميكنه ودر بعضي مواقع اونقدر حال ميكنه كه سير ميشه وميگه ديگه بسه اما علائم ارگاسم كه همه جا نوشتن رو من درش نميبينم مثلا ميكن من يه كاري كردم همسرم دوبار ارگاسم وبه شدت به لرزه افتاد يا يه جا خوندم نوشته بود اگه نتونم زنم رو ارگاسم كنم سر درد مي گيره اگه كسي مي تونه بيشتر توضيح بده متشكرم

vahid3922
# : 6 May 2008 18:09

تنها کسی که میتونه جواب این سوالو بده خود همسرتون هست. از خود ایشون سوال کنید و بهترین زمان برا این گونه سوالها بلا فاصله بعد از سکسه. ازش سوال کن چه احساسی بهش دست داده و از چی چقدر لذت برده . موقع سکس هم یه عکس العملهای خانومت در مقابل حرکات و نوازشهایتون دقت کنید.

من راض تو راضی گو بابای قاضی

vahid3922

پسرجان اگه خودش میگه خوبه که دیگه خوبه

# : 6 May 2008 20:33 | ویرایش بوسیله: lolipup

در هنگام ارگاسم حتما آبي خارج ميشه

نه الزاما. یعنی مثه اقایون نیست.
بعضي مواقع اونقدر حال ميكنه كه سير ميشه وميگه ديگه بسه

فکر نمیکنی منظورش اینه که بلد نیستی بسه خسته شدم.
علائم ارگاسم كه همه جا نوشتن رو من درش نميبينم

پس نمیشه والا بعد از 6 سال متوجه میشدید.
البته بستگی به روحیات خانمتم داره. شایذ خجالتی هستش و بروز نمیده.

# : 7 May 2008 10:13

پس نمیشه والا بعد از 6 سال متوجه میشدید.

شاید به آی کیو هم ربط داشته باشه

# : 7 May 2008 10:46

دکتر لاله بیا سوالشو جواب بده...

♥♥♥  هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم...همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین  ♥♥♥
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.