| نویسنده |
پیام |
|
|
یعنی چی میگن پسرا وقتی با زنمون هم سکس نکنیم ولی ممکنه از 10 تا سکس هم بیشتر ارضا بشن
یعنی چی؟؟ منظورشون عاطفی هست..ایا مردا هم عاطفی نیاز دارن ارضا بشن(خواهشنا نترسین جواب بدین)
|
|
|
Quoting: smartgirl یعنی چی میگن پسرا وقتی با زنمون هم سکس نکنیم ولی ممکنه از 10 تا سکس هم بیشتر ارضا بشن یعنی وقتی ارضا نشن از زنشون ممکنه سکس هم نکنن ولی 10 تا سکس یا بیشتر هم ارضا بشن 
Quoting: smartgirl خواهشنا نترسین جواب بدین نترسیدم
|
|
|
smartgirl عزیز سوالت خیلی نامفهومه!
******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
|
|
|
|
|
Quoting: smartgirl یعنی چی میگن پسرا وقتی با زنمون هم سکس نکنیم ولی ممکنه از 10 تا سکس هم بیشتر ارضا بشن یعنی اگر پسری که هست داره با کسی است . و وقتی هم که از میرود تا سکس که میشود در آخر ، پس 10 بار که هچ ، شاید هم بلکه 100 بار میشود که نیز . شاید هم زیرا که میرود و نمیماند که بدانیم و او هم از چه که و من هم نیز و است .
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
نمیدونم اینو خودشون گفتن
ایا میگن زن ناز است و مرد نیاز ایا نیاز مرد فقط در قسمت جنسی هست؟؟؟؟؟؟ یا عاطفی هم هست؟؟
|
|
|
ول کنید
|
|
|
Quoting: smartgirl نمیدونم اینو خودشون گفتن خوب می گفتی ترجمه فارسیش را هم بگن
|
|
|
Quoting: mashgholam یعنی اگر پسری که هست داره با کسی است . و وقتی هم که از میرود تا سکس که میشود در آخر ، پس 10 بار که هچ ، شاید هم بلکه 100 بار میشود که نیز . شاید هم زیرا که میرود و نمیماند که بدانیم و او هم از چه که و من هم نیز و است .

عمو بده راست میگفت..." کوچه عادت کرد به یه عابر دیگه..."
|
|
|
|
|
به به کس خل خانم بازم پیداش شد .. خیلی وقت بود ملت سوژه درست و حسابی نداشتن .. فقط یه تاپیک مرکزی بساز لینک تاپیکهای دیگت رو بصورت کامل بنویس چون از تو آمار یوزرت در میره وقتی زیاد بشه ..
دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
|
|
|
Quoting: smartgirl ایا میگن زن ناز است و مرد نیاز نه عزیز جان .درستش اینه که .... زن ناناز است . مرد همون نیاز هم نیست.
|