| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام دوستان من وقتی که جق می زنم کمر دقیقا 3 شب به صورت خیلی وحشتناک درد می گیره فقط شب ها وفقط 3 شب ، به محض اینکه هوا روشن می شه من هم خوب می شم!!!! من زیاد هم جق نمی زنم به نظر شما مشکل چیه؟
|
|
|
اول از همه ببخشید که پستم 2 تایی شد آخه بافیلترشکن امدم و وقتی ارسال می کردم ارور میداد اینم هم اضافه کنم من پسرم و 18 سالمه و یه 3 سالی هست که با این مشکل دست و پنجه نرم می کنم با این که روم نمی شد اما یه بار هم رفتم دکتر و بهش گفتم کمرم درد میکنه اما حالیش نبود ، گفت دیگه کجات درد می کنه من گفتم هیچ جا ، گفت هیچیت نیست شیر نخور غذای چرب نخور و یه سری چرت و پرت دیگه
|
|
|
Quoting: Windows_xp ه صورت خیلی وحشتناک درد می گیر پشتت عرق میکنه و باد میخوره...واسه همینه درد میگیره...خودتو بهتر بپشون.
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
|
|
Quoting: Windows_xp شب ها وفقط 3 شب ، به محض اینکه هوا روشن می شه من هم خوب می شم!!!! احتمالا برقشو وصل کردی به برق شهرداری ! با روشن شدن هوا برقش قطع میشه 
|
|
|
آقای مدیر ممنون که جواب دادید بله کاملا درسته موقه هایی که روی صندلی می شینم و پشتم باد می خوره بیشتر این جوری میشم . یه سوال دیگه آیا با جق زدن رابطه ای داره؟ ------------------------------------------------------ آقا امین جدی پرسیدم
|
|
|
Quoting: Windows_xp ه سوال دیگه آیا با جق زدن رابطه ای داره؟ ربطی نباید داشته باشه... شاید در کودکی پشتت به سختی زمین خورده باشه..اگه یادت نیست از بزرگترا بپرس.
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
چه ربطی به شب ها داره چون فقط شب ها درد می گیره؟؟؟؟
|
|
|
استمناء به خودي خود عارضه اي نداره به مقاله واقعيت استمناء ... در ص 1 مراجعه كن كساني كه عضلات ضعيفي در كمر و پشت دارند چون حين كار اينهارو منقبض ميكنند بعدا دچار اسپاسم عضلاني (گرفتگي عضله) ميشوند. كه با درد همراهه و خودش هم خوب ميشه . عضلاتت رو با ورزش تقويت كن. فقط همين.
|
|
|
|
|
# : 16 Jun 2008 16:35 | ویرایش بوسیله: Tiffany
.
|